Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:54:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde se kriju svi ti zgodni muskarci?  (Pročitano 11066 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kazi mu to - da ga volis umesto sto places.

Isidora ima komplekse ,preteruje ali ako hoces da se nasmejes. Treba i takvih da zabavljaju narod. Umrli bi od dosade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
shto je najgore, ja znam extra frajera, lepushkastog, zgodnog pametnog, malo smotanog, pazhljivog itd. i njemu sam najbolja ortakinja... a ja ga voliiiiim... Smile

Jos jedna tragicna prica Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile Smile Smile ocemo ti ili ja? Smile
Ajd' ti... Ja sam prosli put... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U svakom slucaju, neretko se desava da kad zena i resi da prevari muza, nema s kim.

Jaoooo kako mi vas je istinski zao sada, sto jadnice svalera nemozete da nanjusite. Evo sav sam se rasplakao!

Sednes u kafe, piljis od stola do stola – horor! Onda odes u prestizan restoran, das zadnju kintu, k`o velis – tu izlaze super frajeri. A ono uzas, samo neki debeli direktori i politicari sa bodigardovima.
Onda odes u bioskop, a tamo dvanapaljena tinejdzera pljuju kokice. Na utakmicu da ides nisi sisla s uma, to je totalno muska orgija. E, onda se vozas ulicama ili setas po galerijama i knjizarama i opet nista. Ni na koncertima, ni na koktelima, ni na premijerma. »Ni postari vise ne lice ni na sta« - kaze moja komsinica. Taksisti nadrndani gledaju kako da vas sto pre izbace

Lutas a? Neizdresirana curica cccc.... Smile nono fujjj

Imam gomilu gej prijatelja

Plus se jos sa pedercicima druzis?

Ostao sam bez rijeci. Mislim da si idealan primjer nasih danasnjih razmazenih zenturaca.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 03:55:26 od holandjanin »
IP sačuvana
social share
You see the world black and white,
No color or light,
You think you'll never get it right,
But you are wrong... you might!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Mislim da je ovo što Oblačak priča prilično tačno. Šta je dobar frajer to mi nikad nije bilo jasno, kao npr Leonardo di Kaprio ili Riki Martin, koji su za moj rezon nikakvi, ali pretpostavljam da dobar frajer mora biti dovoljno potentan, među ostalim dobrim osobinama.

Ukusi su razliciti. Ono sto ja trazim vecina devojaka ne trazi. Imam par drugarica koje ne mogu da razumeju da ja trazim muskarca koji ce pre svega da mi pokloni paznju, da ume da me saslusa, da ume nekad i da precuti i da ceni moje misljenje. Znate li koliko je tesko naci takvog muskarca danas??????
Moj muskarac ne mora da ima vidljive trbusne misice i ne mora da ima oci kao Brad Pitt.  Ako mi se svidi njegova unutrasnja lepota, svidece mi se i spoljna jer ona je prolazna.
Setite se samo Prleta i Tihog, ko bi rekao da ce Dragan NIkolic biti pozeljniji od Voje???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
maggie... mislim da treba da promenis drugarice Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Hvala na savetu, promenila sam ih odavno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Mislim da je ovo što Oblačak priča prilično tačno. Šta je dobar frajer to mi nikad nije bilo jasno, kao npr Leonardo di Kaprio ili Riki Martin, koji su za moj rezon nikakvi, ali pretpostavljam da dobar frajer mora biti dovoljno potentan, među ostalim dobrim osobinama.

Ukusi su razliciti. Ono sto ja trazim vecina devojaka ne trazi. Imam par drugarica koje ne mogu da razumeju da ja trazim muskarca koji ce pre svega da mi pokloni paznju, da ume da me saslusa, da ume nekad i da precuti i da ceni moje misljenje. Znate li koliko je tesko naci takvog muskarca danas??????
Moj muskarac ne mora da ima vidljive trbusne misice i ne mora da ima oci kao Brad Pitt.  Ako mi se svidi njegova unutrasnja lepota, svidece mi se i spoljna jer ona je prolazna.
Setite se samo Prleta i Tihog, ko bi rekao da ce Dragan NIkolic biti pozeljniji od Voje???
nemoj se cuditi ako ti kazem da postoje i muskarci kao ti Wink
dzaba noge, dzaba grudi, ako je u glavi truba, a ima nas sto nismo sposobni spavati prvu noc s curom. nekad mislim da sam se trebao roditi kao zena Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 16:27:30 od zcuhnc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Moj muskarac ne mora da ima vidljive trbusne misice i ne mora da ima oci kao Brad Pitt. Ako mi se svidi njegova unutrasnja lepota, svidece mi se i spoljna jer ona je prolazna.

Sta radis sutra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Pa dobro gde su ti muskarci koji misle kao ja???

Ne kazem da fizicki izgled nije bitan, bitan je ali ne i presudan.

i mrzim kada mi tip pridje samo zato sto je video dobre noge ili mu se svidja moja faca. strasno me nervira kada mi neko pridje i obrati se a pritom pogled mu je zadrzan na mojim grudima. Par puta sam uhvatila tu osobu za bradu, podigla mu pogled da me gleda u oci i rekla "ovde su mi oci i ocekujem da me gledas u oci dok pricas sa mnom"!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:54:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.