Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 463 464 466 467 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 832644 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Да, средњи век је иначе познат по људским правима и доприносу жена Smile Smile Smile

Шта серу те жентураче ?

Они су комотно могли да избацце оне епизоде о НК и целој тој борби за живот - уопште није утицало на крај серије. Али све је то речено, тако да нема смисла полемисати... Кад би села 2 лика која су пратила серију да дискутују и да налазе пропусте - буквално би на сваких 30 секунди нашли нешто ново...
https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2019/may/08/game-of-thrones-has-betrayed-the-women-who-made-it-great

Ja sam bio na konferencijama gde su feministkinje pisale esej za esejom o Deni kako proto-feministkinji. Tako da kad je sve ovo puklo, to je nervni slom.

Ja mislim da pojedini glumci i shvataju koliki je zajeb. Sophi na primer kritikuje fanove sto ne vole kraj, kao maksimalno su se oni potrudili. To stoji, oni mozda jesu, ali oni koji pisu scenario, sigurno nisu.

U pravu si NK nista nismo saznali i tako i tako, i sve je bilo bespotrebno, 8 sezona gluposti.

Moglo je svasta, ali ne u 8 sezona ....mozda u jedno 10 recimo, pa da se napravi neki smislen kraj, makar i sa Brenom kao sa novim kraljem. Al aj ti nateraj sad neke mlade glumce koje je serija digla u nebo, da ne iskoriste trenutak slave i ne pokusaju da hajp iskoriste za karijerni napredak, a isto vazi i za producente. Inace glumcima ja nista ne zameram, odradili su za 10 sto je bilo do njih. Cak bi se moglo reci i da su podosta i imali strpljenja jer su neki od njih bili sezonama na ledu npr Dinklagev Tirion od kad je postao Denina desnica, maltene samo statira. Varis isto. Davost isto ..Emilia je pokidala celu 8 sezonu, maltene je njen glumacki rad obrnuto proporcionalan kvalitetu epizoda.
Ja ne znam sta je pokidala, njena gluma nikad nije bila na tako nekom zavidnom nivou. Ona nabora chela, unese se u dijalog i to je to. Njena gluma sigurno nije bila ta sto privlaci fanove, vec njen izgled i sto se zena tice, feminizam debilizam.

Sto se mene tice, mogli su jos 4 epizode da naprave, i da zavrse ovo kako treba, umesto da se zbrza i da se cheses i pitas, sta se to kog djavola  desilo?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Каквим конференцијама ? Можеш на пп Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Зато су Сопранови вероватно најбоља серија, јер се нису трудили да буду ПЦ, већ су снимали шта су хтели...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
Neki poll sa ComingSoon za Most Shocking Moment Season 8

Arya slays the Night King. (29%, 643 votes)

Daenerys burns King’s Landing. (23%, 509 votes)

Bran gets the Throne. (15%, 337 votes)

Rhaegal is killed by Euron’s fleet. (8%, 171 votes)

Jon murders Daenerys. (7%, 146 votes)

Jon is sentenced to the Night’s Watch (again). (4%, 87 votes)

Arya seduces Gendry. (3%, 64 votes)

Ned Umber’s dead body left by the Night King. (2%, 40 votes)

Missandei is executed by Cersei. (2%, 39 votes)

Drogon melts the Iron Throne. (2%, 53% votes)

Lyanna Mormont is killed by an Ice Giant. (2%, 35 votes)

Cersei and Jaime die together in the Red Keep’s collapse. (1%, 22 votes)

Jamie leaves Brienne for Cersei. (1%, 19 votes)

Varys is burned to death by Drogon. (1%, 13 votes)

Theon Greyjoy is killed by the Night King. (0%, 3 votes)

Sandor and the Mountain kill each other. (0%, 8 votes)

Melisandre dies from old age. (0%, 7 votes)

Eddison Tollett is killed. (0%, 6 votes)

Jorah Mormont is killed. (0%, 6 votes)

Beric Dondarrion is killed. (0%, 2 votes)

