@twice, jbg, dobro je da si bar nesto napisao, ovako ne bi imao sta da kazes. A pokusaj i ti da izvuces pouku... (da da izvucicu i ja- ne pisati dva posta za redom)
Naravno da ne podrzhavam retarde do sada si mogao bar toliko zakljuchiti iz mojih postova da ne podrzhavam ldp
@twice, a i ja nasao tebi da dokazujem da nas je NATO bombardovao bas zato sto smo ratovali sa siptarima, i da bi se tako nesto slicno ponovilo ako ovi odu. Uzaludan posao, vredan odmora...
@maurik ne smaraj jbt vise,ispitaj ga preko pp sta zelis da znas o njemu
P.S. Ja nikoga nisam provocirao,niti me interesuje kako je to pocelo. Jedino sto vidim je to da posavljas neka pitanja koja nemaju veze sa temom. Ajmo nazad na temu. Pa zar svaku temu da zakljucavamo zbog neozbiljnosti?
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 02:06:07 od Mistreated »
Ja sam lepo napisao stav, ali je on sada duboko duboko, jer su ga spameri zatrpali provokacijama i neozbiljnoscu... jbg. i posle covek da bude pametan i posle ja smaram i ja neozbiljan, ali ok ovo je ionako samo forum.
brukaju svetog cara lazara, ako cemo iz tog ugla da gledamo. Poistovecuju se sa njim jadni oni. Zna se ko je bio Lazar, a zna se da su ovi najveci sljam srpski.