Надам се да се слажемо да су гардисти св. цара Лазара побркали мало пејнтбол и стваран живот...
Vaistinu pobrkali...
Videh danas u nekim novinama...kao lik pominje kako ce oni biti "hriscanska milicija" u nekakvoj gerilskoj borbi protiv islama... Pa onda nesto kao nije nikakav problem naci 10 000 ljudi-sto je dovoljno za ozbiljnu gerilu na Kosovu, i sl gluposti...
Kao da je KFOR "Hor beckih decaka"...pa ce se oni nositi i sa njima i sa Shiptarima...imbecilno zar ne...
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 03:02:57 od niko79 »
ma je*o bi ih ja u usta, je*em li im sve! pa sad, opusteno mogu da se dignu siptari i da pod izgovorom da se srbi spremaju da ih napadnu, potamane i ono malo jadnog naroda dole! pa ko 17. marta, oni dole pale i ruse, a ceo svet gleda kako stoka u srbiji rusi dve dzamije!
ma je*o bi ih ja u usta, je*em li im sve! pa sad, opusteno mogu da se dignu siptari i da pod izgovorom da se srbi spremaju da ih napadnu, potamane i ono malo jadnog naroda dole! pa ko 17. marta, oni dole pale i ruse, a ceo svet gleda kako stoka u srbiji rusi dve dzamije!
Bingo...odlican izgovor za vec najavljenu pretnju silom,ako ne dobiju nezavisnost...ko zna o kakvim se ljudima radi,i odakle im uopste pare za to planinarenje...mozda ih placaju bas Shiptari,jer bi im to leglo ko kec na jedanaes...
uvek smo bili glupi i uvek smo bili sami sebi najveci neprijatelji! nema potrebe ni da nas placaju, ni da deluje strani obavestajni faktori, ni magije, ni ostale gluposti! dovoljna je kao i uvek do sada samo nasa glupost! za destrukciju smo geniji!
To da ih siptari placaju nekako mi... ne znam ni ja. Problem kod nacionalista je taj sto oni ne razmisljaju o posledicama kada slede njihove ideje. Njima su dakle ideje na prvom mestu i uzdizu coveka koji te ideje plasira. Ako recimo krenu u rat i izginu- jebi ga, ideja nam je bila dobra, ali prilike nam nisu dale i svet nas mrzi... Primera imate svuda: radikali, sloba, velika srbija, rat u bosni, kosovo.
pogledaj malo strukturu tih ljudi! ko su, sta su! videces da zajedno nemaju zavrsenu jednu srednju skolu, da zajedno nemaju pet zuba, da su notorni alkoholicari, cesto imaju i kriminalne dosijee i td. to je ono cega se ja najvise plasim, nerad! nacin da zivot prozive linijom slabijeg otpora! kakve patriote i borci, to su bitange i socijalni talog. njima je rat izgovor kojim beze od istine da su nesposobne kurtoncine koje od svog zivota nista korisno nisu napravili! njima je to najlaksi nacin da daju svojim bednim zivotim smisao, navikli su u proteklim ratovima da se bave sitnim ratnim profiteerstvom, ispijanjem alkohola do besvesti i slicnim glupostima!
kako razmilslja radikal i sps-ovac kada ide na glasanje? kada ja nemam, sto da imaju drugi!