Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 17:06:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Garda 'cara' L azara  (Pročitano 20664 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ja bih zelio da znam tko od ovih patriota ovdje na internetu i bureku je se prijavio da ide braniti Kosovo,znam da ste jedva cekali eto prilike...
Koliko sam ja cuo,nije niko,a jedva je cekao samo onaj maloletnik...nemam pojma kako mu nick.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa ja nisam i verovatno nikad i necu....   ocu ali da me smeste tamo gde cu stvarno nesto da uradim za Kosovo.... trenutno se kosovo ne osvaja tako sto ce dobrovoljci da odu dole ... to je verovatno i greska... prvo politika, posle idi dole pa haraj... (aj malo da privcamo o toj gardi  Smile )

ovo sa gardom je budalastina... sto ne idu lepo prijave se za vojsku pa ako se ide dole otici ce..... to je bre notorna glupost da ce neko njih da pusti na Kosovo (ima da ih pobiju ko macice) osim toga ova garda vise izgleda da se skupila da uzmenirava narod, nego da stvarno nesto uradi .

Osim toga ovi (izmanipulisane dileje ) se nisu pri put u javnosti pojavili tako sto su teli na kosovo... vec su teli da biju navodne narkomane (inace za legalizaciju se ne bore samo uzivaoci droga)  u centru Beograda... i  to su uradili tako da se ljudi prisete kako su prosli homoseksualci (iako te dve grupe ljudi nemaju veze, i ja mislim da u Srbiji niko ne treba da dobija batine).

Iskreno kako ide ovo sa vladom i pojavljivanjem garde imamo vise sanse da vratimo kosovo tako sto cemo da pustimo da "gay"-ekipa seta  i da  nam onda njihov svetski lobi  vrne kosovo.... a onda mozes da pustis ove napucane momke (u glavu) da idu dole i da rade sta oce vec.....

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kad Srbija postane ponovo ono sto je nekad bila,
odnosno,kad Srbi ponovo budu u velikoj veciini iskreni hriscani,
onda ce tesko moci da je varaju, mondijalisti,komunisti,razne NVO,
sekte,annacionalne i ateisticke stranke itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

Green Beret (citat):
A ovi nasi koje hoce sandzak, jebo vas on!!!
To je srbija i nek ostane

To nije uvijek bila Srbija, tek od odlaska Turaka im je dan Sandzak, a bio je dio Bosne. Sto se Sandzaka tice mislim da jos nije vakat da se pripoje Bosni ili traze nezavisnost, a zbog jednog jedinog razloga, zato sto ih je premalo. Ista stvar se desila i sa Albancima na Kosovu. Naime prije 50tak godina bilo ih je mozda pola od ukupnog broja stanovnika, pa mozda i manje, a danas ih je 90% i vise i zbog toga mogu traziti nezavisnost. Kada Bosnjaka u Sandzaku i okolini bude najmanje 3-5x veci moci ce se razmisljati o nezavisnoscu i pripajanju Bosni, a dotad svaki pokusaj bi bio nazalost ugusen krvavo, jer ne zavaravajmo se, Srba ipak ima 10tak miliona.

bijelo dugme (citat):
Jeste u pravu si, samo od tih 10 miliona srba, 9,9 miliona su "djevojcice".
.........................................................................................................patriotska liga BiH.org

Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja bih zelio da znam tko od ovih patriota ovdje na internetu i bureku je se prijavio da ide braniti Kosovo,znam da ste jedva cekali eto prilike...

Тигре, још ниси рикнуо?

Ако се објави мобилизација, ићи ћемо. Али, тренутно је то сулудо, јер наша војска нема снаге за офанзивне акције.
У сваком случају, група фанатика се окупила да таласа, па их је полиција покупила. Ми смо за мирно решење косовског проблема.
Наравно, ако некада озбиљно загусти, оберучке ће их прихватити и ставити под команду Војске.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Trenutno nema snage za ofanzivne akcije? Pobogu Panini nadam se da si svestan o cemu pricas. Srbija je vec ratovala sa celim svetom i izgubila taj rat. Treba li to ponovo da se desi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ti si bas smanjio kartu sveta  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50148
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
dokle bi ta garda mogla doći ?

sa kakvim oklopnim vozilima raspolažu ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
rapolazu neki ruzama na vratu i satorskim krilom da skriju guzu kad pukne puska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50148
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
o čemu ti ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 17:06:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.