Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:24:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gabriela Spanic  (Pročitano 269225 puta)
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mislim da sam okacio te klipove  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 472
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

ne da mi se pregledavati  temu cijelu..nek se briše ak je već postano..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

life doesn't get easier, you just get stronger

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
LG 

ne da mi se pregledavati  temu cijelu..nek se briše ak je već postano..

Eto,upravo zbog ovakvog nacina razmisljanja sve redje posecujem ovaj forum...Nema vise teme na ovom forumu koja nije do beskraja razvodnjena istim slikama i klipovima,koji se na 40 str samo vrte u krug,i u krug,i u krug...
A izgovor..."Mrzi me da pregledam sve te stranice"...pa kako te onda ne mrzi i da postujes?
"Neka se brise ako je bilo"...zar ti mislis da moderatori mogu da stignu da provere svaki post i svaku temu ?
Na nekim ozbiljnim stranim forumima nebi izdrzali dva posta sa ovakvim ponasanjem.

PS.Nemam nameru da se svadjam,samo nemogu vise da cutim na sve vece opadanje kvaliteta ovog podforuma ( ovo je postala spam zona  Smile ) ...kada mi na mail stigne obavestenje o novom odgovoru na temu na koju sam prijavljen , ja se uzaludno obradujem da ima nesto novo...a ono repriza sa prethodne dve stranice.
Dokle vise tako?
IP sačuvana
social share
See, there's three kinds of people: dicks, pussies, and assholes. Pussies think everyone can get along, and dicks just want to fuck all the time without thinking it through. But then you got your assholes, Chuck. And all the assholes want us to shit all over everything! So, pussies may get mad at dicks once in a while, because pussies get fucked by dicks. But dicks also fuck assholes, Chuck. And if they didn't fuck the assholes, you know what you'd get? You'd get your dick and your pussy all covered in shit!
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@cincar
[offtopic]
Mislim da nisi u pravu. Tj delimicno si u pravi ali pazi...
Citat
Nema vise teme na ovom forumu koja nije do beskraja razvodnjena istim slikama i klipovima,koji se na 40 str samo vrte u krug,i u krug,i u krug...

Zamisli njegovu poziciju i njegovu stranu gledista.
Covek je googlajuci  Smile ...naisao na neke klipove koje je hteo da podeli sa nama.

Postavio je screenshot i download link.
I obicno sta biva posle toga...pola foruma jedva ceka priliku (koja pomno prati ovu temu)
skoce na njega sa recima:

"Bilo je! Sledeci put prelistaj temu."
Tema ima 40 strana. Ja ovu temu pratim od pocetka.
Decko je psotavio tri klipa. Drugi i treci je postavio @diarno. Prvi klip do sad nisam video.

Znaci on je teoretski prisiljen da lista 40 strana (mozda ne zeli ili nema vremena da to radi) da bi postavio klip.
Logicno je da ce napisati ovo:

Citat
"Neka se brise ako je bilo"

Iz ovoga izlvacim da ovo sto si napisao
Citat
...pa kako te onda ne mrzi i da postujes?
...nije na mestu.  Smile

Citat
Na nekim ozbiljnim stranim forumima nebi izdrzali dva posta sa ovakvim ponasanjem.
Sto? Ja te ozbiljne forume raznoraznog sadrzaja i sastava pratim vise godina i znam nacin njihovog rada.
Ni sa ovim se ne slazem.

Citat
PS.Nemam nameru da se svadjam,samo nemogu vise da cutim na sve vece opadanje kvaliteta ovog podforuma
Nemam ni ja.  Smile
Materijala je malo. Svaki novi materijal je dobrodosao a ovakvim ponasanjem po mom misljenju prouzrukujes da pomenuti covek vise ne postuje na ovoj temi jer ce ga mrzeti da pregledava 40 strana.

Naravno...mac sa dve ostrice,jasno,mora moderator. Ali opet,ako ne skodi,moze da koristi.

[/offtopic]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
 Smile CINCAR  Smile
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

life doesn't get easier, you just get stronger

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
LG 
[offtopic]
Ok ,imamo razlike u razmisljanjima i to postujem...Ali nemogu da se slozim sa tobom. Smile
Zar Burek kao forum interesuje samo kvantitet, a ne kvalitet?
Sto se tice drugih foruma, reg sam na dvadesetak njih,i uvek sam pazio da ne dupliram postove,tako i ovde.Mada ovde je stvarno teze pregledati sve te stranice koje su dodatno razvodnjene ovakvim diskusijama i slicnim komentarima...
Materijala je mozda i malo ,ali svaki novi doprinos u smislu neko nov se pojavi i postavi prvo na sta naidje na guglu u vezi sa ovom temom,nije dobrodosao  Smile...sta takav "ekspert" moze da doprinese ovoj i drugim temama?Samo da ponavlja kao papagaj ono sto su drugi ljudi pre njega uradili
I da na pomenem da ja sa ovim mojim postom nisam striktno mislio na ovu temu,niti sam to rekao( samo je taj komentar doticnog spamera bila kap koja je prelila casu),ovde mozda i nije tako strasno...ali na nekim ostalim...

[offtopic]
IP sačuvana
social share
See, there's three kinds of people: dicks, pussies, and assholes. Pussies think everyone can get along, and dicks just want to fuck all the time without thinking it through. But then you got your assholes, Chuck. And all the assholes want us to shit all over everything! So, pussies may get mad at dicks once in a while, because pussies get fucked by dicks. But dicks also fuck assholes, Chuck. And if they didn't fuck the assholes, you know what you'd get? You'd get your dick and your pussy all covered in shit!
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
...a i ja ludak nasao da se izjasnjavam na sex forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
Manje tupljenja, više šiljenja.

ako si primetio isti link/istu sliku i ćao ...

Zabole većinu, uključujući i mene da kopamo po tolikim stranama ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 472
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@cincar

1.malo preozbiljno shvaćaš ovaj forum..
2.nema drugog Smiley genije ti je sve rekao..ko normalan ima vremena pregledavati 50-60 stranica komentara tipa "kako bi ju karo"  Smile  i ne, nije mi namjera kačiti clipove koji su već bili 100 puta ali nekako sam bio uvjeren da dosta ljudi nije viddjelo ove klipove..i čini se da sam bio u pravu  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 15:06:45 od thor24 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
@Za sve koji su u ovoj diskusiji

Moje misljenje je da bi osoba kad vec ide postavljat neke slike na temama tibala bar donekle "prouciti" tu temu (naravno nece sada 500 stranica, ali zadnjih 50 bi tribalo) jer se u zadnje vrime na vecini tema (Folder privatno, Sama sam se slikala, Lepe sisice....) ponavljaju jedne te iste slike, a to nije zanimljivo a i nikome nije u interesu, a ako vec oces veci broj postova otidi u Lobotomiju i tipkaj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:24:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.