Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 832629 puta)
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Haha. Tačno. Sem je baš našao kad će demokratiju da uvaljuje. Pre bi se reklo da su svojim uticajem Lanisteri zapravo vladari iz senke time što postavljaju kraljeve. Haha. Gde je sad Teša Tešanović..   Smile
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
kod one vestice iz pete-seste sezone, ne znam kako se zvala.
Кинвара.

Citat
napravili skup na kojem starkovi kolo vode a predstavnici dorne, najmocnije oblasti kraljevsta koju rat nije dotakao sede ko mutavi.
Ти би праву политику, ко ће ту досаду да гледа. Дај Брона ризничара и зајабенацију.

Citat
ko da gledam onu reklamu za banku sa draganom jovanovicem, mozeeee.
Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2019, 13:48:03 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
mob
Nokia 6120c
epizoda 1 - meh
epizoda 2 - cemu ono jbt...
epizoda 3 - odlicna....mogla da potraje i 2-3 epizode...suvise je kratko trajala borba. 7 godina WINTER IS COMMING...30min...ode zima...
epizoda 4 - meh
epizoda 5 - ok - al opet zbrzano
epizoda 6 - previse zbrzano

Ovo zbrzavanje je shit. Manje vise isto kao LOST...sve ok...i onda kraj glup do bola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sad mi je jos vise zao sto ih nije sve spalila...

Inace, ono sto je meni bilo zanimljivo je da... za razliku od spojlera i likova, Deneris nije grabila ka tronu... vec mu je okrenula ledja i krenula ka Dzonu... Meni to izgleda kao - "meni ovo ni kurac ne treba, imam zmaja i verne vojnike"

I ocekivala sam da ce tron biti spaljen, jer.. kao sto je Drogon fino zakljucio... to je najvece zlo... steta sto to nije uradio u prvom naletu....

I sve se vratilo na pocetak... tiranija pod novim imenom... tako je Robert bio spasitelj, pa se ispostavilo da je izmanipulisano, sujetno debelo govno kome se zena firca sa bratom, a njemu nije jasno kako su mu sva deca sa njom zuta, a sva kopilad sa kurvama tamnokosa...

Sa svim tim krajem... meni izgleda da su to bili i ostali najobicniji gmizavci koji se bore za svoju stolicu... Zaista, game of thrones... uhlebitelji...

I opet mi je zao sto ih sve nije spalila... citav Vesteros ne zasluzuje bolje...  
« Poslednja izmena: 21. Maj 2019, 13:47:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Inace, ono sto je meni bilo zanimljivo je da... za razliku od spojlera i likova, Deneris nije grabila ka tronu... vec mu je okrenula ledja i krenula ka Dzonu... Meni to izgleda kao - "meni ovo ni kurac ne treba, imam zmaja i verne vojnike"
"Ко ће да жуља дупе на овом, чек да донесем ћебе".

Citat
I sve se vratilo na pocetak... tiranija pod novim imenom
Под Дени би била демократија.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Sedam Kraljevstva sa Deni bi bili kao Namacka sa Hitlerom. Bukvalno.  Smile

tako je Robert bio spasitelj
Najbolji kralj ikada. Sve ih drzao pod kontrolom a skupio pametne ljude oko njega. Cak mu i "Master of Coin" nije bio secikesa vec najpametniji lik u Sedam Kraljevstva.  Smile

Ne stvarno, ako se vidi sta smo dobili onda je Robert bio jos i odlican. Cak i genijalan ako se uzme u obzir da je najveceg genocidnog ludaka hteo da ubije dok jos nije dobila krila.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Под Дени би била демократија.

Ne bi... ali bi bar jebeni tocak bio slomljen... Ovako je fino pokrpeljn...

Citat
Sedam Kraljevstva sa Deni bi bili kao Namacka sa Hitlerom. Bukvalno. 

Meni je ta recenica bukvalno americka retorika... Kad neko radi ono sto oni rade, to je onda tiranija... u svim ostalim slucajevima je demokratija.
Takodje, to zgrazavanje nad pokoljem u KL...svasta...radnja je smestena u srednji vek, tamo je to bilo kao dobar dan...
Kada je Sulejman osvojio Beograd 1521. godine, pustio je Austrijance da se izadju, a zatim ih je njihov vojskovodja docekao nizvodno i poklao kao prasice... S druge strane, to nije nista prema onome sto su razne zapadnjacke vojske radile...

Citat
Najbolji kralj ikada. Sve ih drzao pod kontrolom a skupio pametne ljude oko njega. Cak mu i "Master of Coin" nije bio secikesa vec najpametniji lik u Sedam Kraljevstva.

Ne stvarno, ako se vidi sta smo dobili onda je Robert bio jos i odlican. Cak i genijalan ako se uzme u obzir da je najveceg genocidnog ludaka hteo da ubije dok jos nije dobila krila. 

Ma, vazi... svi su kovali zavere iza ledja da ga smaknu... Ubili mu desnicu, on se cudio... otkud to...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Ne bi... ali bi bar jebeni tocak bio slomljen... Ovako je fino pokrpeljn...
Точак чега? Мушких владара? Читава та прича о Денерис и како ће бити сјајна краљица је од почетка била једна од најтањих премиса читаве серије.  Шта обичном народу значи добар краљ или краљица? И под добрим и под лошим владарем ће бити кметови, трпиће харач и израбљивање. И Роберт је мислио да ће бити најбољи владар икада, исто су мислили и они прије њега. Доброг краља чини пар родних година и ништа више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Pax Romana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679

Meni je ta recenica bukvalno americka retorika... Kad neko radi ono sto oni rade, to je onda tiranija... u svim ostalim slucajevima je demokratija.

U smislu serije svakako nije. Razni vladari tu dolazili ukljucujuci i one sa zmajevima. Nijedan se ne doseti da pali civile kad je osvajao. Tako da, ona za dve epizode postade novi Hitler. Najgori genocidni ludak u Sedam Kraljevstva ikad. Po ubrzanom postupku posto su pisci idioti koji bez Martina ne mogu da prdnu pa da razviju ijednog lika kako treba vec samo znaju da zamisle tacku A i B i kazu "E to je sad tako, lik je dosao u tacku B i to je to bez ikakvog daljeg razvoja". Al je svakako genocidni ludak. Koji bi samo isao dalje i palio bez obzira na to ko ce da plati cenu. Smile Zasluzila je bolje svakako, al nazalost kao sto rekoh, svi likovi su zasluzili bolje od onoga sto su dobili na kraju makar ako se gleda njihov razvoj kao likova. Zasluzio je i Dzon bez obzira na svoju glupost. I Dzejmi koji se vratio u sezonu 1 kao lik iz nekog razloga. Al jbg kad su ova dvojica idioti. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.