Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Lupas ti... I Jasenovac i razne jame i Kozara, sve su to dela Hrvata.. Oluja, mitraljiranje nejaci... Sve zlocine (akcije) ste vrsili prema "pobunjenicima"... Imate cime da se ponosite....
Na pragu 21. stoljeća spalili ste Hrvatsku i Bosnu , ( malo se iživljavali i po Sloveniji) - sve te akcije neslavno izgubili , vratili kompletan region 20 godina unazad ( same sebe 50 godina ) i još imaš hrabrosti da održavaš nekom bukvicu , e pa svaka čast , baš si Promašeni .... ali slučaj
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Vi ste najurili Srbe iz Hrvatske, i nazivas mene promasenim slucajem... Pa to je bila ideologija Pavelica da najuri Srbe... sada se sakrivate iza Milosevica da je on kriv... Da li vam je Milosevic kriv za Jasenovac i jame, i koliko ste tada unazadili region?
Ja vidim da ste vi jedni od onih koji su region unazadjivali od Austrougarske do danas...
Imate jos hrabrosti da pricate o kulturi ... paljenju i zarenju....
Istorija se moze ismevati, cinjenice govore svoje... Ponavljam ti Pavelica(1/3 pobiti,1/3 pokrstiti i 1/3 proterati...)
Istorija se ne pise od kada Hrvatska sadasnja hoce ... Dansa cemo jedno, sutra drugo... povjest je povjest... Tok istorije se ne moze seckati.... A RTS sam gledao (manje od tebe imas i sliku ekrana)...gledao sam i vasu televiziju (bila mi jesmesna) kao i RTS... Ti bi ocigledno da se dva dana u zivotu broje a dva ne broje... Pa tako bi malo zlocine da bacis u zapecak, a tudje da uvecas...... Ja nisam napisao ni jednog trenutka da se komunisti nisu orvavili. Komunisti ! Hrvatska od kada ima drzavu po tvome, ako se Pavelic ne racuna?
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.