Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Функционери странке напуштају ДСС  (Pročitano 6762 puta)
19. Avg 2008, 02:26:15
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Osipanje!

Nakon neuspeha na izborima istaknuti funkcioneri napuštaju DSS. Glavni krivac Aleksandar Nikitović, neformalni predvodnik „crnogorske struje

BEOGRAD - Da šefovi kabineta mogu presudno uticati na sudbinu neke stranke, potvrđuje slučaj DSS nakon izbora 11. maja. Ta stranka je, naime, 2001. godine bila na vrhuncu svoje moći i imala je rejting od oko 30 odsto. Međutim, od polovine 2002, DSS doživljava svoj sunovrat, da bi na poslednjim izborima od nekada najmoćnije stranke njihova popularnost pala na svega 11 odsto. Podsećamo, pre Aleksandra Nikitovića, šef Koštuničinog kabineta do polovine 2003. bila je Ljiljana Nedeljković, koja je, na svoj način, pokrenula sunovrat DSS. Ono što je ona započela, dovršio je Nikitović.

U prilog ovoj tezi govori i to što su stranku napustili brojni funkcioneri, među kojima su Vladimir Todić, član IO DSS Beograd, Ivan Markov, filmski reditelj, Emilija Krstić, nekada zamenik predsednika Narodne skupštine Srbije, kao i Vladimir Dobrosavljević, jedan od lidera studentskog protesta 1996/97, potpredsednik IO DSS... Reč je o ljudima kojima se karijerizam teško može pripisati jer je većina njih pristupila DSS znatno pre 2000. godine i njenog meteorskog uspona, dok je stranka još bila ispod cenzusa. Razlog zbog kojeg su ovi ljudi bili marginalizovani nije posledica njihovih nedostataka, već sistemskog delovanja kruga ljudi iz najbližeg Koštuničinog okruženja, koji sve čine kako bi očuvali svoj uticaj na njega i na odnose unutar stranke, saznaje Kurir.

- Reč je o ljudima koje je javnost prepoznala kao crnogorsku grupu. Njih predvodi Aleksandar Nikitović, tvorac politike i kadrova koji su nekada moćnu stranku desnice u Srbiji sveli na marginalnu pojavu. Njegov glavni saradnik bio je Rade Bulatović. Podršku su im zbog svojih ličnih interesa pružali Aleksandar Popović i Rade Obradović. Iznad svih njih stajao je poznati „strujni tajkun“ Vojin Lazarević, doskoro najveći finansijer stranke - otkriva naš izvor.

Prema njegovim rečima, ovu interesnu grupu vezuje želja da uklone svaku moguću konkurenciju unutar stranke i zadrže apsolutnu kontrolu nad protokom i selekcijom informacija koje dolaze do lidera Vojislava Koštunice. Oni su u potpunosti monopolisali pristup do bivšeg premijera i na taj način odvojili ga od stranke i članstva.

Od važnijih imena za koje se u javnosti spekulisalo da će napustiti DSS, kao što su Vladeta Janković, Milan Parivodić i Predrag Bubalo, naš izvor tvrdi da od toga najverovatnije nema ništa, jer su oni svoje lične interese uglavnom realizovali zahvaljujući stranci, pa bi svaki njihov pokušaj da eventualno odu mogao otvoriti za njih neugodna pitanja.

Milan Parivodić, bivši ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom iz redova DSS, smatra da je osipanje članstva prirodna pojava silaska neke stranke sa vlasti.

- Postoji ozbiljan nepokriven politički prostor, koji je nastao skretanjem DSS udesno. Nacionalistička politika DSS, koja se ogleda u zaoštrenoj retorici prema EU i KiM, otvorila je prostor DS, kao glavnoj stranci levice, da zahvati od umerene desnice. Otuda ovako iznenađujući uspon DS. Ja ne nameravam da napustim stranku, već očekujem da ona evoluira - priznaje Parivodić. Prema njegovim rečima, pogrešna je procena da je „crnogorska grupa“ krivac za ovakvo stanje u stranci, mada nije negirao postojanje ove struje u stranci.

