Каже Марица мами: -Мама, мама, Перица ме опет натерао да се понем на дрво и рекао да ће ми дати сто динара. То је и учинио. А мама на то каже: -Марице, знаш да Перица хоће да ти гледа гаћице. Marica kaze -Е овај пут сам га преварила, скинула сам гаћице.
Sila Boga ne moli. Dno nema granice, uvek moze gore. Svi imaju pocetak kraja. Na pitanje ide odgovor. U zivotu uvek ima ono "ali". Papir trpi svasta. Nista vise a ni manje. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Svet je jedno globalno selo. Istorija se nastavlja, II deo. Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno. Vetar duva, sljive padaju. (Erozija vetra) ... Sini munjo, udri grome. (Elektricno praznjenje) CQ mod pesma
''čudna si, uvek… zar ti to ne smeta? Ne, u redu je to što se ne uklapam, i takvi su potrebni svetu, da nema nas ne bi se ni znalo ko se uklapa, a ko ne… Ne merimo se mi prema običnima, već oni prema nama…''
CRISTIANO RONALDO 7! <3 Sergio Ramos Iker Casillas Xabi Alonso Varane Benzema Mesut Ozil Kedira Marcelo Higuan A.Di Maria Luka Modric (Hrvat) BLJAK Diego Lopez BLJAK Mourinho (trener) BLJAK I naravno stadion Sntiago Barnabeu!
"Ruze sto do juce meni trnjem hrle sad zale sto ih s ponosom ne zadenem za rever...ja dobro znam ko je tu bio i kad..." Kad u apoteci savesti nemas serum protiv pakosti jedino u tudjoj propasti sebi radjas radosti"
Sila Boga ne moli. Dno nema granice, uvek moze gore. Svi imaju pocetak kraja. Na pitanje ide odgovor. U zivotu uvek ima ono "ali". Papir trpi svasta. Nista vise a ni manje. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Svet je jedno globalno selo. Istorija se nastavlja, II deo. Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno. Vetar duva, sljive padaju. (Erozija vetra) ... Sini munjo, udri grome. (Elektricno praznjenje) CQ mod pesma
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.