Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:54:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde danas naci normalnu devojku?  (Pročitano 69084 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Ma, ne...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Svi muskarci ce se okrenuti za dobrim dupetom, sisama, nogama ili sta li im je vec fetis...

Pa nisu ljudi slepi.Ne moras da se okrenes bas,ali vidis dobro dupe,grudi,noge,lice,kao sto i devojka vidi kada je neki lik lep,zgodan,sta znam,ali granica se zna ako si vec u nekoj vezi u kojoj se ne podrazumevaju izleti sa strane,i ako ti je sa doticnom osobom sa kojom si dobro,neces imati razloga da se samo zbog tih atributa zaletis,a ako vec imas toliku zelju i potrebu da skocis na prvu koja na nesto lici-onda ni ne treba da budes u takvoj vezi,i tu nesto ne stima.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Gledaj, ne pipaj  Smile Tesko je naci devojku s jedne strane, jer zena koliko god neko bio dobar, kad tad ce je smoriti. Onda se muskarac razocara. Ali opet, muskarac isto nadje dobru devojku, ali ga posle odrednjeno vremena smori , jer je sve monotono. Treba naci zlatnu sredinu, sto je tesko. Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Ovde se ne radi o tome da si u vezi, vec dok trazis devojku... ili kres kombinaciju ili sta li god... Smiley

Sto, opet.. ukazuje na odredjenu dozu licemerja medju ljudima... ako je kres kombinacija, onda mora da bude napucana, da joj viri tetovaza na dupetu, da ima zategnuto telo... i sl...
Ali, ako ces da je vodas okolo i predstavljas kao devojku, onda mora da ima duuuusu... Smiley

Mislim, meni je smesno kada neko krene sa pricom - meni je vazno kakva je osoba... Ali, da ne razradjujem dalje...
Nije vazno samo to kakva je neko osoba... a posebno kada je izbor devojke u pitanju
« Poslednja izmena: 05. Avg 2012, 16:33:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Gledaj, ne pipaj  Smile Tesko je naci devojku s jedne strane, jer zena koliko god neko bio dobar, kad tad ce je smoriti. Onda se muskarac razocara. Ali opet, muskarac isto nadje dobru devojku, ali ga posle odrednjeno vremena smori , jer je sve monotono. Treba naci zlatnu sredinu, sto je tesko. Smile
Ne znam,ali imam neki osecaj da muskarac ne baca sve u vodu tako lako kao zena ako ga sve smori.
Jbg,ne treba sredinu nalaziti,nego se truditi da ona ostane tu.Nije dovoljno samo naci nekoga da bi izbegao monotoniju,nego treba raditi na odnosu i boriti se protiv monotonije zajednickim snagama ako je nesto ozbiljnije u pitanju.
Ovde se ne radi o tome da si u vezi, vec dok trazis devojku... ili kres kombinaciju ili sta li god... Smiley

Sto, opet.. ukazuje na odredjenu dozu licemerja medju ljudima... ako je kres kombinacija, onda mora da bude napucana, da joj viri tetovaza na dupetu, da ima zategnuto telo... i sl...
Ali, ako ces da je vodas okolo i predstavljas kao devojku, onda mora da ima duuuusu... Smiley

Mislim, meni je smesno kada neko krene sa pricom - meni je vazno kakva je osoba... Ali, da ne razradjujem dalje...
Nije vazno samo to kakva je neko osoba...
Pa ja ne znam sta je tu cudno.
Zasto bi covek morao da trazi za kres kombinaciju normalnu devojku?
Sta ce mu za to normalna devojka?
Za to mu i treba neka napucana kokoska,sa kojom nema sta da prica,nego da radi ono zbog cega je dosao.Tesko da ce se normalna devojka lako upustiti u takvu pricu,a i ako se upusti,onda se sigurno dobrano lozi na doticnog,dok je "kokoskama" sa druge strane to nesto normalno.
Za vezu je vazno to ko je kakva osoba,jer nije veza samo dobro dupe i seks,nego ti sa tom osobom treba i da pricas,da se razumete,da se zrtvujete jedno za drugo,a i svakako je i taj seks bolji ako su tu umesana osecanja,mnogo bolji.
Fizicki izgled jeste bitan,i on je preduslov za nesto,ali opet,iz naseg utiska ko je kakva osoba odlucujes sta zelis sa njom.
Nikakvo to licemerje nije,nego je potpuno logicno rasudjivanje.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2012, 16:39:23 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60

Nije vazno samo to kakva je neko osoba... a posebno kada je izbor devojke u pitanju

Slazem se. Realno gledajuci, zene danas zive u nekoj bajci. Traze neko savrsenstvo, sto zaista ne postoji. I onda kad im bar nesto zasmeta, ljute se. Vise se ne moze ni definisati "normalno". Ima muskaraca danas kojima je normalna devojka ona koja hoce kres kombinaciju..... Previse filmova gledaju.  Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Pa ne mora, samo sto ti onda nije bitno da li je kako treba il nije. Ako vec trazis devojku zna se da je neces izabrati samo zbog kratke suknje...

I jos jedna stvar a to je: jedno ne iskljucuje drugo. To sto neka ne nosi kratku suknju ne znaci da nije lepa i zgodna i to sto je neka nosi ne znaci da time nadomescuje to sto nema pamet. Valjda je to i ceo fazon dejtinga, da nadjes neku koja ti je lepa i sa kojom mozes da imas nesto vise od samog fizickog kontakta...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Citat
Za vezu je vazno to ko je kakva osoba,jer nije veza samo dobro dupe i seks,nego ti sa tom osobom treba i da pricas,da se razumete,da se zrtvujete jedno za drugo,a i svakako je i taj seks bolji ako su tu umesana osecanja,mnogo bolji.
Fizicki izgled jeste bitan,i on je preduslov za nesto,ali opet,iz naseg utiska ko je kakva osoba odlucujes sta zelis sa njom.
Nikakvo to licemerje nije,nego je potpuno logicno rasudjivanje.
Citat

I onda kad mi dodje neko posle nedelju dana i kaze volim te, pa sta covek da pomisli  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Nokia 
Poenta je da normalnih osoba i muskog i zenskog pola ima gde hoces i da i dalje nisu manjina, a onaj koji tvrdi suprotno i koji non stop nalece na one ''nenormalne'' ima neki licni problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Poenta je koliko je ko normalan i kao takvim se osjeca
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:54:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.