- Ne treba tražiti krivce, nego se treba okrenuti budućnosti. Priče da iznad svega toga stoji Lazarević su insinuacije. Imam dve magistrature, jedan doktorat, pravosudni ispit, engleski govorim kao srpski, advokat sam i profesor prava. Dok sam bio ministar, pet i po milijardi dolara pristiglo je u Srbiju 2006 godine. Pa zar mislite da je meni potrebna stranka da bih ostvario lične interese - pita ovaj funkcioner DSS.

Nemanja Šarović, funkcioner SRS, kaže da DSS gubi članstvo, jer je veliki broj ljudi pristupio toj stranci nakon što je DSS došla na vlast.

- Takva sudbina će zadesiti sve partije koje su trenutno na vlasti, a posebno G17 plus, čije će članstvo u ogromnom broju pobeći preko granice ili u druge stranke čim G17 siđe sa vlasti - upozorava Šarović. 

NAJMOĆNIJI ČOVEK U SRBIJI

Aleksandar Nikitović, inače Baranin, kum je Predraga Popovića, potpredsednika crnogorske Narodne stranke i biznismena Vojina Lazarevića. U javnosti se redovno pojavljuje uz Koštunicu, ali izbegava medijsko eksponiranje. Ubrajaju ga u „crnogorsku“ struju DSS. Rodom je iz te republike, studirao je na beogradskom Filozofskom fakultetu, doktorirao filozofiju, bio saradnik Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, gde je, zanimljivo, radio i Koštunica! Dok je Koštunica bio predsednik SRJ, Nikitović je bio zamenik tadašnje šefice kabineta Ljiljane Nedeljković, za koju se u to vreme tvrdilo da „vodi glavnu reč“ u DSS. Nakon smene Nedeljkovićeve Nikitović je preuzeo njenu funkciju.

KO U VODU PADNE...

Srđan Milivojević, narodni poslanik DS, tvrdi da se u toj stranci na bave „sada već marginalnim političkim partijama“.
- Imam mnogo poznanika koji su ušli u DSS iz ideoloških razloga i, znajući njihove vrednosne sisteme, znam da se nisu borili da budu u koaliciji sa radikalima, niti da postanu hrana koju će progutati SRS na praznoj trpezi koja je ostala iza neuspeha DSS. Zbog toga DSS ne treba da se ljuti na nas iz DS, već na sebe što su dozvolili da im Vojislav Koštunica 2000. godine stranku pretvori u veš mašinu za pranje političkih biografija i za to da ih karijeristi i interesne grupe nadvladaju - zaključuje Milivojević, podsetivši na narodnu poslovicu: „Ko u vodu padne, nema pravo da se ljuti na potok, već na sebe“.

Извор:Курир
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
vid' im tibe  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Grešnik

Svi projekti na kojima je radio Aleksandar Nikitović, od lobiranja za očuvanje SCG pa do poslednjih pregovora o formiranju nove vlade, doživeli su neuspeh

BEOGRAD - Sunovrat DSS na poslednjim parlamentarnim i lokalnim izborima i odlazak u opoziciju posle osmogodišnjeg boravka na vlasti otvorio je mnoga bolna pitanja u stranci nekadašnjeg premijera Vojislava Koštunice. Među razloge za katastrofalan rejting jedne od dve najveće “narodnjačke” partije svakako spada i izbor saradnika kojima se Koštunica okružio u poslednje vreme. Među njima centralno mesta zauzima šef kabineta Aleksandar Nikitović, ali i glavni finansijer DSS Vojin Lazarević.

