Evo ja sam prvi nio protiv toga kada sam cuo. A vi pedercici ako hocete da vidite ko je vojno nesposoban navratite malo do mene da vidite kao krajisnici biju . Odakle vam pravo da vi pricate ko je vojno sposoban
pa ti rece da si protiv toga, dakle ne spadas u ove sto se revnosno odazivaju, a pri tom su vojno nesposobni! a pravo da pricam ko je vojno nesposoban, imam jer dobro znam kakvi su ti sto se odazivaju! u vojsci sam morao takve da hapsim i pendrecim, zbog kradja, maltretiranja, alkohola i droge! imali smo slucajeve da su ti "junaci" krali oruzje i prodavali ih nekim pripadnicima "nac.manjina"!
Ne poznas ljude pa nemoj da pricas-osnovno vaspitanje Sto se tice garde to je kosmicka glupost. Evo im materijala da i Srbi spremaju nasilje. Umesto da to izbegnemo mi grlom u jagode. P.S SRS je osudio osnivanje garde
@saricm umesto sto bi bio, bolje uzmi motiku ili usmeri taj visak energije na konstruktivnu stranu. --- SRS osudio? A sta bi sa Tominom ratnickom izjavom?
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 14:56:44 od maurik »
pogledaj malo strukturu tih ljudi! ko su, sta su! videces da zajedno nemaju zavrsenu jednu srednju skolu, da zajedno nemaju pet zuba, da su notorni alkoholicari, cesto imaju i kriminalne dosijee i td. to je ono cega se ja najvise plasim, nerad! nacin da zivot prozive linijom slabijeg otpora! kakve patriote i borci, to su bitange i socijalni talog. njima je rat izgovor kojim beze od istine da su nesposobne kurtoncine koje od svog zivota nista korisno nisu napravili! njima je to najlaksi nacin da daju svojim bednim zivotim smisao, navikli su u proteklim ratovima da se bave sitnim ratnim profiteerstvom, ispijanjem alkohola do besvesti i slicnim glupostima!
kako razmilslja radikal i sps-ovac kada ide na glasanje? kada ja nemam, sto da imaju drugi!
@radikalu, kada ces da naucis da je nasilje uvek najgore resenje... a mogao bi usput da naucis i cemu motika sluzi, prekopaj nesto, izduvaj se, pa se vrati.