Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:22:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde su nestali romantika i viteštvo?  (Pročitano 104165 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Upravo sam se bojao da ce ovako nesto doci od radulca, ali neko je morao da "pukne"... nista lose naravno... rekao si sve sto su i drugi ovde mislili samo su se ustrucavali da to tako direktno kazu... hvala im na takticnoscu...

Ja sam lepo hteo da zavrsim sa pricom jos juce, ali nije bilo u redu da ostavim neodgovorena novopostavljena pitanja, uostalom, doslo bi samo do nesporazuma...

A evo, i sam sam rekao da je "reset" pritisnut i da moze da se nastavi sa normalnim tokom teme... bez mog konkretnog slucaja...

Citat
Tema
Romantik, romantican - onaj kod koga osecajnost i masta preovladavaju nad racionalnoscu.
(izvor, Nova larousse enciklopedija)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ja mislim da bi modovi mogli da zakljuchaju temu ,poshto si je vec debelo upropastio  Smile ....

a za tebe jedan citat od meni omiljenog jevrejina  Smile :

Ne dajte svetinje psima; niti mećite bisera svog pred svinje, da ga ne pogaze nogama svojim, i vrativši se ne rastrgnu vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Moracu da ti kontriram u tom pogledu... zapravo, ovo moje "upropascavanje" moze se uzeti u obzir kao negativna primena romantike... ako sam ja vec morao da naucim na svojim greskama, zasto ljudi ne bi mogli da nauce na mojoj i time ispadnu pametniji...

To je bio moj razlog zasto smatram da romantika izumire... kod mene... ali i da je to odvojen pojam od vitestva... koje sam ja uporedio sa dzentlmenstvom...

Vidis da su se kasnije shodno tome pojavili i primeri kada vremenski treba upotrebljavati romantiku (ozbiljna veza) a kada nas cini samo slabim (preterivanje u udvaranju)...

Bar meni to dodje vrlo poucno... narocito sto su se i dame izjasnile u tom pogledu...

Dobar je citat, cuo sam ga i ranije, evandjelje po mateju ako se ne varam... zahvaljujem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Dzobi... a kako bi bilo da otvoris posebnu temi - Svi moji (ljubavni) problemi...
Mislim da je tako lakse... posebno nama kojima su ti problemi... pa... kako da kazem... detinjasti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Upravo sam se bojao da ce ovako nesto doci od radulca, ali neko je morao da "pukne"... nista lose naravno... rekao si sve sto su i drugi ovde mislili samo su se ustrucavali da to tako direktno kazu... hvala im na takticnoscu...

eeeeej... ja sam se uzdržao maksimalno ! (jbt al' imam reputaciju....)
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
@radulac... vec sam ti se zahvalio zbog toga  Smile

hm... ovo je onaj deo gde bih ja stavio jedan od svojih komentara, ali ovaj put ću da preskočim, ajd'...

Iskreno se zahvaljujem sto nisam video nijednu slicicu strap-on-a na ovoj temi i povodom mog problema... Moze biti i da sam zasluzio tako nesto, ali hvala sto ste mi to ukazali na neki drugaciji nacin... blaze...

@Anea... kao sto rekoh - stajem sa mojim problemom, hteo sam da stanem jos juce ali ste vi produzili, i onda sam objasnio i opet stao... tako da, ja fakticki samo odgovaram ljudima na pitanja...

Rekao sam, prica o mom problemu je zavrsena... ko je pomogao - pomogao je i hvala mu, ko se suzdrzao od neozbiljnih komentara, hvala mu dvaput...  Smile

A sto se posebne teme i "detinjastih" problema tice, e to je vec stvar subjektivnog shvatanja... mozda ce i meni biti detinjasti jednom u buducnosti... ali, trenutno je to za mene predstavljalo veliki problem koji sam morao da podelim sa nekim... i drago mi je da sam to ucino bas ovde, jer mi je izuzetno lakse zahvaljujuci pojedinm clanovima ovog foruma...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pa, pazi... ja ti kazem da ako bas moras da delis, to radis na jednom mestu...
No hard feelings...

Mislim.. tu pricu da se neko lomi ono necega sam gledala... pa mnogo puta... ukljucujuci tu i sebe...
I znam kako se zavrsava...
A zavrsava se tako sto sam zavrsis... ili nastavis da bicujes tog konja zvanog "sjebana sujeta" do smrti  i u tome nalazis izgovor za sve svoje zivotne promasaje... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Oke, razumem te, s tim sto i jesam podelio na jednom mestu, ali u pribliznoj (znaci ne istovetnoj) temi... (zato sam i rekao da je sa opsteg postao konkretizovan slucaj i da, tada se slazem da zasluzuje posebu temu) ali s obzirom da smo uspeli da ga resimo i ovde... ovo ce ostati kao nauk za sledeci put - sta i kako ciniti...

A ako pricas o (ljubavnim) problemima kao mnozini, bojim se da se ne secam kada sam se jos neki put "otvarao" pa da mogu da pravim kolekciju u okviru jedne teme... to sto sam par puta i pomenuo nesto, to je bilo kljucno da bih kasnije izneo i resenje tog problema u istom postu - da bi ljudi znali kako sam ja resio takav njihov isti ili slican problem...

Uzgred, no hard feelings at all...  Smile

Mislim.. tu pricu da se neko lomi ono necega sam gledala... pa mnogo puta... ukljucujuci tu i sebe...
I znam kako se zavrsava...
A zavrsava se tako sto sam zavrsis... ili nastavis da bicujes tog konja zvanog "sjebana sujeta" do smrti  i u tome nalazis izgovor za sve svoje zivotne promasaje... Smiley

Eto, i umesto da proglasis sve detinjastom stvari i samim tim mene detetom, zar nije bolje reci da si to i sama dozivela i da cu vremenom i sam shvatiti da tome nije trebalo pridavati ovoliki znacaj sto se tice psihe i zdravlja...

I naravno, pre svega - savet/resenje koji si upravo ostavila... imacu to na umu... hvala i tebi...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2010, 14:40:14 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ne, to znaci da su i ti moji postupci bili detinjasti... ne bezim od toga...

A tema je ipak romantika i vitestvo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
dakle -

IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:22:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.