Lazarević, koji je u kumovskim vezama s Nikitovićem, godinama je davao pare i stranci G17 plus. O bliskosti nekadašnjeg guvernera, a sada ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića sa energetskim tajkunom Lazarevićem svojevremeno je posvedočio i sam Dinkić. On je na zasedanju Anketnog odbora za ispitivanje zloupotreba u trgovini strujom priznao da su njegova supruga Tanja i Lazarevićeva supruga Marina prijateljice.

- Što se tiče Lazarevića, njega jesam viđao, njegova i moja supruga se druže. Radili smo 1998. program za Vladu Crne Gore. On je tada bio visoki funkcioner te vlade kao savetnik Filipa Vujanovića - rekao je Dinkić, u to vreme ministar finansija. Upućeni kažu da su u leto, godinu ili dve pre zasedanja Anketnog odbora, društvo Lazareviću i njegovoj supruzi na njihovoj jahti pravili Mlađan i Tanja Dinkić.

Nikitović, glavni Koštuničin lobista uoči referenduma o nezavisnosti Crne Gore, u isto vreme održavao je veoma bliske kontakte i s političarima u nekadašnjoj bratskoj nam republici. Rođeni Baranin kum je Predraga Popovića, predsednika NS. Zanimljivo je da je Vojin Lazarević član GO i jedan od osnivača te stranke. Svi oni su zdušno i neuspešno radili na odbrani projekta državne zajednica SCG. Epilog tog rada dobro je poznat - od 21. maja 2006. Crna Gora je nezavisna.

Međutim, tu greškama Aleksandra Nikitovića nije kraj. Ivica Dačić, predsednik SPS, priznao je da se pre izbora nije sreo s Koštunicom, ali da je razgovarao s Dejanom Mihajlovim i Aleksandrom Nikitovićem. Kako saznajemo, premijerov šef kabineta bio je taj koji je sprečio susret Dačića i Koštunice, te na taj način gurnuo DSS u opoziciju. Kada su vođeni pregovori o formiranju vlade, u igri je bila i opcija da se umesto G17 plus u buduću vladu uključi DSS. Ta partija dobila bi dva do tri ministarstva i mesto gradonačelnika Beograda, koje bi pripalo Aleksandru Popoviću, ali pod uslovom da Koštunica ne bude ni potpredsednik ni ministar. Odani Nikitović, kao zagovornik vlade SRS-DSS-SPS, to je sprečio, učinivši DSS medveđu uslugu.

U nameri da čujemo i njegovu stranu priče, juče smo pozvali Aleksandra Nikitovića, ali nam je njegova portparolka rekla da je na godišnjem odmoru do 1. septembra. Vojin Lazarević takođe nije odgovarao na pozive.

ZAŠTO SU SAVETNICI UTICAJNIJI

Profesor FPN Zoran Stoiljković tvrdi da su šefovi kabineta, koji pripadaju neformalnom krugu ljudi oko premijera ili predsednika, često uticajniji od članova formalnih struktura stranaka.
- Nikitović, kao jedan od kreatora politike bivšeg premijera, svakako nosi svoj deo odgovornosti. Siva eminencija ima znatan uticaj na šefove, jer se preko njih komunicira. Uostalom, Nikitović je važio za čoveka bez kojeg se nije moglo doći do Koštunice - pojašnjava Stojiljković.

BAKAREC: NIKITOVIĆ JE KRIV!

Nebojša Bakarec, član GO DSS, smatra da je Nikitović odgovoran za neuspeh stranke na proteklim izborima.
- On je odgovoran kao i ja, samo što sam ja član stranke, a on, kako sam čuo od Dragana Šormaza, nije. Za šta je odgovoran ne znam, ali dobro znam da je njegov uticaj na prošle i poslednje izbore bio veći nego moj. Ne dopadaju mi se ljudi kao Nikitović, znam mnogo loših stvari o ljudima koji su šefovi kabineta. Isto mislim i o Tadićevom šefu kabineta Rakiću, koji je još sivlja eminencija od Nikitovića. On se drži ekstremno povučeno. Ispada da su šefovi kabineta predsednika Vlade i države zapravo njihovi zamenici, što je pogrešno - priznaje Bakarec.

