Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:05:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde danas naci normalnu devojku?  (Pročitano 68816 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
jeste brateeee na faksu od 500 pi*ki ima da se odabere 7/8 ... se drogirate vi  Smile
Ja rekoh da ih ima toliko tj. u srazmeri ima 7-8 na nas jednog tj. sigurno jedno 500. Kvalitativno, sigurno 50% od toga mogu da se svrstaju u kategoriju "normalnih" pa ih ima mnoooogo vise od 7-8. Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2012, 13:14:44 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
na mom ima najviše prikrivenih homosexualaca,a cure su dosta agresivne

a to ti je Panterei pogrešno,praviš generalizaciju a ima toliko dobrih i normalnih momaka oko nas Smile

Losa iskustva  Smile Ma ne dam vise nikome da me zajebava  Smile  Pa iskreno,ljudi te vise cene. Muskarac kad vidi da moze da te vrti oko malog prsta,vrtece te  Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Off obrisan. Ovo je poslednje upozorenje, sledeći put trajno zaključavam temu. Neće vas to bog zna kako pogoditi, ali makar neću dugme ''Obriši'' dovoditi do usijanja.

Stari članovi, znate kakva su pravila, pa shodno tome se i ponašajte. Nema potrebe da ponavljam, sledeći put puštam supervizore na vas. Ok je da se malo zezamo i šalimo, ali ovo što vi radite prelazi granicu tolerancije koja je u poslednje vreme prilično labava. To ne važi samo za ovu temu.

@panta.rei197
Ne pamtim kad sam jednom članu u poslednje vreme obrisala poruka koliko tebi. Molim te da obratiš pažnju na to šta se u okviru koje teme piše. Za ćaskanje postoje blablaonica, privatne poruke, e-mail, razna čudesa, verujem da si upoznata. Na ovom podforumu ćaskanje nije dozvoljeno. Povedi računa da to što pišeš ima veze sa temom, a ako se obraćaš nekom članu direktno u vezi sa nečim što nema ni direktne ni indirektne veze sa temom, piši mu putem privatnih poruka.

Off će i dalje biti sankcionisan. Drugi moderator, WhiteGoa, trenutno je sprečen da dolazi na forum, tako da ostajem samo ja. Obzirom da nemam previše vremena da vam svima ponaosob objašnjavam šta je off a šta ne (ironija je u tome što to vrlo dobro znate), zadržavam diskreciono pravo da brišem bez upozorenja, a usijane glave će biti sankcionisane ukoliko ne obrate pažnju na to šta i koliko postuju na ovom delu foruma. Over & out.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Ja nisam skrenula sa teme uopste  Smile Ne vidim zaista. Mi pricamo na ovu temu!
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Mislim da sam bila dovoljno jasna. Ugovaranje sastanaka, smajliji, postovi koji u nedogled nastavljaju diskusiju koja nema veze sa temom - su off i stoga nepoželjni. Nisi jedina skretala s teme, ali tebi se direktno obraćam jer sam obrisala more tvojih postova u poslednje vreme.

Hajdemo sad svi nazad na temu, nema dalje rasprave, ukoliko smatraš da sam te bespotrebno cimala, prozivala ili ugrozila neko tvoje pravo, osećaj se slobodnom da uložiš žalbu na moju moderaciju ovde.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Za sada si mi ok  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson W800i
na mom ima najviše prikrivenih homosexualaca,a cure su dosta agresivne
Etf?  Smile
Citat
a to ti je Panterei pogrešno,praviš generalizaciju a ima toliko dobrih i normalnih momaka oko nas Smile
Amin.Kao sto ima i dobrih zena,inace ne bi ni bilo smisla ulaziti u ozbiljnije ljubavne veze.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Treba prvo naci osobu sa kojom moze pricati o svemu, koja ce te razumeti. Batali izgled, ne bas skroz, ali dzabe ti da je neko lep kad nema neke hemije,nekih varnica, razumevanja. Mogu tu osobu gledati i na slici onda.

Iskreno mislim da je sve sudjeno. Probaj da setas psa po kvartu, po gradu..... Spopadace ti psa devojke mozda i tebe  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Ne Grobaru,nešto malo lakše, I'm not that smart   Smile

Panterei,ne drži se za jedno negativno iskustvo k'o pijan plota,samo će da te koči  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2012, 21:15:43 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Imam ja normalnu, hoce li neko da iznajmi?  Smile
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:05:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.