Euron is killed by Jamie. (0%, 0 votes)

Scenaristi za spinoff su Max Borenstein (Kong: Skull Island), Jane Goldman (X-Men: First Class, Kingsman: The Secret Service), Brian Helgeland (L.A. Confidential, A Knight’s Tale), Carly Wray (Westworld, Mad Men), i GoT scenarista Bryan Cogman. Martin bi trebalo takođe da bude "umešan". Benioff i Weiss će biti ekskluzivni producenti. Mislim da su rekli da će biti nekoliko spinoffova, jedan od njih valjda za Targarijene. Fanovi traže za Arju.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2019, 16:59:48 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Iskreno, koga boli kurac za Arju? Moreplovac prica je smorila, ako smo hteli Ostrvo sa Blagom i te price, imali smo mnogo bolju seriju za to Black Sails.  A ako su svi ovi umesani, onda jebi ga, ko zna na sta bi to licilo.

Sto se tice plavokosih, spin je bio vec na delu i pre kraja serije, samo ne znam jel su poceli da snimaju ili ne. koliko shvatam, baziraju to na romanu sto je Martin izbacio pre godinu dve koji govori o tome sto se desilo pre pocetka prve knjige GoT.

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Ма бојкотујем га док не избаци књигу... А и та књига ће вероватно бити срање, препуна досадних поглавља...
Буквално читаш књигу и не можеш да спојиш 3 поглавља, јер га он усере причом из угла Сансе, Денерис и слично...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ма бојкотујем га док не избаци књигу... А и та књига ће вероватно бити срање, препуна досадних поглавља...
Буквално читаш књигу и не можеш да спојиш 3 поглавља, јер га он усере причом из угла Сансе, Денерис и слично...

Prvo roman je bio dobro uradjen, a posle toga je poceo da rasteze i da smara. Robert Jordan i on imaju dosta toga zajednickog, po pitanju opisa i smaranja. Ja sam pretposlednje dve knjige ispreskakao samo tako, jer je bilo dosadno do zla boga.

Knjigu chekas za koji spin off? Ili chekas da izbaci poslednju?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 

Слажем се, причали смо већ о томе. Од трећег књиге полако креће разводњавање и превише (епизодних) ликова који нису ни приказани у серији(Баристан, Стоунхарт, Грифин, остатак дорна), уз ове поменуте који су јако досадни. Буквално бих прочитао 3 поглавља и онда прекидао читање кад дођем до њих, или прескакао...

Ма чекам ВВ. Остале радове и серије игноришем док макар ту не изда Smile
Наводно ће објавити у 2020, до  неке конференције на Новом Зеланду Smile

Мада верујем да ће књига бити разочарaње и да ће бити релативно досадна  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2019, 15:45:28 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686

Слажем се, причали смо већ о томе. Од трећег књиге полако креће разводњавање и превише (епизодних) ликова који нису ни приказани у серији(Баристан, Стоунхарт, Грифин, остатак дорна), уз ове поменуте који су јако досадни. Буквално бих прочитао 3 поглавља и онда прекидао читање кад дођем до њих, или прескакао...

Ма чекам ВВ. Остале радове и серије игноришем док макар ту не изда Smile
Наводно ће објавити у 2020, до  неке конференције на Новом Зеланду Smile

Мада верујем да ће књига бити разочарaње и да ће бити релативно досадна  Smile
Slazem se.  Ajd razumem da ubacis par novih likova, ali bre kad rastegnes toliko onda je stvarno katastrofa.

Dobro je da bar moze da se preskoci, u slucaju Robert Jordana je malo teze to izvesti. 

Ja se pitam da li da chitam ovo ili jok http://www.georgerrmartin.com/grrm_book/fire-and-blood/
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Ima li iko živ na ovoj planeti ko je sposoban da da logički odgovor koja je bila poenta za Ariju kao lika onih 20 minuta trčanja po Kraljevoj luci i sa onim belim konjem??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 463 464 466 467 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.