Izvor:Kurir
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Požar u DSS i dalje tinja

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije podeljena je u dva oštro suprotstavljena tabora, a kako izvor Kurira blizak vrhu DSS tvrdi, konačan stav na čiju će stranu nisu zauzeli samo Dejan Mihajlov i predsednik stranke Vojislav Koštunica.
Prema rečima našeg izvora, oni još uvek vagaju da li će se prikloniti tvrdoj liniji, koju predvodi Aleksandar Nikitović, ili “reformistima” Milana Parivodića.

Kako saznajemo, Slobodan Samardžić, Predrag Bubalo i Zoran Lončar već su prišli Nikitoviću, dok su se Nenad Popović i Nebojša Bakarec odlučili za suprotnu stranu.

Međutim, visoki funkcioneri DSS negiraju postojanje bilo kakvih sukoba unutar stranke. Milan Parivodić priznaje da u stranci ima samo prijateljskih razgovora.

- Ne mislim da samo jedan čovek može biti kriv za stanje u DSS. Naš osnovni zadatak je da od DSS stvorimo stranku moderne umerene proevropske desnice - poručuje Parivodić.

Slobodana Samardžić za navodni sukob u DSS optužuje medije.

- To su gluposti. To što pišete je izmišljena tema i gubitak vremena - ocenjuje Samardžić, a slično misli i njegov kolega Nenad Popović.

- U letnjim danima za vreme odmora najlakše je puniti novinske stupce problemima opozicije, pa je kao žrtva odabran DSS. Trenutno je na delu kampanja koja dolazi izvan stranke, a koristi se nekim ljudima koji su nezadovoljni svojim položajem u stranci. Ako je neko nezadovoljan svojim položajem, neka to hrabro kaže, a ne preko medija - napominje Popović.

Željko Tomić, poslanik DSS iz Novog Sada, tvrdi da, “uprkos željama nekih ljudi i organizacija, u DSS nema nemira, niti će ih biti”.

- U poslednje vreme mnogo čitam, ali ne mogu ništa da pročitam. Ono što se piše ja ne prepoznajem u stranci - kaže Tomić i dodaje da ne može samo jedan čovek biti zaslužan ili kriv za sve.

- U našem narodu se ustalilo da se samo jednoj osobi sve pripisuje. Ne vlada jedna osoba, već odluke donose GO i Predsedništvo. Možda je Nikitović nekome stao na žulj, pa se taj sad s njim prepucava - konstatuje ovaj funkcioner DSS iz Vojvodine.
Izvor:Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy II
BAKAREC: NIKITOVIĆ JE KRIV!

Nebojša Bakarec, član GO DSS, smatra da je Nikitović odgovoran za neuspeh stranke na proteklim izborima.
- On je odgovoran kao i ja, samo što sam ja član stranke, a on, kako sam čuo od Dragana Šormaza, nije. Za šta je odgovoran ne znam, ali dobro znam da je njegov uticaj na prošle i poslednje izbore bio veći nego moj. Ne dopadaju mi se ljudi kao Nikitović, znam mnogo loših stvari o ljudima koji su šefovi kabineta. Isto mislim i o Tadićevom šefu kabineta Rakiću, koji je još sivlja eminencija od Nikitovića. On se drži ekstremno povučeno. Ispada da su šefovi kabineta predsednika Vlade i države zapravo njihovi zamenici, što je pogrešno - priznaje Bakarec.

ja sam uvek smatrao da je ovaj Bakarec budala, ali izgleda da jedino on u DSS vidi da se raspadaju i priznaje javno. Posto kazu da ce ih Velja sutnuti uskoro, vec je osnovao poseban poslanicki klub i sam terao svoju kampanju, preptostavljam da sledeci izbori su kraj ove kombi stranke.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...

