Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:07:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gazimestan - godišnjica Kosovske bitke !!!  (Pročitano 26215 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
pa logicno da ako dodje do sranja, ljudi moraju da intervenisu. A reci ti meni, da li su to isti oni od '98, '99? 
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
pa logicno da ako dodje do sranja, ljudi moraju da intervenisu. A reci ti meni, da li su to isti oni od '98, '99? 

I treba da intervenisu, da zastite ovu decu od vas, janicara. Ne znam na koje mislis iz 98 i 99, ja vidim da su ovi sto idu sada na Kosovo, nenaoruzani ljudi.

Jos nesto. Buduci da po tebi ja lecim svoje komplekse ovde, bilo bi bolje da se malo manje pojavljujes na politici, bar kad sam ja tu. Pocinjes polako da iritiras, a to nije dobro, bar ne kada sam ja u pitanju.

Aj sad malo odmori, prosetaj do drugih foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
LDPovci ajde mars odavde. Vidim da ste veoma hrabri da pricate takve stvari preko interneta  Smile Vama nista nije sveto  Smile

Nije, sta ces sad?
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
PRIŠTINSKI MEDIJI: DOLAZAK SRBA NA GAZIMESTAN PROVOKACIJA !!!

Najavljeni dolazak Srba na Gazimestan povodom godišnjice bitke na Kosovu ''predstavlja otvorenu provokaciju za pripadnike izvesnih krugova na Kosovu koji su već izrazili spremnost da se sa njima konfronitiraju'', objavio je danas prištinski ''Koha ditore''.

Policija je, u međuvremenu, poručila da će učiniti sve da obezbedi mirnu situaciju, dodaje se u tekstu pod naslovom ''Još jedna bitka za Kosovo?''.

Tanjug

Ne razumem zašto bi obeležavanje Kosovske bitke bila provokacija !?!

Šta uopšte Srbi mogu da očekuju u takvom Kosovu, pa još - ne daj Bože - nezavisnom !?!

Šta vi mislite o obeležavanju godišnjice Kosovske bitke na Gazimestanu ?!?

Ja smatram:
1) Da poraze ne treba slaviti (a bitka na Kosovu je jedan od srpskih najvecih poraza u istoriji)

Tako je. Ne znam sta ce ko da slavi ali ja sam za obelezavanje godisnjice. Ne secam se da neko slavi u Kragujevcu povodom godisnjice streljanih djaka u II svetskom ratu.

2) Da posle Slobinog orgijanja na Gazimestanu treba razumeti one koji hoce da nam sve po spisku..

Orgijali su i nemci kod nas u istoriji, sto ne znaci da cu ga cekati sa nozem ako (nemac) dodje u Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Ono sto je za vas poraz,za nas je pobeda..Vi i dalje slavite Novu godinu i 29 novembar a mi Slavu i Gospoda Pobedonosca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Pa ovdje se prica nonstop o nekom napadu ratu,i tome slicno pa tko ce da se bori protiv NATO-a..

Каква глупава замена теза. То причају само неки екстреми.

Занимљиво је твоје дивљење и провокација да нападнемо НАТО иако немачки генерал каже да ће спречити окупљање ненаоружаних Срба на најважнији српски датум на месту где му је одређена судбина и пут пре много година.

Говедо немачко се усуђује да их назове паравојском а притом ништа не говори о претњама са стране Албанаца да ће спречити то окупљање. Како само ликујете и волите двоструке стандарде намењене Србима.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa da su Srbi većina na Kosovu ne bi bilo nikakvih problema, u svakoj zemlji mirovne snage se svrstavaju na stranu većine, valjda tako imaju manje problema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Ko je rekao da je to bio poraz? Oba vladara su bila mrtva, nista vise srba nije pognulo od turaka, samo kod nas niko nie imao da proglasi pobedu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SUTRA NA GAZIMESTANU I PREDSTAVNICI VLADE SRBIJE !!!

Na Gazimestanu će sutra biti održan pomen kosovskim junacima i obeleženo 618 godina od Kosovske bitke, najavila je Vlada Srbije.

Pomenu će prisustvovati i ministri za Kosovo i Metohiju, i vera, Slobodan Samardžić i Radomir Naumov.

Na Gazimestanu ove godine prvi put neće doći patrijarh Pavle, iz zdravstvenih razloga.

Parastos poginulima u Kosovskoj bici služiće vladika raško-prizrenski Artemije, mitropoliti crnogorsko-primorski Amfilohije i vladika lipljanski Teodosije.

Učešće na skupu na Gazimestanu najavili su i učesnici „Vidovdanskog marša” - pripadnici „Pokreta 1389”, „Srpske sloge” i „Familije srpskih navijača” koji su danas posle prepešačenih 360 kilometara stigli u Kosovsku Mitrovicu, odakle će sutra autobusima krenuti na Gazimestan.

Dolazak pripadnika samozvane „Garde cara Lazara” na skup ocenjen je kao vid provokacije usmeren ka Kosovu i kosovskim institucijama, a predstavnici Kfora, UNMIK-a i Kosovske policijske službe danas su neće dozvoliti njihov dolazak na Kosovo.

„Komandant” Hadži Andrej Milić rekao je danas da je 70 pripadnika „garde” već u Kosovskoj Mitorivici kuda večeras odlaze još dva autobusa. On je dodao da su dobili dozvole za prelazak administrativne linije.

Portparol „Sabora srpske sloge” Miša Vacić izjavio je danas da „Vidovdanski marš” nema bilo kakve veze sa „Gardom cara Lazara”.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
RIKER POTPISAO ZABRANU ZA GARDU CARA LAZARA !!!

Šef UNMIK-a Joakim Riker potpisao je danas administrativnu uredbu kojom se pripadnicima takozvane „Garde cara Lazara” zabranjuje dolazak na Kosovu i dozvoljava preduzimanje najoštrijih mera prema njima.

Posle sastanka premijera Kosova Agima Čekua, šefa UNMIK-a Joakima Rikera i komandanta KFOR-a Rolanda Katera na kojoj je ocenjena bezbednosna situacija na Kosovu, oni su novinarima izjavili da su preduzete sve mere da se onemoguće provokacije tokom proslave 618. godišnjice Kosovske bitke i Vidovdana.

Komandant KFOR-a Roland Kater je rekao da će KFOR kontrolisati sve autobuse koji ulaze na Kosovo i dolaze za Gazimestan i da će, ako u njima otkrije lica za koje se sumnja da pripadaju „Gardi cara Lazara” odmah ih uhapsiti.

KFOR, UNMIK policija i Kosovska policijska služba su razradili operativne mere za sprečavanje provokacija tokom proslave, rekao je Kater.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:07:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.