Umalo da mi se odbije o glavu, a da ništa o tome nisam u njemu pročitao.
Putem privatnih poruka sam komunicirao sa jednom osobom i u tim porukama sam tračao i vrijeđao jednog supermoderatora. Naravno ja javno nisam imao nikakvih problema i držim se onog pravilnika , znači nema vređanja nema diskutovanja o moderatorskim odlukama i slično.
Ali ni sanjao nisam da ako osoba A i osoba B putem pp nešto govore o osobi C (ružno , lijepo itd..) i osoba B to prijavi vama, iako sadržaj tih poruka ne oštećuje osobu B , ali da osobu C.
Osoba A može odgovarati za povredu pravilnika!
Ako je to zaista tako, treba to i pisati u pravilniku, jer se ja njega držim kao svetog slova!
aha ti oces da kazes ako osoba C kaze osobi B da je ruzan, to je onda kriv A zato sto je trebao da prijavi a osoba C to nije znala, i onda dodje sad osoba D i kaze C da je A ostecen i da je kriv B
ne znam, izgleda sto je 3 h sporo kapiram al kad ustanem bice bolje
Umalo da mi se odbije o glavu, a da ništa o tome nisam u njemu pročitao.
Putem privatnih poruka sam komunicirao sa jednom osobom i u tim porukama sam tračao i vrijeđao jednog supermoderatora. Naravno ja javno nisam imao nikakvih problema i držim se onog pravilnika , znači nema vređanja nema diskutovanja o moderatorskim odlukama i slično.
Ali ni sanjao nisam da ako osoba A i osoba B putem pp nešto govore o osobi C (ružno , lijepo itd..) i osoba B to prijavi vama, iako sadržaj tih poruka ne oštećuje osobu B , ali da osobu C.
Osoba A može odgovarati za povredu pravilnika!
Ako je to zaista tako, treba to i pisati u pravilniku, jer se ja njega držim kao svetog slova!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
jbg igore nemoj da se druzis sa drukarama ko ti je kriv tema: jednu stvar sam primetio dok sam citao da uopste nisu postavljena slova: ćčšž mislim uredu je da nemaju ta slova u obicnom razgovoru ali ono je "zvanican dokument" ako se tako moze nazvati
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Još nešto, što mi nije jasno, a vrlo je bitno, taj razgovor se odvijao prije 3 dana i to se može provjeriti u mom boxu i poslije 3 dana mene crni scorpion opominje na rječnik i to isključivo da sam vrijeđao moderatora. Ovaj što se žalio meni se prvi pp obratio i nigdje u pp nije pisalo da ga ja uznemiravam, da je nekim slučajem rekao da ga uznemiravam ja mu ne bi poslao ni jedan pp.
Nije u redu da u čitavom ovom slučaju jedino ja ispadnem crna ovca.
Lepo sam ti skrenuo paznju da ne uznemiravas druge clanove odnosno da pripazis na pp koji slajes ljudima a dao sam tiprijateljski savet da nije uredu da vredjas s.moda ...nemoj izvrtati moje reci ...
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
igorxx misli na diskusiju koju je ima sa mnom u kojoj smo pomenuli odredenog moderatora. Problem je sto igorxxx misli da sam ja prijavio tu diskusiju sto ja nisam ucinio...