Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:03:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Garda 'cara' L azara  (Pročitano 20181 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Sta da kazem nego ja sam iz Krusevca(zivim u Bg),pa sa tim u vezi od ovog nema nista.Jos ako ovo osnivaju oni koju su pobegli 99 godine onda je to dno dna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Ovo je normalna pojava u drustvu. Cista reakcija na sve sto se desava jednom narodu. Podrzacu ih i ja i ponudicu se da nesto napravimo i na Palama. Ovdje ima dosta onih koji su spremni da svakog casa brane svetinje.

naravno. a na kraju ipak od nas zavisi!  Smile

Naravno da ne... ali zasto osporavati nesto sto je prirodno?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ne osporavam nista, samo kazem da se treba organizovati i to ne samo na palama. jbt. nase komsije imaju preko 15.000 omladinaca samo u Patriotskoj ligi, loze li loze. za siptare da ne govorim. budemo li se i dalje ponasali kao ovce, niko nece biti tako glup da to ne iskoristi. jednostavno ne svidja mi se ovo trenutno srpsko stagniranje po tom pitanju. ne mirise na dobro.  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Osniva se paravojna formacija
4. maj 2007. | 14:37 | Izvor: B92
Beograd -- Čelnici Pokreta veterana Srbije najavili osnivanje Garde cara Lazara koju su predstavili kao okosnicu buduće hrišćanske milicije.

Na konferenciji za štampu, pred sutrašnje okupljanje u Kruševcu, izneti su različiti stavovi o potezima Garde ukoliko dođe do proglašenja nezavisnosti Kosova. Srbija ima vojsku i policiju, sve druge formacije su protivzakonite, upozoravaju stručnjaci.

Iza leđa ljudi koji su se obratili novinarima stajali su plakati sa natpisima "Rat do oslobođenja" i "Glavu dajem, Kosmet ne dajem". Iako za sutra najavljuju okupljanje 120 ljudi u uniformama formacije koju nazivaju Garda cara Lazara, jedan od govornika, narodni poslanik izabran na listi Socijalističke partije Srbije Željko Vasiljević, tvrdi da nije u pitanju paravojna formacija.

"Mi nemamo nikakvih ambicija da se samostalno naoružavamo i da samostalno delujemo izvan institucija države. Mi samo želimo da u slučaju da se proglasi bilo kakva nezavisnost Kosova, ove jedinice stavimo na raspolaganje pre svega Vojsci, policiji i Žandarmeriji", rekao je Vasiljević.

S druge strane, Hadži Andrej Milić obratio se novinarima u maskirnoj uniformi.

"Htela država da ide ili ne htela, Garda cara Lazara ide. Neće nas zaustaviti tada niko. Biće tada izvršena komanda Svetog cara Lazara na nebu, a moja operativna na zemlji. Mi se nikada nećemo odreći Kosova i Metohije. Nikad, nikad i nikad."

Ovakve inicijative treba držati pod kontrolom, smatra politički analitičar Zoran Stojiljković.

"Naravno da je ta priča nekakav politički čin, ali čak i u najvećoj komplikaciji situacije oko Kosova ne treba nikako dozvoliti takve turneje i eksperimente kakve smo imali sa dobrovoljačkim jedinicama na ex-jugoslovenskom prostoru i koje su Srbiju koštale ugleda i legitimiteta kao države. I takve eksperimente prosto ne treba dozvoliti."

Eventualno formiranje vojnih formacija potpuno je protivzakonito jer Srbija ima Vojsku koja je jedina oružana sila, kaže vojni analitičar Zoran Dragišić.

"Svako drugi ko bi pokušao da u ovoj zemlji uradi bilo šta slično ili da pokuša da formira bilo kakvu oružanu formaciju, mimo legalnih državnih oružanih formacija, morao bi da se suoči sa represivnom akcijom nadležnih državnih organa."

Organizatori Garde cara Lazara rekli su da je sutrašnji skup u Kruševcu prijavljen. Prema njihovom planu, posle liturgije u crkvi Lazarici trebalo bi da bude održana smotra i zakletva u uniformama njihove Garde.
b92
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kada sam video snimak onih klinaca u maskirnoj uniformi na Zlobodanovoj sahrani bilo je jasno da Hezbolah & brigradu mucenika Al Akse nemaju samo Libanci i Palestinci..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ja cu govno da pojedem ako se ta nazovi vojska uopste i priblizi Merdarama. Foliranti u stilu SPS patriotizma.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Kad im se pridruži 50 radikalskih vojvoda...
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
vi jos uvek pricate o tome...
e, ne zna se ko je gori.. vi zaludni ili oni zaludni...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Idi bre pa ja sam samo jedan post napisao u vezi ovog. Mislim... Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:03:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.