Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 03:12:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde je istina o Isusu Hristu ?  (Pročitano 65159 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
samo nastavite Smile Smile Smile
ovo je savršena zabava
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
izgleda se moderatori olenjili. dozvoljavaju postovanje samo smajlija i trolovanje.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Опростите,али лепо сам написао да неко може да проучава Библију и наредних хиљаду година и неће му бити позната.
За ову нашу димензију Господ Бог је Исус Христ(ос).Он је Божији Син.ОН надгледа биолошки живот у трећој димензији.
Зато се каже Господ Бог Исус Христ(ос).
Сусретао сам разноразне људе који су се бавили Кабалом(езотеријом) и који преузимају прерогатив Апсолута.Ти људи су на најнижем степену свести.Раде помоћу виска и других приручних средстава?!
Овде појединци покушавају себе да ставе изнад других,што им је велика грешка,јер нико не зна шта је онај други саговорник???
За наше поступке одговарамо ми сами , а не Господ Бог , јер "свако је ковач своје среће".
ОН нам је дао слободу избора зато што нас неизмерно воли.
Исус Христ(ос) Син Божији је донео покајање,којег није било у ранијој Вери,тако је настало хришћанство.
Господ Бог нам је послао свог сина,да би нам омогућио да се покајемо за своје грешке које правимо у биолошком животу.
Лепо је у Јеванђељу по Јовану 14;22 речено коме ће се јавити!
Он се њима јавио јер слобода је живот а слободан у животу је онај ко верује у Господа Бога и чини морална добра!
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 10:45:32 od slobadidi »
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung x510
посредно - преко видљиве природе
непосредно - преко Сина свога.

Ово су два пута богопознања!
Природни пут богопознања познат је још старозаветним људима, који су полазећи од створења долазили до Творца.
Hепосредни, пут богопознања јесте преко Другог лица Свете Тројице, Сина Божјег, који је сишао на земљу и на чудесан начин оваплотио се од Пресвете Дјеве Марије као човек Исус, сјединивши у својој Личности Бога и човека. Тиме је задовољена исконска жеља људи и омогућено им да виде Бога. “Који виде мене виде Оца... Ја сам у Оцу и Отац је у мени.” (Јован 14;9,10).
Нaжалост за многе људе све ово није довољно те још увек траже доказе Његовог постојања, па Творца замењују творевином, било да је то природа и разне природне појаве, или у новије време човек и разна људска достигнућа.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 14:27:46 od NenadUizce87 »
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Опростите,али лепо сам написао да неко може да проучава Библију и наредних хиљаду година и неће му бити позната.
За ову нашу димензију Господ Бог је Исус Христ(ос).Он је Божији Син.ОН надгледа биолошки живот у трећој димензији.
Сусретао сам разноразне људе који су се бавили Кабалом(езотеријом) и који преузимају прерогатив Апсолута.Ти људи су на најнижем степену свести.Раде помоћу виска и других приручних средстава?!
Овде појединци покушавају себе да ставе изнад других,што им је велика грешка,јер нико не зна шта је онај други саговорник???
За наше поступке одговарамо ми сами , а не Господ Бог , јер "свако је ковач своје среће".
Исус Христ(ос) Син Божији је донео покајање,којег није било у ранијој Вери,тако је настало хришћанство.
Господ Бог нам је послао свог сина,да би нам омогућио да се покајемо за своје грешке које правимо у биолошком животу.
Он се њима јавио јер слобода је живот а слободан у животу је онај ко верује у Господа Бога и чини морална добра!
Pa jedina osoba na ovom forumu za koju je vise nego ocigledno i evidentno da stavlja sebe iznad drugih si Ti.
Ti tvrdis da znas da je "Mesija" tu, Marija Magdalena, Apostoli  iko sve ne... ti govoris da ljudi tebe treba da prate, ili ce zazaliti .....
Odavno sam video da za racionalnu konverzaciju sa tobom 'leba nema, i nisam video jedan tvoj post koji
je racionalan.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
izgleda se moderatori olenjili. dozvoljavaju postovanje samo smajlija i trolovanje.  Smile
A sta je tvoj post ?? Jel' ima veze sa temom ?? Kada si ti bio opomenut, isao si forumom i upucivao kletve. Kada se o tebi radilo bila je jedna logika, a sada druga ?? Nastavi da obrces lopticu, ali na drugom mestu. U temi predvidjenoj za takve postove, zalbe, ... za koju sigurno znas, kada vec tako dobro znas koji je kakav post.

I ne brini o moderatorima. Narod lepo kaze: "Pogledaj prvo niz svoj nos".
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 14:53:12 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pa jedina osoba na ovom forumu za koju je vise nego ocigledno i evidentno da stavlja sebe iznad drugih si Ti.
Ti tvrdis da znas da je "Mesija" tu, Marija Magdalena, Apostoli  iko sve ne... ti govoris da ljudi tebe treba da prate, ili ce zazaliti .....
Odavno sam video da za racionalnu konverzaciju sa tobom 'leba nema, i nisam video jedan tvoj post koji
je racionalan.

