Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 832852 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679

I jedno pitanje za nas sa jeftinijim ulaznicama- zašto ludu kraljicu trigeruju zvona? Šta sam propustio?

Otprilike nista nisi propustio. Zvona simbolizuju predaju. Nju jednostavno "trigerovalo" na pogresan nacin (popalila bi ih sve i bez zvona verovatno) i to je to. Inace meni nije problem sa "Ludom Denisom" to sto nije imalo naznaka (ajd, ti Targarjeni svako lud na svoj nacin a u porodici joj cale bio ludak koji je spalio Nedovog oca i brata i hteo da uradi isto sto i ona sada da ga Dzejmi nije ubio) vec nerazvijanje toga. Tj za dve epizode postade Dragan Kojic Keba i poce da peva "Zapalicu pola greada". Isto i sa Dzejmijem. Nije problem sto se vratio Sersei vec to sto mu je progresija bila takva da je trebalo da ostane i da ga bude briga posto mu ionako poslala Brona na njega (bez ikakvog zavrsetka te pice naravno osim ako Tirion pukim slucajem ostane ziv). Al eto, rodili se zajedno, umrli zajedno, Holivudska patetika itd. I naravno Arja. Koja od teleportujuceg Terminator ubice postaje idiot koji trci levo desno. Vec vidim jednog od D idiota kako prica "Arja je jednostavno zaboravila na njen trening".  Smile Smile Smile Smile I mog personalnog favorita Dzona. Koji mesto da ubije ono kuce bez muda sto ludi za zenskom pa ubija sa ledja ljude koji se predaju i udari tri samara ovoj dok se ne opameti, stoji kao idiot i ne radi nista. Ne znam dal bi Ned bio ponosan na njega il bi mu rekao "Sestricu ja sam bio glup al ti si me nadmasio".  Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2019, 15:23:35 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Pa i to sa ludim Targerijanima  je nategnuto, jer oni već 7 sezona objšnjavaju kako ona nije luda, zatim da njen brat ustvari nije uopšte lud već častan vitez čiji je sin isto takav, znači ne može da ti bude objašnjenje ma to su Targerijani oni su ludi, onda treba i Snou da bude lud, zar ne?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Citat
Затим Дотраци који су мртви

Odakle ti ovo?

Meni je jos u bici za Vinterfel bilo smesno sto su svi kukali da su svi Dotraci gotovi...
Pa samo mi moron stavio citavu svoju vojsku na jednu bitku...  Smile

Само би морон ископао један ров и послао коњицу у празно, без икакве претходнице.
Само би морон извео војску ван зидина(у оба случаја).  И много тога

I jedno pitanje za nas sa jeftinijim ulaznicama- zašto ludu kraljicu trigeruju zvona? Šta sam propustio?

Otprilike nista nisi propustio. Zvona simbolizuju predaju. Nju jednostavno "trigerovalo" na pogresan nacin (popalila bi ih sve i bez zvona verovatno) i to je to. Inace meni nije problem sa "Ludom Denisom" to sto nije imalo naznaka (ajd, ti Targarjeni svako lud na svoj nacin a u porodici joj cale bio ludak koji je spalio Nedovog oca i brata i hteo da uradi isto sto i ona sada da ga Dzejmi nije ubio) vec nerazvijanje toga. Tj za dve epizode postade Dragan Kojic Keba i poce da peva "Zapalicu pola greada". Isto i sa Dzejmijem. Nije problem sto se vratio Sersei vec to sto mu je progresija bila takva da je trebalo da ostane i da ga bude briga posto mu ionako poslala Brona na njega (bez ikakvog zavrsetka te pice naravno osim ako Tirion pukim slucajem ostane ziv). Al eto, rodili se zajedno, umrli zajedno, Holivudska patetika itd. I naravno Arja. Koja od teleportujuceg Terminator ubice postaje idiot koji trci levo desno. Vec vidim jednog od D idiota kako prica "Arja je jednostavno zaboravila na njen trening".  Smile Smile Smile Smile I mog personalnog favorita Dzona. Koji mesto da ubije ono kuce bez muda sto ludi za zenskom pa ubija sa ledja ljude koji se predaju i udari tri samara ovoj dok se ne opameti, stoji kao idiot i ne radi nista. Ne znam dal bi Ned bio ponosan na njega il bi mu rekao "Sestricu ja sam bio glup al ti si me nadmasio".  Smile

