Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 13:18:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: G17 plus: Zabraniti SRS  (Pročitano 21284 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma dzaba sve , taj G17 ne vredi ni za* . Normalne ljude iz te partije ne mogu ni na prste jedne ruke da nabrojim.

jedini koji vredi je Dinkic mada i on pored +++++++++++++ ima jedan veliki -(minus) tako da treba da se zapita .......

ipak svaka cast za njegov trud i rad.

a ona Dulovicka je onako debilista! i mrzi me sad da ih sve analiziram i onako imam pametnija posla nego da se udubljujem u bezverdne i gubim vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koji smo mi to rat izazvali govorima mrznje?
idi u Vukovar i okolna mesta pa vidi da li smes da kazes da si srbin... ili jos bolje idi u knin.

majchina familija mi se vratila u knin, neki u su u okolini knina bili i posle oluje...
ne mogu da kazu da im je idealno, super, ali eto zaposlishe se brzo u drzavnoj sluzbi, neki dobishe kredite
za mini biznis...i svi znaju da su srbi, oni su ponosni shto su srbi...
za vukovar ne znam

ne branim hrvate niti ih reklamiram, ali napredak postoji

btw, kad je bila oluja dochekasmo ih na granici gde niko od drzavnih predstavnika nije bio...beshe
jedino crveni krst, gde su srbijanci bezali od njih, na pinku se vrtelo onaj jadan spot Jachi nego shto smo bili...
sramota....

niko nije zeleo da ih zaposli, da ih primi, saslusha...sem stranaca iz crvenog krsta....
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
e takvi smo mi srbi... i to smo mi krivi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
za nbns
 Smile
nemam drugog komentara, sem da je zalosno da postoji toliko gluposti ovde u Srbiji !

puno srece tebi i tvojim radikalcicima !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
a jesi li ti bio u Hrvatskoj nedavno?
ja imam prijatelja koji je odavde iz bg pobegao tamo, i niko mu ne pravi problem zato sto je Srbin !
inace nije pobegao odavde sto ga je neko terao ali mu je bilo sve vishe muka od ljudi poput tebe, koji sve znaju, sve pljuju, zive u nebesima a ne na zemlji !!! poput vecine radikala !
Inace covek se rodio i odrastao ovde, otisao je tamo jer mu je keva hrvatica, zaposlio se (500eur/mesecno, honorarno preko leta 1500/mesecno na primoriju) uzeo pasos i evo ga na SP u nemackoj BEZ VIZE !
a ti brate tupi tvoju politiku dokle god hoces !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako ce mo sada napravit referendum o ocjepljenju, kome ce mo pripast kada je Kostunica juce izjavio javno da im je u interesu cjelovita BiH, i da ne zeli RS u svojoj drzavi, ustvari ako se odcijepi RS od BiH, u srcu Europe dobijemo islamsku zemlju, kome jos to treba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
neeeo, bolje da bosnjacki kanton bude islamska drzava u srcu Evrope, nego da BiH bude islamska drzava sa pretenzijama prema R.S. u srcu Evrope i bure baruta.
Uostalom ako je E.U. stvorila BiH, samo da sutra ne bi dobila novu muslimanski drzavu, sta reci nego da je na delu evropska ksenofobija i licemerstvo, pa zar ne stvaraju nd Kosovo.
Da se muslimanima ne svidja ovakva BiH, oni bi se ocepili i dobili bi podrsku od strane E.U., ali njima je obecana unitarna BiH, a uskoro ce uz pomoc Natoa proterati sve Srbe.
To je njihov plan, jer se zna da BiH nije stvorena po uzoru na Belgiju i Svajcarsku, gde se visenacionalna sredina okupila zbog materijalnog dobitka i opstaje skoro 200 godina.
U BiH caruje beda,medjunacionalna netrpeljivost i nepoverenje, znaci posto svaka budala zna da nije stvorena da bi bila nova Svajcaraka (a i proslost ne dozvoljava nesto tako), onda se zna da je Evro-Amerika zamrznula BiH, dejtonskim sporazumom, a uskoro ce da je opet odledi, jer im odgovara nova destabilizacija i rat na tom prostoru.
Pa ako nema rata, kome ce da prodaju to silno oruzje.

Ali sudbina BiH lezi u rukama KiM, odnosno Evro-amerike, to zna i Tadici, ali ne sme da kaze javno.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ako kojim slucajem kosovo postane drzava ne vidim ko bi mogao da spreci srbe u bosni da od RS stvore svoju drzavu, od ovog prvog zla ukoliko se desi (da kosovo bude drzava) mozda ce od toga biti neke koristi konacno i za nas srbe !
ali ne vidim da ima volje tamo za tim, nemaju ni priblizno toliko volje koliko recimo albanci na kosovu, pa ko ce da im stvori drzavu?
da sacekamo pa da vidimo !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@goxy63

da bio sam sa drugom u hrvatskoj i dva puta su nas zaustavili policajci jer je bila pustena ceca u kolima. napominjem da nije bilo glasno vec normalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile
policajci te zaustavili zato sto slusas cecu? hm chudno jer tamo svi slusaju cecu (seljaci)
a kako si to zakljucio da su vas zaustavili zato sto slusas cecu, jel ste to isli biciklom 20km/s pa istrco drot da vas zaustavi ili imaju radar za cecu?
i sta ti reko drot? da smanjis to sranje? ako je tako slazem se sa covekom
da sam ja pandur ovde bih te isto zaustavio zbog toga i naplatio ti kaznu tako da vise nikad ne pomislis da pustis to u kolima!

hahahaha
ps. mene nisu zaustavili ni jednom do zagreba (BG-table), a bili smo 3 puta do sada (poslednjih 3-4 godina)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 13:18:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.