Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 02:37:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game maker  (Pročitano 88964 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple iPhone
hm. . . . . . . I kako ide igrica. . . . . . kako napredujete i kada cete da je okacite ne net. . . . ??
ne napredujemo nikako,zavrsili smo samo prvi i deo drugog nivoa Smile,malo pravimo pauzu  Smile
 Smile
pa ne pravite neki jebeni FPS nego zezalicu, ne treba vam odmor, koliko vidim necete ni da nastavljate Smile

salim se za odmor,izgleda da niko nece da nastavimo.
Sto se mene tice ja bi nastavio,ako niko nece da nastavi,ja kad budem imao vremena napravicu jedno pet nivoa da bar mozemo da kazemo da je gotova,a ne ovako odjednom stali  Smile
sta 5? napravi bar 100 komada pa ko chicken invanders, tako nesto i onda prodajes po 5$ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung S5600
hm. . . . . . . I kako ide igrica. . . . . . kako napredujete i kada cete da je okacite ne net. . . . ??
ne napredujemo nikako,zavrsili smo samo prvi i deo drugog nivoa Smile,malo pravimo pauzu  Smile
 Smile
pa ne pravite neki jebeni FPS nego zezalicu, ne treba vam odmor, koliko vidim necete ni da nastavljate Smile

salim se za odmor,izgleda da niko nece da nastavimo.
Sto se mene tice ja bi nastavio,ako niko nece da nastavi,ja kad budem imao vremena napravicu jedno pet nivoa da bar mozemo da kazemo da je gotova,a ne ovako odjednom stali  Smile
sta 5? napravi bar 100 komada pa ko chicken invanders, tako nesto i onda prodajes po 5$ Smile

pa mogu ti reci da uopste nije losa ideja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung S5600
Citat
The Theme

Ancient Civilization! Not just the Romans, Greeks, and Egyptians, but also the Mayans, Aztecs, Vikings, and Celts (to name but a few). So many lands, empires, city states, peoples, cultures, beliefs, and symbols. So much food for your fertile imaginations.

As with the winter theme we've kept the constraints on competition games deliberately low, hopefully this will result in even more really creative games.

The games will be judged on creativity, originality, aesthetics, and game mechanics. With marks, as usual, for the best implementation of the theme.

A word of warning, we're looking for fun games to play, not epics - if you feel your game's strongest asset is its incredibly long and developed plot-line it most likely will not do well in this competition, be sure your games are fun to play from the outset. For the committed entrant the IGDA casual gaming 2006 white paper has an interesting (but long) analysis of what a good casual game should be (pdf).

Judging will be conducted by YoYo Games and Prof. Overmars. As with the last competition the community response will be taken into account when we come to judge the games (with special weighting given to play count and number of Diggs).

So even if you don't enter the competition yourself, you can still contribute by trying out the games. However, we do ask that the entrants themselves do not rate competition games (on pain of disqualification!).

We've giving the developers a bit longer this time round; the contest will end on April 27th, 2008.

http://www.yoyogames.com/gamemaker/competition02

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Ljudi ... nimam imao vremena da procitam temu pa da vidim sta ste to poceli ... procito sam prvu i par zadnjih strana ... ima li sanse da se ovo nastavi ?
eo ide i letnji raspust ... mozda bih mogao nesto da naucim pa da vam pomognem ... inace dosta mi dobro ide oko kompa ... pa bih i ovo verovatno brzo savladao, barem neke osnove ... pa ako hocete ... jel moze da se proba ta vasa igra i jel je ima negde ... da vidim kako to uopste izgleda ... pozz i nadam se da ce ovo opet zaziveti .... jer me strasno interesuje ... a sa druge str. nemoguce je raditi sam a i dosta je tesko ... pogotovu sto prvo treba nauciti
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
Samsung S8
Evo moje igre... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Uhvati klovna.zip (1255.18 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Qtek 2020i
@Fman
Ma nema nista od ovoga vidis i sam, nego ajde ko hoce da radi neka prinauci neke osnove za neki game engine, nemora da je free  Smile i da radimo neku 3D mini igru. Evo varga sto je ovu napravio i nije losa, ali ide na zivce posle nekog vremena Smile tako da...
Ajde ko hoce da radi 3D?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
ajde videcemo ... sada je prioritet skola Smiley da se zavrsi godina kako treba ... jos mesec dana ... ono u junu i ne racunam ... pa onda sine ... radimo sta hoces ... Smile ... naravno da ne mozemo da napravimo ne znam sta ... ali cemo se barem zabaviti .... i znati kako se nesto novo radi i kako su nastale sve igre koje igramo  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D600
@Fman
Ma nema nista od ovoga vidis i sam, nego ajde ko hoce da radi neka prinauci neke osnove za neki game engine, nemora da je free  Smile i da radimo neku 3D mini igru. Evo varga sto je ovu napravio i nije losa, ali ide na zivce posle nekog vremena Smile tako da...
Ajde ko hoce da radi 3D?

Evo ja cu raditi 3D i ako jos nesto zatreba . Ali ajde da se kao ljudi dogovorimo sta ko zna pa kada bude vremena da odradimo nesto!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Qtek 2020i
Programera imamo malo. I ja radim 3D ali niko nece da uci neki engine, treba vremena za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
eh ,,, pre god dana u ovo vreme ... sam razmisljao samo o jednoj stvari Smile ... informatika ili ekonomija ... prelomila je ekonomija ... a informatikom se bavim umereno i u slobodno vreme ... tako da tesko da imam vremena i ako treba nekog predznanja za neki engine ... mada kada bi mi se reklo sta treba mogao bih da pokusam ... bitno je samo da se mi izdogovaramo do leta ... i da nadjemo jos kog coveka Smile gotovo sam siguran da ce filip hteti da pomogne ... pitacu ga ja ujutru .... a sada odoh da spavam pozz
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 02:37:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.257 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.