Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:41:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gazimestan - godišnjica Kosovske bitke !!!  (Pročitano 26112 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Hahahaha eh Vlado Vlado sta ima Zg Gay parada sa ovim sada,sto se mene tice pa netice me se ali dajem svoj komentar,sta se vas ticu zbivanja u HR pa opet ti pogotovo pises romane o HR...jeli daj mi to molim te objasni samo sta ima ZG Gay parada sa ovim ovdje!?

1.) Naravno nemaju nista sa tim,kada bih se to u HR pokazalo tako itekako bi imalo...
2.) Albanci nece skupa koga briga? Tebe ne jeli,da dobro vidjeti cemo kasnje koga ce brigati,nesto to sve mnogo briga ove Srpske politicare a i ove sto imaju ove majice...najvise briga to Srbe na Kosovu pa onda ove u centralnoj Srbiji..!!

Vlado ja nisam nista rekao o zastavama nego o papiricima koji su bacani i majicama.... Smile

@Rassse,sta tebe muci u zivotu .... ovdje koliko ja vidim Bosnjaci vise se brinu o Kosovu nego Srbi u Srbiji!  Smile

Gay parada u Zagrebu je izazvala vise nereda nego liturgija na Gazimestanu.

Cuo si za ljudska prava da se nesmetano okupljaju, organizuju, udruzuju... da nesmetano iznose svoja misljenja i osjecanja. To je vezano za Gardu cara Lazara...

E sad, jel se moze zabraniti ljudima da dodju na liturgiju povodom 618 godina najvece istorijske bitke na Balkanu? Jel se moze zabraniti ljudima da u svojoj zemlji protestuju protiv svega sto se desava sa srpskom svetom zemljom?

Naravno da ne moze... Nisam ja narkoman ili gay koji tezi EU da tek tako dopustim da mi vjeru mjesas sa majicama na kojima pise RAT i da mi pricas kako cu se ponasati na svojoj zemlji.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 772
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da nisu mozda otisli kod cara lazara? Pa garda su mu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Da nisu mozda otisli kod cara lazara? Pa garda su mu
Bilo kako bilo... oni imaju isto pravo kao ti, da ih osporavas...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hahahaha eh Vlado Vlado sta ima Zg Gay parada sa ovim sada,sto se mene tice pa netice me se ali dajem svoj komentar,sta se vas ticu zbivanja u HR pa opet ti pogotovo pises romane o HR...jeli daj mi to molim te objasni samo sta ima ZG Gay parada sa ovim ovdje!?

1.) Naravno nemaju nista sa tim,kada bih se to u HR pokazalo tako itekako bi imalo...
2.) Albanci nece skupa koga briga? Tebe ne jeli,da dobro vidjeti cemo kasnje koga ce brigati,nesto to sve mnogo briga ove Srpske politicare a i ove sto imaju ove majice...najvise briga to Srbe na Kosovu pa onda ove u centralnoj Srbiji..!!

Vlado ja nisam nista rekao o zastavama nego o papiricima koji su bacani i majicama.... Smile

@Rassse,sta tebe muci u zivotu .... ovdje koliko ja vidim Bosnjaci vise se brinu o Kosovu nego Srbi u Srbiji!  Smile

Gay parada u Zagrebu je izazvala vise nereda nego liturgija na Gazimestanu.

Cuo si za ljudska prava da se nesmetano okupljaju, organizuju, udruzuju... da nesmetano iznose svoja misljenja i osjecanja. To je vezano za Gardu cara Lazara...

E sad, jel se moze zabraniti ljudima da dodju na liturgiju povodom 618 godina najvece istorijske bitke na Balkanu? Jel se moze zabraniti ljudima da u svojoj zemlji protestuju protiv svega sto se desava sa srpskom svetom zemljom?

Naravno da ne moze... Nisam ja narkoman ili gay koji tezi EU da tek tako dopustim da mi vjeru mjesas sa majicama na kojima pise RAT i da mi pricas kako cu se ponasati na svojoj zemlji.

Gay parada na Balkanu nigdje nije lagano prosla i ako vec pricas o Gay paradi pogledaj samo kako je proslo u Srbiji pa ces vidjeti ljudska prava!

LJudima se nemoze i ne smije zabraniti liturgija i da slave svoje slavlje itd....ali Vlado cini mi se da ti o ljudskim pravima i neznas mnogo jer da se na ljudskim pravno osnovanim demonstracijama po EU propagira za rat,bilo to i od dvoje njih policija bi ih povukla i dobila teske kazne za tako sto...i tu nema u svojoj zemlji,jeste ona na papiru Srpska zemlja,ali netrebaju se u ovim vremenima dizati tenzije,jer prvo sto ce se pokazati to su ove majice sa ovim likovima...

Ti pricas o ljudskim pravima a u zadnjem odgovoru pises o narkomanima i gay polupacijom koje teze ka EU...koja kontroverza njima nebi dao ljudska prava a ovima bih....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma pricaj mi o demonstracijama u EU, pa zar ne zivis u germaniji, sunce ti tvoje?  Smile  a i pariz je do skora bio ljetovaliste..
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 772
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Hocete da kazete  da je garda cara lazara = gay parada Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
i tu nema u svojoj zemlji,jeste ona na papiru Srpska zemlja
Za ovo si stekao smrtnog neprijatelja...

Citat
Gay parada na Balkanu nigdje nije lagano prosla i ako vec pricas o Gay paradi pogledaj samo kako je proslo u Srbiji pa ces vidjeti ljudska prava!
Prosla je u Zagrebu... sto se tice Bg prosla je tacno onako kako je trebala.

Ti pricas o ljudskim pravima a u zadnjem odgovoru pises o narkomanima i gay polupacijom koje teze ka EU...koja kontroverza njima nebi dao ljudska prava a ovima bih....
Naravno da je tako. Vjera kaze NE i zavrsena prica.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
ma pricaj mi o demonstracijama u EU, pa zar ne zivis u germaniji, sunce ti tvoje?  Smile  a i pariz je do skora bio ljetovaliste..

Raso sta je, gdje me nerazumijes? Ja tebe nerazumijem...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Ovaj tiger zivi u Nemackoj, namesta utakmice a nama prica sta je nasa zemlja a sta nije....mnogo slobode ti imas
u svojim komentarima. Onaj umorni bar direktno prica protiv Srbije dok ti to radis prilicno skriveno.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Hocete da kazete  da je garda cara lazara = gay parada Smile

Ja mislio da su formirani da menjaju licni opis tebi slicnima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:41:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.