Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:09:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gay nije OK!  (Pročitano 34967 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Inv|ctus_X, ako te nesto smara ti lepo klikni na X gore u cosku i nemoj citati, ako te ceo forum smara lepo, logout i nemoj vise dolaziti, posto sa ovakvim nivoom komunikacije, velike su sanse da ces jako brzo zavrsiti svoju epopeju.
Ja sam te upozorio, toliko je bilo na meni da uradim, a ti dalje sta ces, tvoja stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 164
Zastava Bar
mob
LG T385
SF ..kad drugi kritikuju to je ok..ali kad ja pocnem..odma iskljucivanje
IP sačuvana
social share
Potpis...............Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
Draga Anea

Kao sto sam vec napisala da nisi „realna“ jer nisi dala nikakav „ARGUMENT“!

Nisi mi odgovorila dali je normalno imati sex sa zivotinjom? Ako je normalno seksualno se opredeliti sa istopolnom osobom, onda zasto zoosex je nesto drugo? Pederi vole istopolne osobe a ovaj zivotinju, takvo mu je seksualno opredeljenje, genetika.

Moras shvatiti da ja ne „napadam“ samo iznosim osobito misljenje a i vecinom “normalnih” ljudi koji su opredeljeni kako treba, koji se ne moraju stidjeti, niti nositi komplekse nize vrednosti.

Ne znam dali imas nekog druga koji je peder pa ga stitis ali ruku na srcu, moramo biti relni ma koliko se to svidjelo nekome ili ne a ne biti pristrasni.

Kako mozes biti stiti nekoga koji je „izopacen“, koji je „kompleksiran“, takvom ne mozes ti pomoci.

Osobito crkavam od smijeha kada vidim kako se ponasaju i kako reagiraju i takav hoce da usvoji dijete.

Svak peder da  vjeruje u Kriscanstvo, zasigurno je jedno da ne bih bio izopacen, ali zato je to tako, pederi se vade da su rodjeni takvi, kakva smejurija.

Svak ko se ne slaze sa njihovim uvjerenjima smatraju ga fobicarem ili „nepismenim“ a toboz oni su „sveznalice“. Ne mogu podrzati takve ljude, sa kojima se ne moze razgovarati a da ne reagiraju ko babe.
IP sačuvana
social share
Vera je, pak, tvrdo čekanje onog čemu se nadamo, i dokazivanje onog što ne vidimo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
SF ..kad drugi kritikuju to je ok..ali kad ja pocnem..odma iskljucivanje
Drasticna je razlika izmedju kritike i uvrede.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Nisi mi odgovorila dali je normalno imati sex sa zivotinjom? Ako je normalno seksualno se opredeliti sa istopolnom osobom, onda zasto zoosex je nesto drugo? Pederi vole istopolne osobe a ovaj zivotinju, takvo mu je seksualno opredeljenje, genetika.

Zato sto se vecina ljudi ne radja sa mahnitom zeljom da napadne prvu ovcu, ali isto tako vecina ljudi koja je homoseksualnog opredeljenja se radja sa tim porivom...
Na prethodnoj stranici  je postovan tekst u kojem se kaze da SZO ne tretira homoseksualnost kao bolest.. znaci, to je opste prihvacena teorija..

Da, ti prenosis stavove dela "normalnih", ali isto tako i homoseksualci sebe smatraju normalnim, a i ostatak "normalnih" smatra da su homoseksualci "normalni".. hm.. 2:1...

Ja svoje  prijatelje ne cenim po njihovom seksualnom opredeljenju.. zao mi je ako ti to radis.. to je njihov privatni zivot, ali kad bi neko od njih i izneo cinjenicu da ima sklonosti prema istom polu, ne bih ga odbacila.. Kao sto rekoh, sigurna sam u svoje opredeljenje, te me, stoga, opredeljenje drugih osoba ne dotice..

O homoseksualcima u redovima crkve necemo ovaj put.. bilo je par rasprava.. i uvek je ta teorija pala u vodu..

O usvajanju dece.. mislim da  citavo covecanstvo trenutno ima vaznijeg posla nego  da razmislja o tome.. Kakav ce ishod biti.. ne zna se..

Tradicionalna podela da zene treba da se ponasaju ko babe, a muskarci macho je malo.. hm.. da.. savrsen put ka nasilju u porodici..

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26

Zato sto se vecina ljudi ne radja sa mahnitom zeljom da napadne prvu ovcu, ali isto tako vecina ljudi koja je homoseksualnog opredeljenja se radja sa tim porivom...

Draga Anea

Tako bih isto i ja rekla za ljude koji imaju seksualno opredeljenje za ovcu, netko je u porodici bio zoista.

Kada su pederi u pitanju vise je „pomodarstvo“ nemaju pametnija posla nego da urlaju po ulicama i da vicu da su homoseksualci, a “normani” ljudi to treba da shvate kao nesto sasvim normalno. Ma stvarno je to bezveze. Onda bi trebali i mi vikati ja sam heteroseksualka, mahati nekom smesnom zastavom, obuci se nakaradno i da budemo u trendu.

Crkva ima jasan stav o pederluku, pa koliko to nekoga vrijedjalo ali je tako.

Ja sricom nemam prijatelje koji su nastrani a kada bih saznala, taj vise nema sta da trazi u moju kucu, a pre nego sto bih raskinula sa nastranim, dobio bi svoje.

Obe smo u pravu  Smile

IP sačuvana
social share
Vera je, pak, tvrdo čekanje onog čemu se nadamo, i dokazivanje onog što ne vidimo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Crkva, narocito katolicka, ima jos jasniji stav o pedofiliji. Homoseksualnoj pedofiliji narocito.
Tako da crkvu , bibliju i slicne gluposti batali kad je ova tema u pitanju, imas forum religije pa tamo slobodnoraspravljajte o tome
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
Crkva, narocito katolicka, ima jos jasniji stav o pedofiliji. Homoseksualnoj pedofiliji narocito.
Tako da crkvu , bibliju i slicne gluposti batali kad je ova tema u pitanju, imas forum religije pa tamo slobodnoraspravljajte o tome

Ti ocito imas neki problem sa sobom i svak tko se ne slaze sa tvojim uverenjima, taj nema tri ciste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja svaku moju izjavu mogu da potkrepim cinjenicama... A narocito ove iz prethodne poruke.
Ti do sada nisi ni jednu, niti mozes. Kad budes, imamo o cemu pricati.
Moja uverenja su moja stvar, nisam ih ovde potezao niti planiram.

I unapred da razjasnimo:
Cinjenica = dokazana istina.
Citati / Izvodi iz Biblije, Kurana, Talmuda (van foruma Religija) = Citati / Izvodi iz Bajki Brace Grim i drugih pisaca za decu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
Ja se definitivno slazem sa LjupkomD.
izvini Anea , ali da li bi ti onda bilo svejedno da "sutra" tvoj sin dovede kuci svog decka , ozeni ga i hoce sa njim da zivi u ljubavi do kraja zivota... veselila bi se na Svadbi? Pozelela bi im srecu i kupila poklon za useljenje?? Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:09:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.