pa kako da se boje vlade jednostavno vlada se boji gradjanskog rata izmedju nas srba i zato zmuri za neke stvari mnogo ih je mnogo su jaki i nepromenjivi koliko znam takvih idiota koji ako nema pusku zaklacete zubima oteraj ga u zatvor on ce da izadje gaziga i i bi ga neces da ga promenis jedino resenje jak db koji ih cisti i ubija ali sta se onda desava onda se pojavljuje ceda koji je uvek za demokratiju i za zakon i onda ce da kaze policoija nevalja grdna ubistva pocini i tako sve u krug a sustina je takva da bi nekad isterao pravdu moras da delujes van zakona jednostavno zakon i pravda se razlikuju nekad po zakonu mozes da radis nepravedne stvaro a po tom istom zakonu pravdu nemozes da isteras itd!
Kazu 5. maja... Videcemo kako ce drzava tada da odreaguje na sve ovo. Ljudi koji razmisljaju kao ta garda su obicni destruktivci koji ce samo da nastete drzavi. Oni toga nisu svesni. Toma ih podrzava inace. A 30% srba podrzava i glasa za Tomu. Nego, meni nije jasno sta oni planiraju uopste? Da pobiju sve siptare dole? To smo jednom pokusali i nato nas je bombardovao. Historia magistra vita est! (prva recenica koju sam naucio na latinskom )
@twice, jbg, dobro je da si bar nesto napisao, ovako ne bi imao sta da kazes. A pokusaj i ti da izvuces pouku... (da da izvucicu i ja- ne pisati dva posta za redom)