Syphon Filter: The Omega Strain P.S.Bash sam gledao za onaj hokej i ne chini mi se nigde da je tekstura podloge toliko izmrljana ni u PS2 ni u GC ni u XBOX verziji, a nigde nisam mogao da nadjem screen sa onakvim krugom oko golmana, mislim da je na onom screenu druga igra. Pogledajte i onu narandzastu skalu oko logoa ekipe, on u sve 3 verzije izgleda ovako. Najvishe lichi na PS2 verziju(screen je GC) zbog obojenih brojeva u krugovima oko odabranog lika u igri kada igrate sa vishe igracha kao i zbog izmrljanosti teksture, ali nigde nsiam mogao da nadjem onakav krug oko golmana, a i PS2 valjda ima bolje teksture od onoga, a stoji i chinjenica da su one narandzaste (nagadjam da su neka vrsta skale za specijalne napade) skale krace nego na screenu.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 23:00:11 od Solesoslav »
@Solesoslav Dao si tacan odgovor i za to imas 1 bod. Zbog nepostovanja pravila, koja su detaljno opisana na prvoj strani, oduzima ti se 1 bod. Ovom prilikom ostajes bez bodova.
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."