Opet mi ne priznaju tacan odgovor na kvizu. Ja ne znam da li je moderatorima toliko tesko da za 2 sekunde provere odgovor. SF makar ih opomeni, ovo se desava drugi put za tri dana, a bilo je i ranije.
Nije u tome problem. U ovom slucaju se vidi da je screen sa GameSpy sajta. Ko treba da proveri da li je odgovor tacan ili ne, nek ide na dotican sajt i otkuca naziv igre. Ili u ovom slucaju prva slika u Google Images kad otkucas "night watch game".
Podržavam tvoje pritužbe,jer se to dešava i na drugim kvizovima! Više puta sam ulagao prigovore glavnim sudijama,ali su odgovori uvek bili,u najmanju ruku apsurdni i smešni! A kada ih pitaš,koji je odgovor na kraju tačan,navodno više nemaju taj podatak jer je izbrisan!
Podržavam tvoje pritužbe,jer se to dešava i na drugim kvizovima! Više puta sam ulagao prigovore glavnim sudijama,ali su odgovori uvek bili,u najmanju ruku apsurdni i smešni! A kada ih pitaš,koji je odgovor na kraju tačan,navodno više nemaju taj podatak jer je izbrisan!
1. Nemaju taj podatak nakon sto pitanje prodje. 2. Ton kojim prijavljujes nepravilnosti u potpunosti opravdava svakog od sudija koje nece da ti izadju u susret. Mislim da je lepo receno dovoljno puta... ko zeli da igra, nek igra... ko nece, ko ce da sere na svakom koraku - nije dobrodosao.
Citat
Prosli put nije odgovorio pa sam mozda na ignore, idk.
Da si na ignore ne bi mogao ni da posaljes prijavu. Ukoliko imas problem, obrati se sudiji, ukoliko on nije u mogucnosti da odgovori, obrati se Ziledinu ili nekom drugom od globalnih sudija.
Sudije mogu da pogrese, i ako im se ukaze greska na pristojan nacin, sigurno ce odreagovati kako treba...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!