Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:07:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde danas naci normalnu devojku?  (Pročitano 68786 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
internet is not real life.  Smile
Naravno da je internet real life. Kako nije? Mi smo svi realni ljudi, ne izmišljeni. Samo je prostor u kom komuniciramo virtuelan. To nas ne čini manje realnima. Smile
Mislim na celu ovu pricu...

Vi ste mi(svi sto bi Dane rekao) internet drugari sa kojima pricam i razmenjujem iskustva, nema tu bilo cega za trazenje jer, realno, ovo nije RL pa da se nesto "nadjemo" po ovoj prici.  Smile

Generalno... ovi sto traze normalne... kao ovaj sa pocetka.. sa slicnom listom zahteva, uglavnom zavrse sa nekim karakodzulama koje je moguce oterati samo bacacem plamena i zivom sodom... i to... tesko...

Zato sto se, generalno, svi sto traze te "normalne" izvoljevaju. Ili traze neke standarde koji "ne piju vodu" ili jednostavno prolaze pored normalnih i odbijaju ih ali se zalepe za kretena/kretenku koji/a ih vuce za nos. Kada cujem tu pricu "Ne mogu da nadjem normalnu/og jer ih nema i za mene se sve lepe kreteni" pocne da mi se povraca jer generalno, uvek ima sansi samo ih treba videti i koristiti na vreme.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
internet is not real life.  Smile
Naravno da je internet real life. Kako nije? Mi smo svi realni ljudi, ne izmišljeni. Samo je prostor u kom komuniciramo virtuelan. To nas ne čini manje realnima. Smile
Mislim na celu ovu pricu...

Vi ste mi(svi sto bi Dane rekao) internet drugari sa kojima pricam i razmenjujem iskustva, nema tu bilo cega za trazenje jer, realno, ovo nije RL pa da se nesto "nadjemo" po ovoj prici.  Smile

Pa i ta iskustva su iskustva realnih ljudi iz realnih ljudskih života, ne botova. Pored toga, nađu se ljudi i preko interneta, što da ne. Pa koliko je samo veza nastalno zahvaljujući Bureku. Što da ne, nađu se ljudi, da li na forumu, u pozorištu, diskoteci, autobuskom stajalištu, biblioteci... najmanje je bitno.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Ma to da, samo sto ste mi za ovu pricu svi realno botovi. Mozemo mi da pricamo i razmenjujemo iskustva, samo sto ste mi svi vi imaginarni jer mi niste neko sa kim izlazim i/ili pijem kafu. Smile

Cisto sam to mislio, ne to da ste neki izmisljeni ljudi i da ne postojite.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Čekaj, ti tri četvrtine svog dana provodiš u razgovoru sa imaginarnim ljudima?  Smile  Smile

Zajebavam se; htela sam da kažem da je ovo mesto kao i svako drugo, ljudi se druže, upoznaju, smuvaju... jedino što nema odmah fizičkog kontakta, što nekima može da prija, a onima kojima ne prija - kapiram da oni ne dolaze na forume i svima super.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Čekaj, ti tri četvrtine svog dana provodiš u razgovoru sa imaginarnim ljudima?  Smile  Smile

Zajebavam se; htela sam da kažem da je ovo mesto kao i svako drugo, ljudi se druže, upoznaju, smuvaju... jedino što nema odmah fizičkog kontakta, što nekima može da prija, a onima kojima ne prija - kapiram da oni ne dolaze na forume i svima super.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Ih bre, to ispada kao da samo spavam 6 sati i celo svoje vreme provodim ovde.  Smile Smile Smile Smile

Ma to jeste(ovo za mesto kao i svako drugo), samo sto kazem, za ovu pricu ste mi(makar meni) svi realno botovi.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ih bre, to ispada kao da samo spavam 6 sati i celo svoje vreme provodim ovde.  Smile Smile Smile Smile
Statistika je kurva.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Tesko, al ajd da ti bude.  Smile

I kada bih trazio nesto(normalno ili nenormalno  Smile ) ne bih ga trazio ovde. Imas grad, imas izlaske pa toliko ljudi sa kojima mozes da se upoznas i popricas pa da vidis da li ti odgovaraju.  Ovo je sve tra-la-la bez nekog upliva na realni zivot. Nije opipljivo, pa samim tim nije ni previse realno. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ovde sam iznela neke svoje stavove koje znaju samo moji prijatelji, tj. bliske osobe. Kad nekog upoznaješ u gradu, teško da možeš odmah da počneš priču o pederima, vaspitanju, erekciji. Ovde je to normalno.  Smile Ne vidim uopšte razlog tolikom zaziranju od ljudi preko neta, sa kojima realno provodiš svoje vreme (ti, ja, svi mi). Lakše ćeš skapirati da li ti neko možda odgovara ako pročitaš desetak njegovih postova nego ako se u gradu jedno drugom polupijani derete u uši dva sata.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.79
I pored telefona komsinica se dere sa prozora "aj' na kafu",jadna zaboravila da kulturnije to moze obaviti bez trzanja glasnih zica.Elem...
Sva pamet lezi u postovima...koliko je post normalan toliko ce biti normalna i djevojka
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:07:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.