Pozdrav svima !!! Hteo bih da postavim ovu temu na neki od vasih foruma ili na neko drugo mesto na vasem sajtu gde prilici. Ako nemate nista protiv ovakvog oglasavanja molim za odgovor !!! Prijateljski pozdrav !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------ Prošle godine u ovo doba odprilike su mnogi ljudi sa SerbianCafe-a obradovali jednu familiju iz Kragujevca koja se nalazila u jako teskoj situaciji. Možda se neko sjeca te akcije koja je trajala skoro mjesec dana. Posle toga sam apelovao na ljude da mi se jave da bi tim ljudima i dalje pomagali jer se oni još uvjek nalaze u jako teskoj situaciji. Okupio sam 7-8 ljudi koji su im redovno pomagali tj. samo ove godine smo im svaka 3 mjeseca slali iznose između 200-300 Evra da bi imali osnovne stvari za zivot. U međuvremenu je sve vise ljudi ucestvovalo u tim akcijama tako da smo odlucili da napravimo neku vrstu organizacije koja bi pomagala Srpske familije koje imaju mnogo djece. Iz tog razloga smo napravili sajt [spam]. Nasa namjera je da okupimo sto vise Srba sirom svijeta koji su spremni da odvoje svaka 2-3 mjeseca po 20-ak Evra za Srpske familije koje su u teskoj finansijskoj situaciji, nazalost takvih je jako mnogo u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Nas 15 koji se odreknemo u 3 mjeseca jedne runde pica u nekom kaficu (20 Evra) možemo da pomognemo Raskovicima, međutim kada covjek samo pomisli da je moguće da se oko jedne stvari okupi 100 Srba koji su spremni na to, to je već 2000 Evra i sa njima može da se pomogne najmanje 4-5 familija svaka 3 mjeseca a da ne pricamo o drugim stvarima koje bi onda mogli da startujemo i podržavamo. Nazalost jasno nam je da su mnogi ljudi skepticni, međutim mi pokusavamo da svakog koji je voljan da ucestvuje 100 % uvjerimo da je sve posteno i kako treba. Sve ovo treba kao prvo da pociva na slozi i postenju a to je do sada tako i bilo. Ja sam u Avgustu posjetio Raskovice i to me je podstaklo da se još vise angazujem, jer su me ti ljudi docekali kao da sam bog, sa mnogo iskrene zahvalnosti. Mnogi od nas nisu ni svjesni koliko bijede ima a mi Srbi kao narod u dijaspori smo što se toga tiče totalno neorganizovani a mogli bi toliko toga da učinimo da nasi ljudi imaju koliko toliko humane uslove za zivot. Molim vas da pogledate [spam] i da razmislite o tome. U slučaju da mislite da smo mi neki „lopovi” ili slično, molim vas nemojte ucestvovati u svemu tome i ne unosite negativnu energiju u diskusije. Dakle onaj ko hoće i ima malo dobre volje neka pogleda sajt i ukoliko ga nasa ideja imalo privuce neka nam se pridruzi. Sto nas je vise to smo jači i možemo vise Srpskih familija da pomognemo.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2005, 19:10:15 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!