Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 833329 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Нема разлога на Мартина. Он стварно са целом том причом нема ништа, док је серија рађена по његовим књигама - била је изванредна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Нема разлога на Мартина. Он стварно са целом том причом нема ништа, док је серија рађена по његовим књигама - била је изванредна.
Zar nisam razumeo da je on njima dao zeleno svetlo, i manje vise napisao scenario, i da postoji velika mogucnost da nece ikada da zavrsi poslednju knjigu, to jest da je ovo zamena za njegovu knjigu?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Što reče neko, Martin gleda kako se ljudi nerviraju oko serije i sad zna šta da ne radi ako ikad odluči da završi knjige... mada je rečeno da će sam kraj da bude isti i u seriji i u knjizi, tako da...

Kakav kraj leba ti? Ja sam procitao ovo prethodno i popizdeo, i gledam od muke da zavrsim ovo mucenje.
Navodno nakon što Džon ubije Deneris i otpizdi nazad u divljinu, Zmaj istopi gvozdeni presto itd. vladavinu će da preuzme petočlani savet na čelu sa Branom, ne znam samo ko će još da bude u njemu.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2019, 17:14:06 od nnrrthhd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Јесте, али рекао је да се књиге неће завршити на идентичан начин као серија, већ у истом духу. На исти начин на који серија прати дух књиге али није ни приближно толико добра и комплексна. Нису проблем догађаји него "месо", од кад нема Мартиновог оригиналног материјала серија делује као секвенца једва повезаних сцена. Фаст тревл мод.

Најзад, да, слажем се, дебели никада неће завршити књиге.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ako je to istina moze da izvuce prosek, ali vrlo malo.

Ako je ovo dole istina, jebes ti ovu seriju, sve je besmisleno. Jebem ti HBO da ti jebem

Јесте, али рекао је да се књиге неће завршити на идентичан начин као серија, већ у истом духу. На исти начин на који серија прати дух књиге али није ни приближно толико добра и комплексна. Нису проблем догађаји него "месо", од кад нема Мартиновог оригиналног материјала серија делује као секвенца једва повезаних сцена. Фаст тревл мод.

Најзад, да, слажем се, дебели никада неће завршити књиге.
Razumem ja potpuno da serija ne moze da zameni knjigu, ali sto i ti rece dok su pratili knjigu bilo je super, chim je pocelo petljanje i mudrovanje, otislo sve dodjavola.  Nema mesa, zato je sve i ovako.  Na primer jedna od mojih omiljenih scena je kada Dzejmi prica o tome kako je tesko biti vitez, mislim da je bio u kupci sa Brijenom. Ono malo je znacilo mnogo.  U ovoj sezoni nisam video te dijaloge da nose dubinu, jer vise je na nivou daj samo da otaljamo.

On i ne mora, jer sad ima toliko para, a ja iskreno ne znam jesam li toliki mazohista da ih chitam posle svega.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ništa čekamo da vidimo još jednu dobru bitku u petoj i to je to, jebeš ovo. I stvarno lik ubio zmaja iz jednog pokušaja, a Drogon fazon 143 strele i "not today" ili možda Drogon ima bacače IC mamaca?

I zanima me na kojoj visini lete zmajevi pošto nam je prikazano da se kompletna jebena flota krije iza brda?! a ti je sa zmaja ne vidiš????

Sad tek vidim ova dvojica REŽIRALI?! 6 epizodu Smile oukej

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Makar su memovi i dalje dobri Smile

I zanima me na kojoj visini lete zmajevi pošto nam je prikazano da se kompletna jebena flota krije iza brda?! a ti je sa zmaja ne vidiš????
Na kojoj god visini da su bili, ako je flota videla zmajeve, zmajevi bi videli flotu... osim ako nije pogodno za zaplet da su svi apsolutno retardirani i da se stvari jednostavno onako dešavaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Potpuno su retardirani. Fazon ajmo da joj desetkujemo vojsku nema veze koliko to suludo bilo.

A mimovi su oduvek fenomenalni, nekad su zanimljiviji mimovi od same epizode.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
Invisibility mode deactivated  Smile, prilika da ih lako pobiju pogotovo zmaja dok je na zemlji ali ne bitan je glup pokušaj razgovora sa nekim ko je pure evil ali barem su dobili šta su hteli da sebe spasu  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2019, 21:06:41 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
mob
Nokia 
Koliko sam vreme proveo u kalkulaciji koja je najbolja riba u seriji i sada su obe pokojne  Smile

Broj jedan Melisandra za stidnu dlaku ispred Misandei
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.