Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 835698 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Али озбиљно мислим да је боље прво прочитати књигу, што свакако не значи да не треба гледати онај ко није читао, али онај ко је читао ће боље разумјети и више уживати.

Izgleda da sve zavisi od osobe do osobe. Pošto serija se više fokusira na glavnu radnju i tematiku, moram da vidim da li će me to dovoljno privuć da bih želio da znam o tom svjetu više u knjigama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 702
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
А шта је то промјењено у односу између њих двоје?

Spoiler: Konkretno mislim na onu scenu "upraznjavanja braka" gde je u knjizi ipak prikazano kao nesto vise od obicnog silovanja kako je bilo u seriji, znas na sta mislim ako si citao knjigu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iPhone 4
Evil geko
Spojler
Знао сам да ћеш на ту сцену мислити. Она је у књизи практично сама пристала на секс. Али не треба те то разочаравати. Очекивано је да не прикажу баш све буквално идентично. Рецимо, нису ни задњу сцену баш вјерно осликали, нису приказали да је Брен чуо њихову причу него да их је само видио. Али руку на срце, доста су се потрудили око доста ствари.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2011, 23:41:18 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Опа,па ово је значи почело да се приказује...срећа па сам у току  Smiley 1

Дошао до пола прве књиге,морам прво то да завршим па тек онда серија...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
ja sutra uzimam knjigu, taman da procitam do sl epizode  Smile

al kad se setim kad sam poceo da citam, pre nekih 5-6 god i koliko sam se smorio na pocetku uzas  Smiley 1
taman skontam o cemu se radi kad oni presaltaju na nekog petog lika  Smile i ja vratim knjigu drugu posle par dana, smorio se najstrasnije... cujem posle je mnogo dobro, nadam se da se necu razocarati

sad sam se nalozio, ima da procitam u cugu  Smile a i stariji sam, valjda ce ici lakse   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.204
Mislim da nije. Pošto je uvjek skoro knjiga bolja od filma/serije - ovako gledaš prvo u filmskom formatu i cjeniš ga zbog onog što jeste ili pokušava biti. Tek onda uzmeš knjigu i otkrivaš milion novih detalja u njoj i sitnica, koje su inače u filmskom formatu propuštene. Tako naučiš da cjeniš oba formata.
My man. Imamo isto misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Ericsson jeste
Ја не мислим тако.
Журно читам књигу.
Боље можеш оцјенити каква је серија ако си прочитао књигу, ти рецимо сада ниси копентентан да оцјениш ваља ли серија што се тиче радње, да ли је добро осликана радња  Smile шалим се.
Али озбиљно мислим да је боље прво прочитати књигу, што свакако не значи да не треба гледати онај ко није читао, али онај ко је читао ће боље разумјети и више уживати.
Ја би више волио да сам прочитао књиге Господар Прстенова па онда гледао филм.

Погледао сам прву епизоду овога, одлично  Smile
upravo  Smile
nego,da li se zna koliko ce imati epizoda prva sezona,da li se uopšte planira nastavak i kad,hoce li sezone sledece biti u obliku nastavaka knjige (znachi svaka sezona jedan deo ASOIAF)?
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Jel mi moze neko reci kako se tacno knjiga zove na srpskom i ko je izdavac? Ja sam mislio da je Laguna izdavac, ali na njihovom sajtu ne mogu naci ovaj naslov.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Књига ти се зове као и серија, Игра престола. http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=100

Много добра прва епизода, на жалост још нисам прочитао књигу, али набављам ускоро и крећем када завршим са Хиперионом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Odlicna prva epizoda  Smile

nego,da li se zna koliko ce imati epizoda prva sezona,da li se uopšte planira nastavak i kad,hoce li sezone sledece biti u obliku nastavaka knjige (znachi svaka sezona jedan deo ASOIAF)?
10 epizoda prve sezone, u julu izdaje petu knjigu od sedam. Kako sporo pise pre verujem da ce da izda sledecu knjigu tek tamo kada serija ode u 5 sezonu(ako naravno dobro prodje pa je ne otkazu pre)  Smile

edit spoilers

Kejtlin mi se uopste ne dopada kao izbor zato sto je prestara i to mi bode oci, ostali su solidno uradjeni. Radnja je takva kakva jeste i ovo je bila jedna od retkih prilika gde vidite vecinu glavnijih likova na jednom mestu posto se kasnije desava da ih dele kilometri i kilometri a radnja se saltuje sa jednog na drugog(tako je makar u knjizi). Po meni su dosta verno docarali knjigu(makar u ovoj epizodi) i to mi se mnogo svidja Smile Vizuelno i glumacki odlicno odradjen posao do sada
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 04:50:18 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.