Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gaće sigurnije od sefa i banke  (Pročitano 229 puta)
11. Dec 2004, 11:19:33
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Gaće sigurnije od sefa i banke

UŽICE - U slučaju Stanoja Matića (66), penzionera jedne francuske kompanije, povratnika u rodno selo Pridoli, kod Bajine Bašte, pokazalo se da i od banke i od sefa sigurnije mogu biti - obične gaće.

U njegovu kuću, naime, pre četiri večeri, upala su dvojica razbojnika tražeći da im kaže gde krije novac. Stanoja su bejzbol palicama i rukama prebili gotovo na mrtvo ime, ali su na kraju otišli bez prebijene pare, pošto im Stanoje nije priznao da pare krije na posebno ušivenom mestu u - gaćama.

- Spremao sam se da legnem kad sam čuo nečije korake ispred vrata. U istom trenutku, dvojica mladića provalili su vrata, zgrabili me i pitali gde su mi pare. Kad sam rekao da nemam para, oni su navalili da me tuku bejzbol palicom, govoreći da će me ubiti ako im ne kažem gde krijem pare - ispričao je juče Stanoje u užičkoj bolnici, gde se oporavlja, tvrdeći da su ga posle sat vremena batinjanja, napadači za kratko ostavili na miru i da je tada uspeo da iskoči iz kuće i prebaci se do komšije odakle je pozvao policiju.

Novac koji su tražili razbojnici otkriven je tek kasnije te večeri, ali u užičkoj bolnici u koju je Stanoje primljen u teškom stanju, sa prelomima ruku i teškim povredama nogu i glave.

Još prilikom ukazivanja pomoći, deda Stanoje je pokušao nešto da objasni sestrama i lekarima, a tek onda u njegovom donjem vešu, u posebno ušivenoj pregradi osoblje bolnice našlo je 2.880 evra, a novac je zatim pohranjen u pravi bolnički sef.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
Kakav kralj!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.