Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 832639 puta)
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Ne bi... ali bi bar jebeni tocak bio slomljen... Ovako je fino pokrpeljn...
Точак чега? Мушких владара? Читава та прича о Денерис и како ће бити сјајна краљица је од почетка била једна од најтањих премиса читаве серије.  Шта обичном народу значи добар краљ или краљица? И под добрим и под лошим владарем ће бити кметови, трпиће харач и израбљивање. И Роберт је мислио да ће бити најбољи владар икада, исто су мислили и они прије њега. Доброг краља чини пар родних година и ништа више.
upravo to. lepa, mlada plavusa, sigurno ce da bude odlican vladar, na to mu se svodi sve. zito ce bolje da radja, zene ce biti lepse, muskarci jaci, samo deneris da zesedne na tron.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Feministkinje su najvise ispizdile zbog deni.  Tu je zestok diskonekt da ako zena dobije moc nece biti gora ili ista od svih drugih, a posto je ova sve spalila to je samo zavera patrijarhata  Smile

Poslednja epizoda toliko nema smisla da je to neverovatno. 

Citat
Ne bi... ali bi bar jebeni tocak bio slomljen... Ovako je fino pokrpeljn...
Точак чега? Мушких владара? Читава та прича о Денерис и како ће бити сјајна краљица је од почетка била једна од најтањих премиса читаве серије.  Шта обичном народу значи добар краљ или краљица? И под добрим и под лошим владарем ће бити кметови, трпиће харач и израбљивање. И Роберт је мислио да ће бити најбољи владар икада, исто су мислили и они прије њега. Доброг краља чини пар родних година и ништа више.
upravo to. lepa, mlada plavusa, sigurno ce da bude odlican vladar, na to mu se svodi sve. zito ce bolje da radja, zene ce biti lepse, muskarci jaci, samo deneris da zesedne na tron.
Pa da, a jedva su progutali to sto je bela, trebala je da bude crna transzena u kolicima, onda bi to nesto vredelo.

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Точак чега? Мушких владара?

Vesteroskih govnara... nema veze da li su muskarci ili zene ... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Јес, Таргеријани пишке оранжаду и каке пудинг.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sad mi je jos vise zao sto ih nije sve spalila...

Inace, ono sto je meni bilo zanimljivo je da... za razliku od spojlera i likova, Deneris nije grabila ka tronu... vec mu je okrenula ledja i krenula ka Dzonu... Meni to izgleda kao - "meni ovo ni kurac ne treba, imam zmaja i verne vojnike"

I ocekivala sam da ce tron biti spaljen, jer.. kao sto je Drogon fino zakljucio... to je najvece zlo... steta sto to nije uradio u prvom naletu....

I sve se vratilo na pocetak... tiranija pod novim imenom... tako je Robert bio spasitelj, pa se ispostavilo da je izmanipulisano, sujetno debelo govno kome se zena firca sa bratom, a njemu nije jasno kako su mu sva deca sa njom zuta, a sva kopilad sa kurvama tamnokosa...

Sa svim tim krajem... meni izgleda da su to bili i ostali najobicniji gmizavci koji se bore za svoju stolicu... Zaista, game of thrones... uhlebitelji...

I opet mi je zao sto ih sve nije spalila... citav Vesteros ne zasluzuje bolje...  

Bukvalno su samo trebali da odu na reddit i da snime onu teoriju "kraljica regent" i to ti je taj bitersvit idemo dalje, al jbg

Inače još nisam odgledao epizodu, pogledao sam samo klipove
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Sad mi je jos vise zao sto ih nije sve spalila...

Inace, ono sto je meni bilo zanimljivo je da... za razliku od spojlera i likova, Deneris nije grabila ka tronu... vec mu je okrenula ledja i krenula ka Dzonu... Meni to izgleda kao - "meni ovo ni kurac ne treba, imam zmaja i verne vojnike"

I ocekivala sam da ce tron biti spaljen, jer.. kao sto je Drogon fino zakljucio... to je najvece zlo... steta sto to nije uradio u prvom naletu....

I sve se vratilo na pocetak... tiranija pod novim imenom... tako je Robert bio spasitelj, pa se ispostavilo da je izmanipulisano, sujetno debelo govno kome se zena firca sa bratom, a njemu nije jasno kako su mu sva deca sa njom zuta, a sva kopilad sa kurvama tamnokosa...

Sa svim tim krajem... meni izgleda da su to bili i ostali najobicniji gmizavci koji se bore za svoju stolicu... Zaista, game of thrones... uhlebitelji...

I opet mi je zao sto ih sve nije spalila... citav Vesteros ne zasluzuje bolje...  

Bukvalno su samo trebali da odu na reddit i da snime onu teoriju "kraljica regent" i to ti je taj bitersvit idemo dalje, al jbg

Inače još nisam odgledao epizodu, pogledao sam samo klipove
Епизода је боље да је нису ни снимали. Катастрофа и крш само тако.
Ја не знам икога да је био задовољан крајем.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Zadovoljni su ovi kontraši po karakteru, gde god vide neki masovni hejt, njima se to automatski dopada
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Ja sam po prvi put video da jedna serija unifikuje obadve strane politickog spektra u nezadovoljstvu krajem serije. Sapiro se zali, AOC, Voren i ostale radikalne feministkinje se zale zbog Deneris itd. Sa jedne strane je dobro da nikome nisu podilazili i hteli da odrade kako su zeleli bez obzira a posledice. Sa druge strane, hebes to kad niko nije zadovoljan. Ukljucujuci i glumce iz serije.  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Pa kazem ja, zbrzano je sve to. Da su pratili logican redosled radnje.

Tipa, Arja je naucila da nosi tudja lica, to je korisceno mozda dva puta, nismo nista videli o tome do kraja serije.

Bran koji je trooki gavran, on ne oseca ista, nije chovek, ne interesuje ga vlast, ali je zato dosao u Vesteros, jer ga ne interesuje vlast, i ima da vlada?

ima tu jos mnogo gluposti. Arja moreplovac, odlazi Sivi Crv i naravno Snezni nije mogao da se vrati chim ovi zamaknu jer su rekli da se nece vracati, a straza vise ne postoji.

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Ja sam po prvi put video da jedna serija unifikuje obadve strane politickog spektra u nezadovoljstvu krajem serije. Sapiro se zali, AOC, Voren i ostale radikalne feministkinje se zale zbog Deneris itd. Sa jedne strane je dobro da nikome nisu podilazili i hteli da odrade kako su zeleli bez obzira a posledice. Sa druge strane, hebes to kad niko nije zadovoljan. Ukljucujuci i glumce iz serije.  Smile

Требали су маторог Баристана да оставе да он рокне најт кинга.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.