Опрости,али ако сам изнео да су Апостоли присутни,на који начин сам себе ставио изнад других?!
Ако сам рекао да је нови Месија Јуда Дидиом Тома,то пише и у Јеванђељу!
Никоме нисам рекао да треба да ме прати нити сам тиме претио,али сам теби рекао да ћеш Библију изучавати највероватније и следећих 1000,али да је нећеш разумети,јер су твоја схватања Библије контрадикторна.То је константација ,а не претња,ако се осећаш угроженим - опрости! Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: slobadidi

Опрости,али ако сам изнео да су Апостоли присутни,на који начин сам себе ставио изнад других?!
Ако сам рекао да је нови Месија Јуда Дидиом Тома,то пише и у Јеванђељу!
Никоме нисам рекао да треба да ме прати нити сам тиме претио,али сам теби рекао да ћеш Библију изучавати највероватније и следећих 1000,али да је нећеш разумети,јер су твоја схватања Библије контрадикторна.То је константација ,а не претња,ако се осећаш угроженим - опрости! Smile
Istices svoju vaznost, izmedju ostalog i to da ti znas kako su neki "apostoli" tu.
Paja Patak "Jevandjelja" zanimaju ljude koje zanima Paja Patak.
Mojsije je bio Mesija i Isus Hrist je bio Mesija, treceg nema i ne spominje se niti u Starom niti u Novom zavetu.
Evo samo malog broja izjava koje opisuju tvoj ego koji sam napomenuo ;
tema "Jevandjelje po Judi... " poruka#2
" Иначе,ко се последњи смеје најслађе се смеје,а ја ћу ипак бити тужан због оних душа које не хтеше да ме следе.
Рекох ти пријатељу мој,да праву истину спознах,а на теби је и другима да верујете или не. Smile Smile "
tema "NSP u ime Boga" poruka#30 " Што се тиче Библије рекао сам да сам је овлаш читао,а разумем је као да сам је ја написао.(можда и јесам Smile никад се не зна Smile)."
poruka #34 " И још нешто пријатељу мој,ја једини знам истину! "
tema "Biblija istina ili laz" poruka#2272 "  Пријатељу мој,комп ми је потребан да многе попут тебе преобратим и изведем на прави пут! Smile

Neopevana arogancija i cudi me kako jos nisi rekao da si ti Mesija, posto se to oseca u svim tvojim postovima.
Posto vec navodis da neko tebe treba da sledi i kako ces ti nekog da izvodis na nekakav put.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
За ову нашу димензију Господ Бог је Исус Христ(ос).Он је Божији Син.
Господ Бог нам је послао свог сина
Слобо, ја имам проблем да схватим да је Исус Бог, а чини ми се да ти можеш да ми разјасниш неке ствари. У овом твом цитату пише да је Исус Господ Бог Син Божији, а ако добро схватам, неки други Господ Бог га је послао (трећи ред). Шта је тај други Господ Бог? Ко је Творац свемира - Отац, Син или ...? Ко спроводи природне законе? На ово последње сам можда и схватио одговор да је то Исус за ову нашу димензију, али нисам сигуран.
Иначе, мени је ближа исламска варијанта да је Бог (Алах) Творац свемира, А Исус (Иса) његов пророк. Међутим, можда ја ту нешто погрешно схватам. У сваком случају, верујем да је истина све оно што је Исус рекао у јеванђељима. Хвала унапред.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: bjbojan
Слобо, ја имам проблем да схватим да је Исус Бог, а чини ми се да ти можеш да ми разјасниш неке ствари. У овом твом цитату пише да је Исус Господ Бог Син Божији, а ако добро схватам, неки други Господ Бог га је послао (трећи ред). Шта је тај други Господ Бог? Ко је Творац свемира - Отац, Син или ...? Ко спроводи природне законе? На ово последње сам можда и схватио одговор да је то Исус за ову нашу димензију, али нисам сигуран.
Иначе, мени је ближа исламска варијанта да је Бог (Алах) Творац свемира, А Исус (Иса) његов пророк. Међутим, можда ја ту нешто погрешно схватам. У сваком случају, верујем да је истина све оно што је Исус рекао у јеванђељима. Хвала унапред.
To nije stvar shvatanja, nego prihvatanja sta slobadidi kaze. Ili ces to da prihvatis ili ces zazaliti sto nisi.
Ili ces pratiti njegov verbalni Rollercoaster, ili ce se on zadnji smejati.
Muslimani ne shvataju da je Allah "Tvorac svemira" a Isus - prorok, oni to veruju.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 03:12:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.