Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 23:43:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: gde da odem da nadjem ovakvu devojku?  (Pročitano 16034 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i5700 + D880

Uživate u fizičkim aktivnostima? Počnite voziti bicikl, rolati, trčati ili se upišite u neku teretanu, fitnes-centar, na plivanje ili klizanje, krenite na badminton, kuglanje...

U teretanu ima zemske, ima sve... Ja sam smeknuo par komada otkad sam se prebacio u vecernji termin, lepo se upoznali, razmenili neke fitnes i bodi-dilding trikove i slicno, ali ne planiram ozbiljnije napade zbog nedostatka samopouzdanja (citaj: prilicno sam dekintiran i necu da ispadam seljacina Smile ). No, poenta je da valja ici u teretane radi trazenja zenki/muzjaka. Bio sam i na kuglanju (doduse, samo kao posmatrac) i moze se reci da je i tamo dobra zajebancija, s tim sto je bila nesto starija ekipa - idealno za one koji vole gospodze/gospodu Smile

WarBoss, ono "much" ti je visak Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Eto, bila sam u pravu.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
Zastava Šavnik, Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
A što ako grad u koji živimo ne posjeduje teretanu? Što da činimo mi, kukavni provincijalci u maćim gradićima đe nema teretana, izložbi, koncerata, tehnologije, aikida, gedžeta, pejdžera i tople vode? Oh, svemoćni Bureče ima li nam pomoći?  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Сердар Вукота: Што грајете, који су ви јади,
                       а ево сте гори него ђеца !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Do sad sam samo jednom bio zaljubljen na pocetku srednje skole.Voleo sam je vise od zivota,ali smo posle 2 godine raskinuli.Od tada sam imao povremene drugarice za zezanje,devojke,sve u svemu nista ozbiljno zadnjih meseci mi je i to dosadilo.
Hteo bih da upoznam ribu koja nije nafuranai opterecena izgledom,da nije povrsna,da sa njom mogu da pricam a ne ko kad sam setao nevidjene lepotice a kad zinu  Smiley 1 da je opustena kad se probudi rascupana ujutru,da slusa na primer prljavo kazaliste ili balasevica ili evansece,uopste ne mora da bude to,samo da se ne lozi na:Pun si ko svajcarska i te fazone,da ima svoj fazon i da bude realtivno lepa,nista posebno.
ne trazim nista posebno,samo mi fali ljubav u zivotu.da mi neko posalje poruku i napise da me voli i da to stvarno misli a ne ko likuse na koje ne bi trosio reci.da misli na mene,da setamo zajedo da se smejemo.....
to sam imao jednom u zivotu a sad mi fali jer se osecam usamljeno i znam da imam u sebi puno paznje i ljubavi koju sam trosio na pogresne devojke pod pritiskom ortaka i to bih hteo da iskazem.
gde da odem da nadjem ovakvu devojku kakvu sam opisao????

Ovakvu trazi vecina momaka u Beogradu,ali veruj mi brate moj ,tako nesto ne postoji...
Ili postoji,a da je gabor ...
Lepa ,slatka,a da ima takvo ponasanje navedeno u Bg  NE....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i5700 + D880
A što ako grad u koji živimo ne posjeduje teretanu? Što da činimo mi, kukavni provincijalci u maćim gradićima đe nema teretana, izložbi, koncerata, tehnologije, aikida, gedžeta, pejdžera i tople vode? Oh, svemoćni Bureče ima li nam pomoći?  Smile  Smile  Smile  Smile

Jebiga, prijatelje, vi onda savatavajte neke fukse, takvijeh moze da se nadje i dje ima i dje nema teretana.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

Izađu sutra na proteste u Podgoricu, posla sa njom popij kafu i dogovori se da se čujete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Uživate u fizičkim aktivnostima? Počnite voziti bicikl, rolati, trčati ili se upišite u neku teretanu, fitnes-centar, na plivanje ili klizanje, krenite na badminton, kuglanje...

