2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde su - Sta rade / Kucamo na vrata zaboravljenih asova :)  (Pročitano 64716 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel znate sta je sa Emanuelom Petitom jel on okoncao karijeru ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Marko Perovic (1972) poslednja informacija je da je igrao u Anconi... Dalje nisam uspio da nadjem nista
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
jel znate sta je sa Emanuelom Petitom jel on okoncao karijeru ???
2004 u chelsea se oprostio od fudbala
Citat
Marko Perovic
Grosseto   2005-2006   6   0   ?
Pistoiese   2005-2006   1   0   ?
Grosseto   2004-2005   25   2   ?
Ancona   2003-2004   4   0   ?
Napoli   2003-2004   15   3   ?
Ancona   2002-2003   30   6   ?
Red Star Belgrade   2001-2002   15   3   ?
Austria Wien   2000-2001   9   1   ?
Sporting Gijon   1999-2000   12   0   ?
Vitesse   1998-1999   12   0   ?
Vitesse   1997-1998   28   14   ?
Cremonese   1996-1997   21   3   ?
Cremonese   1995-1996   25   5   ?
Red Star   1994-1995   33   8   ?
Vojvodina   1993-1994   30   4   ?
Vojvodina   1992-1993   0   0   ?
Vojvodina   1991-1992   11   2   ?
Vojvodina   1990-1991   25   4   ?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala SF na informaciji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple 
dal neko zna sta je sa tarlacom i aleksandrom cubrilo?
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Tarlac je zavrsio karijeru pre par godina kad se ozenio sa Marijom Macic, Cubrilo je igrao nasu drugu ligu za Avala Adu, ali je ovu jesen otisao u Nemacku...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple 
hvala sf  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
jel zna neko sta je sa bajrom zupicem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
INTERVJU: Bajro Župić
UČIM DECU DA NE BUDU GRUBA

Nekadašnji defanzivac Partizana uvek je igrao na granici dozvoljenog, ali je u karijeri dobio samo jedan crveni karton

Bez obzira na to što je poslednji zvanični meč u Partizanu odigrao pre skoro 20 godina i što nikada nije spadao u grupu fudbalera ekstra klase, Bajro Župić i dan-danas važi za jednog od najvećih ljubimaca navijača crno-belih. Nije mali broj utakmica na kojima Grobari uzvikuju njegovo ime. Protivničkim igračima ostao je u sećanju po igri na ivici dozvoljenog, dok ga simpatizeri kluba iz Humske pamte po izuzetnoj borbenosti.

- Uvek sam igrao na ivici žileta i to nikada nisam krio. To je bio moj stil. Nikada nisam želeo nekoga da povredim, već sam jednostavno igrao borbeno. Svaki moj duel bio je na granici incidenta, ali samo sam jednom u karijeri dobio crveni karton. To je bilo protiv Sarajeva, čini mi se 1988. godine - priseća se Bajro Župić.

Taj crveni karton vam je ostao u sećanju, a da li se možete setiti koliko ste puta javno opomenuti u karijeri?
- Uh, pa to je vrlo teško. Veoma često sam dobijao žute kartone, baš zbog tog svog načina igre. Fudbal se nekada igrao drugačije i sudijski kriterijumi bili su blaži. Ko zna, možda bih u ovom sadašnjem fudbalu dobio mnogo veći broj kartona.

Mislite li da biste se snašli u modernom fudbalu?
- Apsolutno. Često govorim da sam rođen u pogrešno vreme i da bih danas bio bolji nego dok sam aktivno igrao. Mislim da bih se dobro snašao u ovakvom načinu igre. Možda bih morao da smanjim agresivnost, ali sigurno bih se uklopio.

Župić u dresu Partizana

Trenutno radite kao trener mlađih kategorija u FK Novi Pazar, pa kako svoje igrače savetujete da smanje tu agresivnost?
- U Novom Pazaru imamo odlične uslove za rad i stvara se veliki broj kvalitetnih igrača. Učim ih da smire svoj temperament i da igraju mnogo mirnije nego ja. Oni to prihvataju i zasada nam ide stvarno dobro. Sa Fudbalskim klubom Partizan imamo odličnu saradnju i priličan broj igrača posle naše škole odlazi u Beograd. Primera radi, pre neki dan u Humsku je stigao Adem Ljajić, član reprezentacije Srbije i Crne Gore u uzrastu igrača rođenih 1991. godine.

Dakle, veza sa crno-belima je neraskidiva?
- Sa čelnicima Partizana ostao sam u kontaktu i redovno dolazim na utakmice svog nekadašnjeg kluba. Uz to, kao što sam rekao, imamo i poslovnu saradnju, tako da sam veoma često u Beogradu. Novi Pazar je grad gde preko 80 odsto stanovništa navija za Partizan. Upravo zbog toga planiram da osnujem klub navijača, a uveren sam da će se istog dana učlaniti više od 10.000 Grobara.

- Na gotovo sve velike utakmice crno-belih odavde ide nekoliko hiljada navijača i zbog toga se nadam da će se bojkot najvatrenijih pristalica vrlo brzo završiti. Svi mi želimo dobro Partizanu i uveren sam da ćemo na kraju sezone imati razloga da slavimo - ističe Župić.

Igraćemo u eliti

Prva asocijacija na Novi Pazar su veoma česti šovinistički ispadi navijača domaćeg kluba. Kakvo je vaše viđenje cele te situacije?
- Istina da je bilo tih problema, ali više ih nema. Utakmice Novog Pazara posmatra preko 15.000 navijača i to treba ceniti. Sa druge strane, finansijska situacija u klubu nije baš najsjajnija, ali svi smo uvereni da će se sve srediti i da će Novi Pazar za dve godine igrati u elitnom takmičenju - naglašava Bajro Župić.      

Reber bolji od Zenge

Na poslednjem, 125. "večitom derbiju" prvi put u istoriji susreta Partizana i Crvene zvezde sedela su dva strana trenera. Kakvo je Vaše mišljenje o Jirgenu Reberu i Valteru Zengi?
- Obojica su dobri treneri, mada smatram da je Nemac mnogo bolji izbor. Preuzeo je klub u teškoj situaciji i pokazao da ume da napravi rezultat. Zenga je, sa druge strane, imao mnogo mirniju situaciju, pa su i rezultati donekle bolji. Ne mogu a da ne kažem da u vreme kada sam ja igrao nismo mogli da zamislimo da Partizan ili Zvezdu vode stranci. Ipak, vremena su se promenila i to se dogodilo, što je po mom mišljenju izuzetno dobro, pogotovo za publiku - kaže Bajro Župić.      

K. RADULOVIĆ

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 30. Nov 2006, 00:54:48 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
 Smile bump Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.