Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 837549 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Posle eksplozije on je izasao iz sobe i ostavio ga je samog
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Potvrđeno još 2 sezone. Sedma sa 7, osma sa 6 epizoda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
to je srbija jebi prodavca koji je uredno zakupio tezgu,a nesmeju da pisnu kod bagri koja nadozida na trospratnicu jos 5 spratova i nepoznat je investitor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 601.1
mob
Apple iPhone 6S
to je srbija jebi prodavca koji je uredno zakupio tezgu,a nesmeju da pisnu kod bagri koja nadozida na trospratnicu jos 5 spratova i nepoznat je investitor

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Promasio si temu tebra
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Opet Planina mu nije dao da izadje, a Planina je i poslat da muci onu casnu sestru, pa nesto razmisljam, mozda je Sersi planirala od pocetka da rokne Tomena, s'tim sto se onda logicno postavlja pitanje, sto ga prosto nije pustila tamo. Opet, mozda je odgovor, jer bi onda Dzjemi saznao da ga je zrtvovala svesno. Mozda je planirala da ga rokne na neki drugi nacin, da izgleda kao da je slucajno. Na kraju se on sam roknuo, pa joj je samo olaksao posao. Ipak je delovala kada ga je gledala mrtvog, kao da je to i planirala. Ipak je malo vise emocija pokazala kod Dzofrija i cerke. A mozda je samo vec oguglala.
Celu seriju govori kako su joj jedino deca bitna otprilike,tako da nema šanse da je planirala sina da ubije,već sve njih ostale oko njega,a njega će lako kontrolisati čim nestanu ovi koji su ga preveslali.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.84
mob
Apple iPhone 6S
Da, to je najociglednije. Ali posto serija vec ima previse zapleta i raznih manje ili vise skrivenih detalja, ja oko ovoga vidim neki moguci buduci zaplet. Bas sam danas drugi put odgledao poslednju epizodu i bas se vidi da su od pocetka potencirali na njenim pripremama za nesto, a opet, sta je to nesto, ako ne krunisanje. ne verujem da se spremala za proslavu sto je digla ove u vazduh. A opet, kako je mogla da se sprema za krunisanje, ako nije ocekivala Tomenovu smrt. Cak i sama boja haljine (crna) i onaj lanac sto joj kace na pocetku i ona muzika i sve, nekako deluje kao da se spremala za krunisanje. Ne vidim zasto bi se spremala toliko i zasto bi u seriji toliko potencirali njeno oblacenje, stavljanje prstena i sve ostalo, ako nisu hteli time nesto da pokazu. Opet, kontam da se ona verovatno pomirila da je ono sto joj je vestica rekla, istina i da to ne moze da izbegne, pa je mozda odlucila da kad vec mora da izgubi decu, da onda bar to uradi sto pre i zasedne opet na tron.

Sta ja znam. U sustini, ako se ne trazi nesto izmedju redova, onda je sve jasno. Ali ipak, ovo je Game of trhrones i svaki detalj je pazljivo osmisljen, pa mozda i ovde ima neke skrivene price.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2016, 16:58:35 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
mob
Ericsson jeste
Nisam siguran da sam razumeo poslednju epizodu, odnosno neke stvari vezane za Sersine namere. Da li je ona namerno zrtvovala Tomena, da bi preuzela tron, ili je pokusala da ga sacuva, nedavsi mu da ide na sudjenje, ili opet planirala da ga Planina rokne, pa se on ubio da to izbegne? Ili se Tomen prosto ubio jer su mu ubili Mardzori? Ona crna haljina na pocetku je verovatno imala neku simboliku, pa sad ne znam koja je prica iza toga?
Da je htela da ga ubije pustila bi ga da ode u Septu. Ovako je samo skocio kad je video sta se desilo sa Mardzeri.

to što on kaže da je zaljubljen u njih ne znači da stvarno i jeste
To je samo tvoje subjektivno misljenje.

Smile Smile Smile Smile Smile
ne nego činjenica
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Nije

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Da, to je najociglednije. Ali posto serija vec ima previse zapleta i raznih manje ili vise skrivenih detalja, ja oko ovoga vidim neki moguci buduci zaplet. Bas sam danas drugi put odgledao poslednju epizodu i bas se vidi da su od pocetka potencirali na njenim pripremama za nesto, a opet, sta je to nesto, ako ne krunisanje.
Sprema se za sudjenje,zaboravljaš da treba da dodje na sudjenje.

Inače ko su oni klinci ubice?Jel ima tu neka podpriča ili ne?

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.