U teretanu ima zemske, ima sve... Ja sam smeknuo par komada otkad sam se prebacio u vecernji termin, lepo se upoznali, razmenili neke fitnes i bodi-dilding trikove i slicno, ali ne planiram ozbiljnije napade zbog nedostatka samopouzdanja (citaj: prilicno sam dekintiran i necu da ispadam seljacina Smile ). No, poenta je da valja ici u teretane radi trazenja zenki/muzjaka. Bio sam i na kuglanju (doduse, samo kao posmatrac) i moze se reci da je i tamo dobra zajebancija, s tim sto je bila nesto starija ekipa - idealno za one koji vole gospodze/gospodu Smile

pa tebi sa tim smislom za humor i ne treba lova , devojcice bi te  svakako obozavale  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
Zastava Šavnik, Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
A što ako grad u koji živimo ne posjeduje teretanu? Što da činimo mi, kukavni provincijalci u maćim gradićima đe nema teretana, izložbi, koncerata, tehnologije, aikida, gedžeta, pejdžera i tople vode? Oh, svemoćni Bureče ima li nam pomoći? Smile Smile Smile Smile

Izađu sutra na proteste u Podgoricu, posla sa njom popij kafu i dogovori se da se čujete.

Bio sam juče na proteste u Nikšić. Mene je Podgorica daleko. Ali nije bilo cura. Možda jedna, do dvije...
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Сердар Вукота: Што грајете, који су ви јади,
                       а ево сте гори него ђеца !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
Do sad sam samo jednom bio zaljubljen na pocetku srednje skole.Voleo sam je vise od zivota,ali smo posle 2 godine raskinuli.Od tada sam imao povremene drugarice za zezanje,devojke,sve u svemu nista ozbiljno zadnjih meseci mi je i to dosadilo.
Hteo bih da upoznam ribu koja nije nafuranai opterecena izgledom,da nije povrsna,da sa njom mogu da pricam a ne ko kad sam setao nevidjene lepotice a kad zinu  Smiley 1 da je opustena kad se probudi rascupana ujutru,da slusa na primer prljavo kazaliste ili balasevica ili evansece,uopste ne mora da bude to,samo da se ne lozi na:Pun si ko svajcarska i te fazone,da ima svoj fazon i da bude realtivno lepa,nista posebno.
ne trazim nista posebno,samo mi fali ljubav u zivotu.da mi neko posalje poruku i napise da me voli i da to stvarno misli a ne ko likuse na koje ne bi trosio reci.da misli na mene,da setamo zajedo da se smejemo.....
to sam imao jednom u zivotu a sad mi fali jer se osecam usamljeno i znam da imam u sebi puno paznje i ljubavi koju sam trosio na pogresne devojke pod pritiskom ortaka i to bih hteo da iskazem.
gde da odem da nadjem ovakvu devojku kakvu sam opisao????

Ovakvu trazi vecina momaka u Beogradu,ali veruj mi brate moj ,tako nesto ne postoji...
Ili postoji,a da je gabor ...
Lepa ,slatka,a da ima takvo ponasanje navedeno u Bg  NE....
па, ти онда дођи у НС  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N-shurnaest
De, de, nisu ni ti copy/paste tako loši.
Eto, zamisli da je umesto članka, ovaj autor napisao post na ovoj temi, kao običan član (doduše mnogo ozbiljan i nalickan post  Smile )...
Tada ta ne bi bio c/p tekst, nego običan post. Onda ne bi bilo te odbojnosti, baš toliko. Wink

Ako ništa drugo ne pomaže, a ti onda autora članka posmatraj kao niže biće  Smile , pa budi presrećan koliko si viši na evolucijskoj skali od njega.  Smile  Smile

Smile  Am I missing something obvious here?!

Zashto bih bilo koga posmatrao kao nize bitje zbog korishtjena copy-paste postova.Ta gore izjava je bila vishe samoanalizirajutje prirode, nego zamerke radi.Takodje i ja ih koristim ali h ne ljubim neshto u poslednje vreme,ne znam zashto.Tebi kao modu,ugrozenoj vrsti(edit;this is a joke,nadam se da netju popti ban Smile Smile Smile Smile) je verovatno praktichno i ne retko neobhodno korishtjenje pomenutih. Smile

P.S Ako je ovaj mali "backstab"-chitj nadahnut nesporazumom sa jednim modom(I was barely involved Smile)...stvar je izgldadjena,situacija ispeglana,ja dobio neke odgovore,mod pokazo visok stepen
profesionalnosti( pohvala je tu  Smile )i) itd...

Vedrija saradnjia?! Smile

DjordjeDelljo ne gubi nadu ...just keep swimmin' Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2008, 09:54:33 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 23:43:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.