ja sam uvek smatrao da je ovaj Bakarec budala, ali izgleda da jedino on u DSS vidi da se raspadaju i priznaje javno. Posto kazu da ce ih Velja sutnuti uskoro, vec je osnovao poseban poslanicki klub i sam terao svoju kampanju, preptostavljam da sledeci izbori su kraj ove kombi stranke.... Smile
Teško sine, DSS postoji poodavno i nikad nisu bili kombi stranka. Tačno je da su poprimali kojekakve kršine u stranku, al to je ceh boravka na vlasti i neprorcionalnom rastu stranke kao posledice toga. DSS 90ih je bio i ostao prototip partije po meri Srbije i srpkog naroda. Ovo prečišćavanje je dobro za DSS, jer će imati priliku da se očiste od ljudi koji su u DSSu videli samo dobru šansu za lopanje love i povlastica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
NAJMOĆNIJI ČOVEK U SRBIJI

Aleksandar Nikitović, inače Baranin, kum je Predraga Popovića, potpredsednika crnogorske Narodne stranke i biznismena Vojina Lazarevića. U javnosti se redovno pojavljuje uz Koštunicu, ali izbegava medijsko eksponiranje. Ubrajaju ga u „crnogorsku“ struju DSS. Rodom je iz te republike, studirao je na beogradskom Filozofskom fakultetu, doktorirao filozofiju, bio saradnik Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, gde je, zanimljivo, radio i Koštunica! Dok je Koštunica bio predsednik SRJ, Nikitović je bio zamenik tadašnje šefice kabineta Ljiljane Nedeljković, za koju se u to vreme tvrdilo da „vodi glavnu reč“ u DSS. Nakon smene Nedeljkovićeve Nikitović je preuzeo njenu funkciju

glupost  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy II
Teško sine, DSS postoji poodavno i nikad nisu bili kombi stranka. Tačno je da su poprimali kojekakve kršine u stranku, al to je ceh boravka na vlasti i neprorcionalnom rastu stranke kao posledice toga. DSS 90ih je bio i ostao prototip partije po meri Srbije i srpkog naroda. Ovo prečišćavanje je dobro za DSS, jer će imati priliku da se očiste od ljudi koji su u DSSu videli samo dobru šansu za lopanje love i povlastica.
ok.sto se mene tice sve najbolje.a to da su primili sve i svakog dokazuju i rezultati. Samo i dalje tvrdim da je sampion u primanju preletaca bio i ostao gargamelov DHSS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
pa valjda je logicno da brod koji tone prvo napustaju pacovi!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Kostunjavko je uvek bio neobavesten jer su savetnici radili umesto njega-slicno kao kod Milosevica Mira Markovic.
Obojice nema -Milosevic mrtav a Kostinica politicki mrtav. Mozda se DSS izdigne iz ove krize jos jaci ali pod uslovom da se stvarno odrekne ovakvih savetnika, lobista ,......
Narodnjacke struje i takve stranke ce uvek biti na politickoj sceni Srbije ali DSS mora dosta  da uradi sa profanisanim kadrovima -pre svega na lokalu.
Tamo je jos veca bulumenta-Nikitovic, Ljilja Nedeljkovic,Dejan Mihajlov, su stalno na udaru ali po gradovima i opstinama -znaci na lokalu- stvar je jos gora.
Sada je u DSS-u clanstvo na nivou-sto gori to na boljem polozaju.
kada se takvih rese i kada kostunica zaista preuzme neke stvari u svoje ruke- a moze ako hoce -bice DSS mnogo bolji.
Ovako postaju slcni SPO-u -politicki mrtvaci koji se vastacki odrzavaju u zivotu.
A ima dosta mladih i zainteresovanih ljudi za program DSS-a koji nisu karijeristi-to je najvaznije - a Kostunica je u celoj prici najmanje bitan u smislu -nije on toliko podao i profanisan politicki da ne moze da se vrati -pod uslovom da se oslobodi balsat- a morace zasigurno ako ne zeli raspad stranke.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.