Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:26:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: gde da odem da nadjem ovakvu devojku?  (Pročitano 16072 puta)
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
"Hteo bih da upoznam ribu koja nije nafurana i opterecena izgledom,da nije povrsna,da sa njom mogu da pricam a ne ko kad sam setao nevidjene lepotice a kad zinu  Smiley 1 da je opustena kad se probudi rascupana ujutru,da slusa na primer prljavo kazaliste ili balasevica ili evansece..."..."...da ima svoj fazon i da bude realtivno lepa,nista posebno..."
"...da setamo zajedo da se smejemo....."  i "gde da odem da nadjem ovakvu devojku kakvu sam opisao???? "

Da sam mlađa i neudata... dala bih ti moju adresu (samo, od mene ne bi mogao da očekuješ poruku, jer ih ne šaljem ) Smile  .... ali, ovako... tragaj, tragaj, ima takvih  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
sudbina srce, samo sudbina....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Postavio je retoričko pitanje, sad nam nema spasa.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

mucenik , bas mi ga je zao   Smile  (a uopste  nije ruzan )
« Poslednja izmena: 11. Okt 2008, 22:44:27 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nije samo za žene, mogu i momci čitati, uz male modifikacije.  Smile

Gdje upoznati frajera?

Još uvijek ste u potrazi za princom na bijelom konju, a zlo vam je od zadimljenih birtija i disko- klubova u kojima se trljate o znojna tijela dok pokušavate s podija prići šanku? Možda imamo rješenje!

Nije loše biti sam, ali danas se često može čuti žensko, a i muško gunđanje kada je u pitanju upoznavanje novih ljudi, a sve radi potrage za boljom polovicom. No ovaj put posvetit ćemo se ženama.

"Bila sam sinoć na partyju i prišlo mi je dvoje pijanih klinaca" ili "Ne sjećam se kada sam vani srela nekoga 'normalnog' i slobodnog" ili "Gdje se uopće može upoznati netko, a da to nije neki dating servis, birtija ili noćni klub?" Prepoznali ste se u ovim izjavama? Čitajte dalje.

Da, sve su to pitanja koja zasigurno muče neke žene. Ponudit ćemo neka rješenja i pokušati im barem malo olakšati potragu.

Za početak, ako ste jedna od onih kojoj se nigdje ne ide i vrijeme najviše provodite na poslu te kod kuće čitajući ili gledajući filmove, osjećajući se usamljeno – vrijeme je da se pokrenete. Nitko vam neće doći pod prozor pjevati serenadu, ta vremena su prošla i ako se sami ne trgnete i dalje ćete biti usamljeni i ništa se neće promijeniti. S druge strane ako je takav život vaš izbor i u njemu uživate, zašto ste počeli čitati ovaj tekst?

Gdje se uopće može upoznati nekoga, a da to nije neki dating servis, birtija ili noćni klub?

Nadalje, nemojte izgledati očajno kao da je vaša misija – upoznati frajera. Dobro bi bilo i da sasvim nezanemarite svoj izgled, nije poželjno hodati među ljudima masne kose, u majici tri broja većoj. Ne morate se transformirati u "lutku s naslovne strane", ali osjećat ćete se bolje kada izgledate bolje, a tada su i šanse veće. Muškarci su ipak vizualna bića, a bolje je da vas primijete zato jer imate njegovanu dugu kosu nego zato jer će komentirati rezance na vašoj glavi.

Ako se krećete stalno na istim mjestima, posao, kava u omiljenom kafiću nakon posla, odlazak na rođendan gdje sve već poznajete, videoteka u kvartu..., jasno vam je na što mislimo. U tom slučaju malo je vjerojatno da će se pojaviti netko nov, vama zanimljiv. Dakle krećite se na što različitijim mjestima koja bi vam mogla odgovarati, negdje gdje niste bili. A gdje, pitate se?

S obzirom da sebe već dobro poznajete i da biste sada htjeli upoznati nekog novog, s kim biste dijelili zajedničke trenutke, onda već vjerojatno i znate kakav tip muškarca tražite. A uz to idu i određena mjesta gdje biste takvog vjerojatno mogli sresti. Ako za večeru želite govedinu, sigurno ga nećete tražiti u ribarnici, zar ne?!

Morate početi i razmišljati na muški način te biti upućeni u to što muškarce zanima, gdje vole ići, gdje vole provoditi vrijeme... sportska događanja, sve što ima veze s automobilima, motorima, kompjutorima, tehnikom... Možda vam se to neće činiti privlačnim, ali možda ćete i za promjenu uživati jer je to nešto drugačije i novo.

U današnje vrijeme sve češće možemo doći do informacija o raznim radionicama; fotografija, pisanje, aikido, glazbene radionice... tečajevima; ples, joga... razni seminari... mogućnosti ima puno, sigurno možete pronaći nešto baš za sebe, nešto što bi vam moglo koristiti i što bi obogatilo vaše iskustvo, a postoji i mogućnost da tamo sretnete nekog slobodnog i zanimljivog frajera. Pa zašto ne!?

Uživate u fizičkim aktivnostima? Počnite voziti bicikl, rolati, trčati ili se upišite u neku teretanu, fitnes-centar, na plivanje ili klizanje, krenite na badminton, kuglanje... Ili se učlanite u šahovski klub.

Znate li koliko postoji humanitarnih udruga koje su stalno u potrazi za volonterima? I razni festivali ponekad trebaju volontere. Ako želite nekome pomoći i pokloniti mu svoje slobodno vrijeme, zašto ne!? Ima još ljudi poput vas.

A tu su i planinarska društva. Osim što ćete uživati u istraživanju i upoznavanju Lijepe naše, biti na svježem zraku i u kondiciji, družit ćete se s novim ljudima i možda sresti srodnu dušu.

Kao što vidite – imate izbora! Naveli smo samo neke od mogućnosti.

A za kraj, kada vas netko pozove na vjenčanje nemojte očajavati jer ne znate što ćete obući, pokloniti i nemate partnera. Možda se baš na tom vjenčanju pojavi mladoženjin neodoljivi i slobodni rođak iz Australije kojem netko treba pokazati grad Wink.

Izvor: NetPortal
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N-shurnaest
U knjigama tjesh pronatji odgovore na sva pitanja koja te more.Duhovno se uzdizi..rise up little man.

Btw... how much old r u?!  Smile

P.S.Ne znam zashto sam razvio odbojnost prema ovim copy-paste hint postovima.Mislim da tju i sam prestati da ih koristm..valjda ?! Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 22:16:10 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
De, de, nisu ni ti copy/paste tako loši.
Eto, zamisli da je umesto članka, ovaj autor napisao post na ovoj temi, kao običan član (doduše mnogo ozbiljan i nalickan post  Smile )...
Tada ta ne bi bio c/p tekst, nego običan post. Onda ne bi bilo te odbojnosti, baš toliko. Wink

Ako ništa drugo ne pomaže, a ti onda autora članka posmatraj kao niže biće  Smile , pa budi presrećan koliko si viši na evolucijskoj skali od njega.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 23:34:50 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:26:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.