Овим темпом две епизоде је пуно. Добро нису у истој епизоди приказали Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Pa i to sa ludim Targerijanima  je nategnuto, jer oni već 7 sezona objšnjavaju kako ona nije luda, zatim da njen brat ustvari nije uopšte lud već častan vitez čiji je sin isto takav, znači ne može da ti bude objašnjenje ma to su Targerijani oni su ludi, onda treba i Snou da bude lud, zar ne?
Pa kazem, njen cale stvarno jeste bio lud. Regar (tj Dzonov cale a njen brat) nije. Nije se ni smatralo da jeste, samo se smatralo da je kidnapovao i silovao Nedovu sestru (sto je inace Robertova prica, za Regara su svi ostali pricali da je bio plemic bez premca). Ima na pocetku Varis kad prica da se baca novcic pa gde zavrsi 50/50 sanse. Da je nategnuto to svakako, sto procitah negde, izgubi muza, izgubi dete, izgubi Baristana, jednog zmaja, Dzoru pa drugog zmaja. Al ne, prevodioc joj je bio kljucan. Mora da joj j Misendei prela one kike pa je to sprecavalo da poludi.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Utamničila zmajeve zbog ubistva onog dečaka pastira ili koga već i dodje neko i kaže pa bilo je dovoljno hintova za med kvin...ok, ja sam ih propustio verovatno
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
It's subtle  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Citat
Затим Дотраци који су мртви

Odakle ti ovo?

Meni je jos u bici za Vinterfel bilo smesno sto su svi kukali da su svi Dotraci gotovi...
Pa samo mi moron stavio citavu svoju vojsku na jednu bitku...  Smile

Ako je i sam pisac serije bio ubeđen da su svi Dotraci mrtvi, onda je razumljivo zašto smo se mi prevarili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
... kad se pojavljuju zmajevi i raja pocinje da urla od straha, a ona slaze neki slavodobitni izraz lica u fazonu "ne moraju da me vole, sve dok me se plase". ...
Videlo se jos u prvoj epizodi da joj prija strah kod potencijalnih podanika Smile
Al ovo nije bilo uterivanje straha u kosti nego bukvalno "dzenosajd".  Koja logika jbte, ona dosla da oslobodi i pomogne raji, pa sjebala pola vojske da bi pobedili NK-a, pa onda skk ... sad cu da poslusam taju kad je reko "burn them all" xD
Mada ok, vidi se odavno zelja da od nje naprave negativca. Od preteklih likova nema ko da sedne za Iron thron, ako isti jos postoji, sem Dzona. Tirion tesko da ce pretekne kad Deni sazna da je pustio brata, tako da je ovo sve verovatno plot koji treba da stvori eticke preduslove da Dzon preuzme tron, a ne ispadne govno.
Bice na kraju 3. epizoda labudova pesma ove sezone.
Mene je ova epizoda bas razocarala jer sam ocekivao opet neku sorku dobru, a ne pola epizode Deni leti nad gradom i satire ga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 3286
Zastava
Neko rece da je Dzon trebao da ubije Sivog Crva. Smile To je toliko nerealno,lik je u top 3 ratnika u seriji. :boxing i polutan ne bi imao sanse.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2019, 18:08:04 od Baltazar Srbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Plot armor je plot armor Smile

Контам да ће га у неком моменту неко убити... Скроз небитан лик свакако...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.