Ja izlazim skoro svako veče, ali kada sam kod kuće onda sam na kompjuteru i Internetu. Ako ne računamo petak i subotu kada idem na žurke, onda najčešće izlazim u nekoliko kafića sa društvom ili devojkom. A nekada se desi da nekoliko nas provede veče kod nekoga kući uz muziku, piće i druženje.
Nisam baš noćni tip pa ne izlazim puno u kafiće za vrijeme godine, nego to nadoknadim ljeti kad nemam obaveza. Tako sam većinu večeri doma za kompom ili televizorm ili knjigom ili s prijateljima* kartam belu.
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\" * John Wooden *
\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu. Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu. Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\" * Mitsuo Aide *
kao i vecina ovde i ja svoje slobodno vreme volim da iskoristim na najbolji moguci nacin....izlasci su uvek dobrodolsi mada ponekad zna da bude i smoreno pa onda to vreme provedem pored kompa buljeci po 5 i vise sati u monitor zarad dobrobiti covecanstva vecera za dvoje uz opustajucu muziku je uvek welcome samo da je voljena tu kraj mene ( :20: voleo bih da si tu :20: ) ali posto nije nadje se "privremena zamena" :***
Gotivim da izlazim tamo gde se pushta R'n'B ili D'n'B! Ma bole me dupe gde sam, samo da je pored mene moja ekipa ljudi, splav, klub , ficjka, tekma... nije bitno! Mada... najvishe gotivim kad sam pored Save. Na njoj sam proveo ceo zivot.
"Let the music play on Just until I feel this misery is gone Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..." Barry White RIP:(
ili neki kafic sa dobrom zivom zikicom, ili neko okupljanje kod nekog od prijatelja (najcesce kod mene), ili neka setnja. po nekad mi nije ni do cega od umora, pa uzmem nesto da citam i ubrzo zaspim. diskoteka bas retko, kad celo drustvo ide, proslo me to, mada nikad nisam bila neki ljubitelj.
Vece provodim u nekim obavezama tako da se polako pripremam za noc i komp. Uglavnom uvece se vracam kuci sa posla, retko kad setnja kroz grad ili telfoniranje
najradije bi otislaaaaaa naa nekuuu zurkuuu preteranu al S obzirom da ih nema svako veche onda vishe volim onu varijantu....dechkova soba tacnije krevet )) ali ubedljivo najbolje od svega je prvo kod njega i onda negde na zurikicu jeeeeeeeee....) nina
Levitating and useless debating in these dvastating times, while everybody's just doing drugs and writing melodic rhymes... Trying to get one and not get into trouble i might just be inclined... We all got needs we all do dirty deeds now and then wanna smoke some weed! Lick it, wet it, you like it, you let it Lick it, wet it, touch it...