Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 12:33:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde je nestalo 217 Beogradskih Dzamija ?  (Pročitano 22368 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
У оном твом тексту бар стоји да је већина џамија страдало у сукобима с Аустријанцима, па онда боље њима приговарај.

A zašto bi njima prigovarao kada su zli Srbi (pardon Vlasi) krivi za sve.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
seldzuk.. ne klepeci nanulama...
posto je ovo prica o Beogradu, uzmi lepo knjizicu "Beograd koga vise nema" u izdanju Politike i procitaj nesto o istoriji ovog grada...
Ostalo batrganje o Bosni i Srbiji me bas i ne zanima...

Smile

sjajno!

nego,uvijek tu i tamo,doleprsa nam neki pametic da evocira uspomene iz njima najsjanijeg perioda istorijskog...kada su senlucili ovim prostorima i unazadili nas nepovratno....

i dan danas placamo danak njihovom prosvetiteljskom radu na ovim prostorima!

Beograd nemoj da diras!

ja ga dozivljavam kao zadnje uporiste jednog naroda sa,nazalost,kratkim pamcenjem!
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja se ne slažem sa mnogo stvari koje piše Seldžuk ali treba znati i prihvatiti i drukčija mišljenja.Drugo, možda se treba zamislit je li sve onako bilo kako nas uče,mislim na sve nas.Ne može se sve ono "naše"smatrati apsolutnom istinom a tuđe potpunom laži.U nekim stverima netko je sigurno u krivu.Npr.ne može knez Višeslav biti i srpski i hrvatsk,Stjepan Kosača isto plus i bošnjački.Tvrtko isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo ti budi open mind i za ovakva misljenja.

ovdje se zna sta je tema...

cviljenje jednog "seldzuka" za dzamijama u Beogradu koje su iz perioda najmracnijeg za ovaj narod.
iz perioda kada se moj narod nabijao na kolac i na njemu danima umirao.

oprosti,
ali nemam ja sta ovdje za prihvatiti.

da ne treba mozda i suzu da pustim za danima lavova? Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2008, 21:19:08 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ja se ne slažem sa mnogo stvari koje piše Seldžuk ali treba znati i prihvatiti i drukčija mišljenja.Drugo, možda se treba zamislit je li sve onako bilo kako nas uče,mislim na sve nas.Ne može se sve ono "naše"smatrati apsolutnom istinom a tuđe potpunom laži.U nekim stverima netko je sigurno u krivu.Npr.ne može knez Višeslav biti i srpski i hrvatsk,Stjepan Kosača isto plus i bošnjački.Tvrtko isto.
Potpuno se slažem.
Ja shvatam da Turci nisu bili naklonjeni Srbima, ali znam da kraj turske vladavine, kada je Osmansko carstvo išlo nizbrdo nije bio težak samo Srbima, već i Bosni. To je vrijeme puno previranja, buna, nereda.
Omer-paša Latas koji se između ostalog pamti i kao Mađar koji je prešao na islam, je u Bosni napravio takvu sječu knezova pobivši velik broj begova i paša, da neki naši historičari smatraju da nas je to toliko unazadilo u periodu iza taoga da te posljedice osjećamo i danas. Bošnjaci sa desetkovanom elitom su jako teško prošli kroz postlatasovski period.
Neki mogu pričati šta hoće o mom lamentiranju, ali sam iz grada u kojem ima nekih 4-5 pravoslavnih crkava. Nijedna nije ni zapaljena ni pogođena zoljom a kamoli uništena dinamitom. Prije nekih pola godine sam prolazio pored crkve na Pofalićima, ljudi su igrali kolo, bila je neka slava. A ne treba zaboraviti da je Sarajevo bilo okruženo cijelo vrijeme rata, u njemu ginuli i vojnici i civili, a jedina bosanska veza sa svijetom je bio tunel dug oko kilometar kroz koji se išlo pješke samo u jednom pravcu, tolike visine da se negdje moralo ići saget.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2008, 22:24:56 od seldzuk »
IP sačuvana
social share
Muhammed, alejhi-selam: "Najbolji čovjek je onaj ko koristi ljudima, najlošiji je onaj ko im štetu nanosi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Neki mogu pričati šta hoće o mom lamentiranju, ali sam iz grada u kojem ima nekih 4-5 pravoslavnih crkava. Nijedna nije ni zapaljena ni pogođena zoljom a kamoli uništena dinamitom. Prije nekih pola godine sam prolazio pored crkve na Pofalićima, ljudi su igrali kolo, bila je neka slava.

Ali si zaboravio da su Srbi divljaci, a da Bošnjaci vode poreklo od britanske kraljevske porodice, mada ima tu i direktnih potomaka Oktavijana Avgusta.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Neki mogu pričati šta hoće o mom lamentiranju, ali sam iz grada u kojem ima nekih 4-5 pravoslavnih crkava. Nijedna nije ni zapaljena ni pogođena zoljom a kamoli uništena dinamitom. Prije nekih pola godine sam prolazio pored crkve na Pofalićima, ljudi su igrali kolo, bila je neka slava.

Ali si zaboravio da su Srbi divljaci, a da Bošnjaci vode poreklo od britanske kraljevske porodice, mada ima tu i direktnih potomaka Oktavijana Avgusta.
Ja nikog nisam nazvao divljakom. Ali zapaliti bogomolju u Nišu zato što se Kosovo otcijepilo je ublizu tome.
IP sačuvana
social share
Muhammed, alejhi-selam: "Najbolji čovjek je onaj ko koristi ljudima, najlošiji je onaj ko im štetu nanosi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Da ne spominjem nanule...
Srpska vlast i verske su osudile dogadjaj, a ti prestani da skreces temu na dnevnopoliticke teme...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
seldzuk.. ne klepeci nanulama...
posto je ovo prica o Beogradu, uzmi lepo knjizicu "Beograd koga vise nema" u izdanju Politike i procitaj nesto o istoriji ovog grada...
Ostalo batrganje o Bosni i Srbiji me bas i ne zanima...
Pa dobro, šta kaže ta knjiga, pošto ne mogu baš otrčat do neke trafike u Bosni i to kupit.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2008, 22:40:44 od seldzuk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja shvatam da Turci nisu bili naklonjeni Srbima

Ти одбијаш да схватиш!! Нису били наклоњени?!? То није ствар мишљења, неко мисли овако неко онако. Турци/муслимани су највећи злотвори овог народа, и не само због хроничног убијања, мучења, данака у крви и сличних ствари, већ неко горе и то рече, због стравичног културног сакаћења и назадовања у односу на остатак Европе, којој се сви сада зеле прикључити. Па знаш ли ти шта је био српски двор, пре најезде те ваше вере, како су склапани бракови између краљевина, наши владари су се такмичили по витешким европским турнирима, и онда дођоше којекакве мераклије, севдаци, фереџе, зурле и таламбаси итд. и шта настаде? Настала је нова нација "Бошњаци", стара колико и нечија пломба у устима!!

И молим те кад већ имаш толико знање о себи а и другима, гледај да се не брукаш, ДУШАН СИЛНИ , је био Цар а не краљ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 12:33:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.