Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 18:47:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: +Garda SV. Cara Lazara+  (Pročitano 25382 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ma jasno je da se radi o obicnom sljamu i otpadnicima od prave vojske,pa se sad setili da budu junaci...
Ali,odakle im pare,ko im finansira takve nebuloze,ko od toga ima koristi???
Ja ne tvrdim da su to Shiptari,samo sam izneo pretpostavku...ali neko to mora da plati,i vec placa...a ko??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
sekcija za obnovu dusanovog carstva?
drustvo srpsko-ruskog prijteljstva?
drustvo srpsko-grckog prijateljstva?
drustvo srpsko-srpskog prijateljstva?
libijski seik ibn al mahmud dzanen il aben stevanovic?

ko ce ga znati! mozda je i cia, mozda i siptari!

a mozda i tajknuni, moje misljenje! njima odgovara neulazak u eu!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa nebih se bas slozio sa tim da 10000 hiljada nije dovoljno i da kvofr moze caskomda ih pocisti mnogi vojnici kfora dole nemaju nikakvo ratno iskustvo a i nema ih u nekom nenormalnom broju oko 30000 hiljada ljudi nije nista a irak je zakomplikovao stvari tako da bus sada nebi mogao da dopuzsti slanje 100000 ljudi u tamo neku srbiju da brani siptare jel i ovako mu rejting pada!
i medju ovim dobrovoljcima ima mnogi koji su bili po legiji stranaca zatvorima logorima ratovima i koji su prilicno dobro obuceni ali im nedostaje rat vec neko vreme e sad hriscanska milicija mei cak i zvuci zanimljivo bas zbog ovih razno traznih mudzahedinskih milicija po arapskim zemljama sad ko to sve finansira jebem li ga mnogo je to komplikovano i francuzi i italija jako mrze muslimane e sad nas su bombradovali jel je tako tada bilo vreme i tako je to njima tad odgovaralo sad je vreme u svetu promenjeno i mnogo ljudi na zapadu preziru muslimane jel od 99 na ovamo su se mnoge stvari promenile po pitanju muslimana ii interesantno je da kad god se prica o siptarima na zapadu niko ne stavlja akcenat na to da su oni muslimani sad svako tu gleda svoje interese stvari se brzo menjaju muslimani postaju sve gori i gori nebi me cudilo da kosovo dobije nezavisnost pa da se tu prave razni kampovi za obuku terorista i da ti isti koji su nas nekad bombradovali i uzeli kosovo upravo finansiraju te nase milicije u borbi protiv muslimana a da pritom imaju oprane ruke i pricaju kako eto oni im pomogli beograd nema veze sa tim ali jebiga aravojne policije po kosovu oni nemogu da zaustave!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pre neki dan sam cuo za tu gardu,umro sam...kaze skupicemo 200-300  Smile  Smile cale kaze llud je onaj ko bi se dole ponovo vracao...pametuju oni koji dole nisu bili '99... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
kako razmilslja radikal i sps-ovac kada ide na glasanje?
kada ja nemam, sto da imaju drugi!

A ti si ga sad bash osrao sa generalizovanjem i lupetanjem. Pa zar stvarno mislish da te mrzi svako ko glasa za srs ili sps samo zato shto imash vishe od njega?  Smile
Ponekad se zaista zapitam da lii uopshte ima razlike izmedju radikala i vas demokrata, prosto je nemoguce presuditi ko vishe generalizuje vi ili oni. Vama su svi nepismeni fasisti a njima su svi izdajnici. Chemu uopshte te idiotske podele naroda... 30% fasista, 30% izdajnika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
ma fora je u tome da to nitko ne plaća. To mi je isto kao ona fora Vlada Krajine u izgnanstvu..Čisti folklor, sprdačina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@twice, a sta misli obican SPS i SRS kad ode na izbore? Mislim, znam da zele dobro srbiji, ali to nije bitno koliko nacin na koji bi to pealizovali. I da li je taj nacin realan i efektan.
Pogledaj SPS- pa zbog njih smo tu gde jesmo.
Pogledaj SRS- ratovacemo za kosovo, izolovacemo se sa onim ko prizna kosovo (a priznace ga). Trgovacemo mi sa kinom i rusijom, ali koliko vidim preko albanije jer svuda oko nas je EU.
Samo polako i bez vredjanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Jel su se "patriote" sa foruma prijavile za Gardu? nisam procesljao celu temu, ali mislim da bi twice, Duh i ekipica morali da se prijave, ovako bi ispali licemeri (licimuri Smiley )
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
daj vanja, pa kakva je to garda koja prima vojno nesposobne kao sto su duh i ekipa!
ti ni nacrtanu ovcu ne bi moglu da sacuvaju, a kamoli da ratuju!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V550
Evo ja sam prvi nio protiv toga kada sam cuo.
A vi pedercici ako hocete da vidite ko je vojno nesposoban navratite malo do mene da vidite kao krajisnici biju Smile. Odakle vam pravo da vi pricate ko je vojno sposoban Smile
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 18:47:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.