Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:25:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde su nestali romantika i viteštvo?  (Pročitano 103918 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
simijon..ozbiljna kao i uvek  Smile

da nije off....potpuno se slazem  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Džobi da li si ti sposoban da prekineš svoju emotivnu vezanost za tu devojku i da je tretiraš kao ortaka sa fudbalice? Ako jesi ne moraš da joj okreneš leđa zauvek i odeš, ali ja sam uverena da nisi i da moraš jedno vreme da je izbegavaš da bi se tvoje emocije prema njoj ohladile i dale prostora za emocije prema nekoj drugoj devojci koja će ti uzvratiti ljubav.

Previse sam vezan za nju da bih joj zauvek okrenuo ledja, zato sto imamo tu prijateljsku osnovu koja je stvarno prijateljska... e sad, to sto nadgradnja ne ide, jbg... Ali jedno je sigurno, neko vreme ce morati da bude ta hladovina...

Kao sto sam vec rekao, dva puta sam napravio istu gresku, samo proslog puta je bio tu raspust koji je bio dosta dugacak i za to vreme sam odradio tu fazu "hladjenja" i sad je sve oke...

Ovog puta me dosta 'ebe to sto smo non-stop zajedno i sto je za razliku od prve, ova dosta nagovestovala da ima tu necega i sa njene strane (znam to sigurno, to je ono sto musko oseti kada su mu dati signali za zeleno svetlo) dok sam se za prvu jednostrano borio... svestan da udaram u zid... ali jbg... ono kao ljubav...  Smile

I posle kazu da se budala uci na svojim greskama...  Smile

Prosto ko pasulj, ljubav za ljubav, sirenje za pare.

Eeee... a ja posle satro studiram ekonomiju... bruka s moje strane...  Smile kad osnovno ne znam...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Овде се, по ко зна који пут, отвара питање да ли уопште постоји пријатељство (без сексуалних претензија) између мужјака и женки. Ја и даље тврдим да не постоји. Да, постоји пријатељство, љубавници нису непријатељи.

А романтика, шта је романтика? Мислим да не постоји дефиниција за романтику, у питању је индивидуални доживљај тако да, то што је некоме романтично не значи да ће и некоме другоме бити.

Едит: Поздрав свим упорним чланицама овог дела форума, видим, још увек су у форми.   Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2010, 22:33:10 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pročitala sam i ja (iako sam uvek najglasnija kad se treba buniti protiv dugačkih postova, sad me je sram) Džobijev problem i moram da kažem da mi je jako žao zbog svega što prolazi, jer iz njegovih postova zaista izbija prava bujica emocija i to iskrenih, pravih emocija, koje nema ko da ceni na način na koji zaslužuju da budu cenjene.  Smile

Slažem se sa onima koji zastupaju stav da treba da se distanciraš od te devojke kako umeš i znaš i ma koliko te to u startu bolelo. Jer, i tebi je jasno da vama budućnosti nema. Tj. jasno je da ste potpuno različitog karaktera. Mogućno je da je ona još uvek nezrela i zapravo ni sama ne zna šta želi, ali da li želiš da sediš i čekaš da se ona promeni, uz svest da se to možda nikada neće desiti?

Sad napravi pretpostavku da ti ona zaista pruži priliku, da ti iskoristiš tu priliku i da postanete par. Šta misliš, koliko bi to bilo funkcionalno? Sa jedne strane, ti - romantik, emotivac, čovek koji nudi sigurnost i stabilnost i ona - koja bi da ''živi od danas do sutra'', da je non stop u nekom pokretu, itd? Da li bi to potrajalo, ili bi njoj dosadila tvoja ''inertnost'' (navodnici, jer ja ne mislim da si inertan, ali neko ko je njenog karaktera bi te mogao tako okarakterisati), a tebi njena ''užurbanost''?

