Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:01:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Garda 'cara' L azara  (Pročitano 20532 puta)
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
čuj 10 000  Smile

i to su budale svoje vrste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Ako ih i na Stormfrontu smatraju... hm... neoybiljnim... da ne kazem onu rec na bud... onda stvarno...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Od najavljenih 10 000 ljudi , pojavilo se 20 u uniformama, i 30 u civilu.......mocna vojna mashinerija  Smile

Ovi iz KFORa se ukenjali od straha, kada su videli tu silu...... Smile
Zabranili im da predju administrativnu granicu, pa su ovi, mirno strajkovali, ko zene u crnom......mozda ce i oni da zapocnu strajk gladju, to je u modi...... Smile

Ni jedan dobrovoljac , grupe koja se tako gromoglasno najavljuje kao :"Garde cara Lazara" se nije digao u vazduh, sa sve bar stotinak mrskih okupatora.......sve u svemu, mislim da bi hitno trebalo da menjaju ime, da ne brukaju cestitoga cara ...........
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Ta garda nas samo blamira pred svetom i ugrožava našu i onako lošu reputaciju
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
A jesu nosili "oruzje svijetlo koje ce biti atomska bomba bacena..." Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Izem vam pamet- usrali se neki od Davidovica i njegovog miniosrnog Nacionalnog stroja i toliko strana mu posvetili i hajka i raspravljalo se o njiima na Skupstini a vise o "mirnoj setnji" Cede, Canka, Koraca, Kostresa i ostalih NVO, zena u crnom.
Go*na su svi sa "mirne setnje".
Niko se nije od nasih politicara nije mnogo napregao oko ANA-e siptarske vojne ( ne PARAvojne nego  vojne formacije kkoju sam objasnio sa koliko brigada poseduje i gde im je cilj izazivanje sukoba na temi o ANA) a sada se oglasavate o Srpskoj gardi Cara LAzara-ljudima koji hoce pa i zivote da daju za Kosovo.
jadni ste svi koji im se smejete.
Vise volite sipce i ostale antisrpske protuve po svetu no neku nasu -pa i nacionalisticku organizaciju koja bi branila SRpstvo.
E zato nam stvarno nisu potrebni neprijatelji izvana -sami sbe cemo ovakvim stavovima i podjebavanjima unistiti.
Srbijo zao mi je sto ti se smeju u lice i oni koji zive u tebi.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Srbijo zao mi je sto ti se smeju u lice i oni koji zive u tebi.

Izjednacavanje Srbije sa grupama cirkuzanata, je uvreda upravo za Srbiju........

Ako je tebi Srbija = "garda cara Lazara" , onda , bolje da je nema..............
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
daleko da nam je Srbija samo Garda cara Lazara. Ali u Srbiji i geyovi imaju vise prava od sprskih nacionalista.
Bila je jedna budala na forumu koja je postavila temu temu o nacinalistickim pesmama i smetale su mu Srpske a gotivio je Hrvatske i sl/.
I to je Srbija.
Ali osudjivati po svaku cenu ovakvu gardu i ljude u njoj -jer ima i ljudi koji nisu pripadnici garde a rado bi se odazvali u borbi protiv ANA-e i slicnih siptarskih paravojnih formacija-je zalosno/
danas mi je jedan prijatelj-obican narodski covek rekao jednu stvar- Ako i dete koje zna da iza njega stoji neko jaci pocne da te zapi*ava onda si stvarno propao.
Bilo mi je krivo sto to kaze dok nije objasnio-ANA provocira, Siptari provociraju jer smatraju da su jaki jer iza njih stoje ameri. A onda se nece zadovoljiti samo Kosovom -pocece i dalje na sver da traze Srpske teritorije- pa zar vec ne traze jug Srbije-Presevo, Bujanovac, Medvedju. Krenuce dalje- njima i njhovim naredbodavcima je cilj da s sve do Nisa uzme Srbiji,
Znaci ako se sada ne rese neke stvari i Srbija ne pokaze zube- narod ih pokazuje a vlast cuti i medjusobno se svafja -onda uskoro nece ni biti Srbije/
E zbog takvih stvari sam podvukao ono zadnje crvenim
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Mene je zaista sramota sto se ime knez Lazara vezuje za jednu paravojsku pajaca.
Mislim da se sada prevrce u grobu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
danas mi je jedan prijatelj-obican narodski covek rekao jednu stvar- Ako i dete koje zna da iza njega stoji neko jaci pocne da te zapi*ava onda si stvarno propao.

I šta je prijatelj hteo da ti objasni? Verovatno da i mi treba da tražimo nekog jakog da nam čuva leđa, a ne da se busamo u (nejaka) prsa sa kojekakvim budalastim ekipama koje sebe pretenciozno nazivaju gardom.

Ovi likovi su zaista smešni, pogotovo njihov vođa sa lupetanjima o "moćnom oružju koje će odjeknuti kao atomska bomba".   Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:01:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.