Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto u Beogradu kad moze u Solunu - Stanovi vec od 20.000e  (Pročitano 3930 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung Galaxy S2
Од авиона и возова се изградила она модерна Аустралија,Нови Зеланд.
Како да не  Smile

Станиславе
Није то капитал.То је безвредни папир који се иначе штампа још у 3 европске државе,осим америке.
Ако јевропејци желе своја потраживања-добиће их.
Али само у тим доларима  Smile

Србија би процветала за непуне 2 године кад би успоставили СрБску,Патриотску Власт која би рекла-НЕ европској унији-!

Aha, pa posto je to sve bezvredni papir. zasto radis za taj papir u toj svajcarskoj. Idi u Kinu ili Rusiju pa radi za pravi novac.

Smile Smile Smile

ti to naravno nikada neces uraditi. Sa druge strane nakljukao si se budalstina sa tih nacionalistickih sajtova.

Imas banke u Srbiji koje su u vlasnistvu Grckih banaka i funkcionisu normalno. To ti je jedan od prvih
znakova da "Brankodragas" univerzum postoji samo u digitalnom obliku.

U univerzumu u kom se nalazimo, dugovi se moraju vracati, ai stvari malo drugacije funkcionisu.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2015, 10:35:37 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Meni je jedino drago sto se napokon Albanija, Bugarska, Rumunija i mi ne takmicimo za titulu - Supak Evrope... dobili smo pobednika  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung Galaxy S2
Meni je jedino drago sto se napokon Albanija, Bugarska, Rumunija i mi ne takmicimo za titulu - Supak Evrope... dobili smo pobednika  Smile

Pa ne znam, ovo sto se desilo u Grckoj, ceka i Srbiju, samo u malo tezem obliku.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
U univerzumu u kom se nalazimo, dugovi se moraju vracati, ai stvari malo drugacije funkcionisu.
Ne moraju, jer spadaju u domen prevare i kriminala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
LG Nexus 5
Meni je jedino drago sto se napokon Albanija, Bugarska, Rumunija i mi ne takmicimo za titulu - Supak Evrope... dobili smo pobednika  Smile

Pa ne znam, ovo sto se desilo u Grckoj, ceka i Srbiju, samo u malo tezem obliku.

I pola Evrope na celu sa Spanijom i Portugalom, al nek si rekao da ce Srbija da popusi. Evo, kupile se kokice i cekamo da pocne. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung Galaxy S2
Meni je jedino drago sto se napokon Albanija, Bugarska, Rumunija i mi ne takmicimo za titulu - Supak Evrope... dobili smo pobednika  Smile

I pola Evrope na celu sa Spanijom i Portugalom, al nek si rekao da ce Srbija da popusi. Evo, kupile se kokice i cekamo da pocne. Wink

Trenutno, ne.

Vidis,  Grcima se trenutno daje varijanta tj. opcija da napuste eurozonu (ne EU), bas zato nece biti nekih velikih posledica.

Spanija, Italija i Portugal nisu u takvom stanju.

Srbija nije clanica EU.

Drugo u Srbiji je prosecna plata u drzavnom sektoru mnogo visa u odnosu na privatni. To je prvi indikator koji kaze da nesto nije u redu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
To je prvi indikator koji kaze da nesto nije u redu.

Мислиш...нешто није у реду са приватницима? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung Galaxy S2
Citat
To je prvi indikator koji kaze da nesto nije u redu.

Мислиш...нешто није у реду са приватницима? Smile

Ne to cesto znaci da jedna drzava trosi vise nego sto zaradjuje. Kao Grcka na primer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Solunu Stanovi vec

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.