Dakle, najpre moraš da počneš da poštuješ sebe. Samo tako će te poštovati i drugi, to znaš i sam. I sada je izuzetno bitno da napraviš pametan potez, a to je upravo ta distanca. Ko zna, možda to učini da se i ona zapita, ali, već je Ces spomenula, pitanje je je li to sujeta ili ljubav.

Ipak, snažno glasam za to da počneš da misliš na sebe, ali u malo dugoročnijem smislu, i da prekineš da patiš nad nečim što nije vredno patnje.

'Ajde drži se, mi bikovi smo jaki, zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ok... smiren sam, to je najvaznije... nakon citanja ovih postova, stvarno sam psihicki stalozeniji... vise ne preispitujem sebe "sta bi bilo kad bi bilo" i "zasto je doslo do toga" a to mi je verujte oduzimalo veci deo dana i stvaralo dodatni pritisak... o nemogucnosti ucenje i da ne govorimo...

Ona mi je naizgled i sama ponudila resenje... poslala mi je veceras poruku u kojoj konstatuje da vise nisam nesto hiperaktivan i previse raspolozen/odusevljen kada pricam sa njom preko telefona... da li to znaci da treba da prestane da me zove ili kako to da shvati...

Odgovorio sam joj da bi to bilo najbolje resenje za sada, da ne mogu vise da se pretvaram da mi je svejedno i da se pravim veseo (rekao sam joj da se osecam kao najveci licemer zbog toga) i da sam trenutno u najnizoj tacki te krize i depresije... Da koliko god da mi je prijalo druzenje sa njom to me na neki nacin psihicki i zdravstveno sputava da se bavim drugim aktivnostima i da se nadam da razume i da ce bar imati razumevanja...

Naravno, izvinio sam se (duznost dzentlmena) sto je ostavljam sada samu kada joj je druzenje najpotrebnije (privatna stvar, mislim da sam napomenuo da ce da zivi sama sa majkom) i napomenuo joj da moze da me pozove iskljucivo kad prigusti ili joj nesto treba a bude u mojoj moci, ali da ce to da bude ucinjeno samo kao dzentlmenska duznost njenog poznanika i nista vise...

Znam da ce neko reci da sam se pokopao i opet proglasio "otiracem" ovim zadnjim delom, ali stvarno ne ide da joj to oduzmem samo zato sto nisam dobio nesto sto se tice voljne odluke cure... Ipak, ja sam kriv sto sam resio da igram na posteno (a to posteno podrazumeva moju ne kradju njenog poljupca i iskoriscavanje nekih situacija njene ranjivosti... nego fair and square)

P.S. Nikada nisam mogao ni da pretpostavim da ce podela nekog ovakvog problema sa grupom meni iskljucivo povrsno poznatih ljudi (bez vredjanja, ali bolje i to nego anonimusi) ovako veliko olaksanje da mi donese... Pre svega sto sam shvatio da nisam jedini slucaj ovakve vrste (a to mnogo pomaze) a drugo, sto sam naisao na opravdanja nekog svog resenja za koje sam bio prilicno nesiguran da li je fer da uradim...

Ali zdravlje je u pitanju, i vi ste mi ga spasili...  Smile

Edit: Hvala svima naravno  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2010, 00:26:20 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Eto, korak naprijed si napravio, sad ostaje tezi dio; da ustrajes u svojoj odluci i iskreno se nadam da ces da to i uradis Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
I ja se nadam i verujem da hoćeš.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple 15
muzicki intermeco br. 2 (da mogu na miru da procitam sta ste sve pisali)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Izigran sam... posluzio sam svrsi... sluzim joj kao zamena dok ne nadjeg nekog boljeg po zelji... ali sada nailazi period kada ona na neki nacin ostaje sama... (zivece sama sa majkom) i moze se desiti da joj u toj samoci bude potrebno drustvo...

hm... ovo je onaj deo gde bih ja stavio jedan od svojih komentara, ali ovaj put ću da preskočim, ajd'...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple 15
Jel mogu ja?

Od ljubavi se zelja srozala na to da bude fuck buddy... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:25:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.