Kontaktirali su nas vlasnici Gamelofta zbog njihovih igara u download sekciji i nakon prepsike, dogovor je da se igre skinu sto smo i uradili.
Dakle vise nema: Splinter Cell: Splinter Cell Extended Ops: Siberian Strike Ep1: Rayman Golf: Rayman Bowling: Planet Zero: Might And Magic: Sexy Poker 2004: Prince Of Persia Sands Of Time: Prince Of Persia Warrior Within: 2004 Real Football: Vijay Singh Pro Golf 2005: RainbowSix: Asphalt Urban GT: Block Breaker Deluxe: Gameloft Solitaire: Nightmare Creatures: Vans Skate And Slam: Skate And Slam: Gameloft Chessmaster: Marcel Desailly Pro Soccer: XIII: Series40 Game Pack: 251 s40 games from Igra: 7210 Pack 3:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Posto oni neznaju ovaj jezik ajde da ih neko stavi na nekom drugom forumu kao sto je i-phone, i neka nam javi, ja samo imam jednu od njihovih igara a sve mi trebaju
Otkud znas da nemaju nekog medju nama ko zna jezik evo npr. mozda im ja dojavljujem lokacije... Idi na google sve mogu da se nadju po nekim ftp-ovima i skinu bez problema...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!