Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalsko prvenstvo Srbije - Meridijan SuperLiga 2006/2007  (Pročitano 76924 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson K800i
Tabela:

1. Crvena zvezda 20 14 3 3 34:16 45
2. Partizan 20 12 3 5 31:19 39
3. OFK Beograd 20 8 8 4 27:13 32
4. Mladost 20 8 8 4 18:11 32
5. Vojvodina 20 9 4 7 18:15 31
6. Bežanija 19 6 10 3 22:16 28
7. Hajduk 19 9 1 9 17:19 28
8. Banat 20 7 5 8 17:24 26
9. Smederevo 20 5 7 8 15:19 22
10. Borac 20 5 6 9 10:16 21
11. Voždovac 20 4 6 10 16:29 18
12. Zemun 20 0 3 17 6:34 3
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Vojvodina vest dana, Bajević odlazi?

Vojvodina je apsolutno zasluženo pobedila lidera šampionata. Novosadska ekipa je poptuno neutralisala napade Crvene zvezde, koja je pružila još jednu bledu partiju i u četiri kola osvojila je samo jedan bod!

Izvor :  MTS Mondo

Ovo nije tacna informacija...
Sve u svemu...Zvezda se jos jednom izblamirala na Marakani...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson K800i
Pa dobro, nije jedan, nego cetiri!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ radowan

Vest je preuzeta sa sajta MTS Mondo po principu copy/paste i izvrsena je ispravka Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2007, 17:31:07 od cornerfreaks »
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Piksi: Bajević više nije trener Zvezde!

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković-Piksi potvrdio je da Dušan Bajević više nije trener crveno-belih, nakon što je on nonšalantno išetao sa terena tokom debakla Crvene zvezde protiv Vojvodine u 20. kolu Meridijan Superlige Srbije.

"Otišao je na način koji nije dostojan njegovog i renomea Crvene zvezde. U fudbalu se pobedjuje i gubi. Crvena zvezda je iznad svakog pojedinca i mora da bude jasno da su emocije jedno, a odgovornost i obaveze nešto sasvim drugo", rekao je Stojković na konferenciji za novinare posle debakla Crvene zvezde u meču protiv Vojvodine (0:3).

Uprkos lošoj igri i gubitku velikog broja bodova na početku prolećnog dela prvenstva, Stojković je uveren da će crveno-beli osvojiti šampionsku titulu.

"I dalje smatram da imamo kvalitet za osvajanje šampionske titule. Naglašavam i da je klub svestan situacije u kojoj se nalazi. Već duže vreme ne igramo dobro i zato ovaj poraz i ne čudi toliko", rekao je prvi čovek Zvezde.

Stojković je najavio da će, ukoliko Zvezda ipak ne bude bila šampion, on preuzeti odgovornost za neuspeh.

"Ako Crvena zvezda ne bude bila prvak, u šta lično sumnjam, jer smatram da imamo kvalitetne igrače, spreman sam da snosim odgovornost i posledice jer bih to smtrao i ličnim neuspehom. Ovo danas je bilo novo otrežnjenje za igrače koji moraju da shvate kakve su im obaveze i čiji dres nose. Ponavljam još jednom da smo isuviše veliki klub za bilo kakve ishitrene poteze", istakao je Stojković.

Bajević je otišao sa terena u svlačionicu odmah posle drugog gola Vojvodine u 70. minutu, posle skandiranja navijača "Dušane, odlazi".

Na opšte iznenadjenje, Bajević je ustao sa klupe i krenuo ka svlačionici.

Ekipu će do daljnjeg voditi njegov dosadašnji pomoćnik Boško Djurovski.

Poznati trener je 25. maja prošle godine preuzeo Crvenu zvezdu, koja trenutno zauzima prvo mesto na tabeli Meridijan Superlige, sa šest bodova više od drugoplasiranog Partizana.

U drugom delu prvenstva, Crvena zvezda je, od 17. februara, na četiri meča doživela dva poraza, jednom je igrala nerešeno i zabeležila je jednu pobedu.

U bogatoj karijeri trofejni stručnjak je trenirao mostarski Velež i grčke klubove AEK, Olimpijakos i PAOK.

Bajević je sa Veležom osvojio Kup Jugoslavije, a u Grčkoj je sa tri kluba osvojio sedam titula državnog prvaka i tri nacionalna Kupa.

Djukić: Nije nam išlo, ali važna je pobeda

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je nakon pobede njegove ekipe nad Zemunom (2:1) da crno-beli, uprkos osvojenim bodovima, nisu pružili očekivanu igru.

"Kao što smo i očekivali i kao što je bilo najavljeno, duel sa Zemunom bio je veoma težak. Tokom većeg dela meča bili smo dominantniji, ali smo podbacili u finišu meča, kada smo mogli da izgubimo bodove. Rekao sam svojim igračima da postoje utakmice, kada vam je za pobedu, pored znanja i veštine, potrebna želja, htenje i zalaganje. Postoje i oni mečevi koje dobijete, iako vam ne ide, a ovaj duel je bio takav", ocenio je Djukić.

Šef struke Zemuna Miloljub Ostojić čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi, ali i svojim igračima na igri koju su pružili protiv favorita iz Humske.

"Moji fudbaleri su na ovoj utakmici pokazali da mogu mnogfo više od onoga što su pokazali u dosadašnjem delu prvenstva. Čini mi se da oni sumnjaju u sopstvene kvalitete, a ja ću pokušati da ih ohrabrim. Rekao sam im pre ove utakmice, a to važi i za sve naredne duele, da nije bitno koliko ćemo bodova osvojiti, već da ja važno samo da igraju dobar fudbal", izjavio je Ostojić.

Kapiten Zemuna Slaven Stanković rekao je da je Partizan bio bolji i složio se da njegova ekipa ima problema sa samopouzdanjem.

"Crno-beli su bili bolji zasluženo su osvojili bodove. Možda mi ne verujemo dovoljno u sebe, ali meč sa Partizanom pokazao je da se nalazimo na pravom putu. Želeo bih da se zahvalim navijačima, koji nas još uvek verno bodre, iako smo do sada osvojili samo tri boda", naveo je Stanković.

Izvor : MTS Mondo
« Poslednja izmena: 11. Mar 2007, 13:50:22 od cornerfreaks »
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson w700
Eto ode Bajevic sad ce biti prvenstvo jos zanimljivije a ja mislim da taj covek i nije toliko kriv koliko onaj govnar Piksi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
A sta je to Piksi uraido lose? Jer lose sto je doveo Bajevica koga smo platili k'o Ronaldinja, a koji i pored vremena, slobodnog izbora i pune podrske nije nista uradio? Piksi je doveo na papiru odlicne igrace. Bas se pitam da li bi bilo koji klub sa ovih prostora odbio Ailotna. Ko je mogao da pretpostavi da debeli nece nista odigrati. Isto vazi i za Blagu i za sve ostale. Znaci to je posao trenera. On nije uspeo da napravi tim, a imao je za nase uslove jedan sasvim solidan potencijal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson K800i
Pa ako je posao trenera da sastavi tim od igraca z'brda z'dola skupljenih, e vala! Jos mora da trpi neke igrace da igraju, koju nisu ni za Zvezdu, da bi se prodali, a o tim istim igracima koju igraju i u reprezentaciji da ni ne govorim!
Ne znam stvarno koji su to odlicni igraci, koje je Piksi doveo!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pusti me molim te tih carsijskih prica, kako je neko drugi sastavljao tim i primoravao jadnog Bajevica da sastavlja tim prema njihovim zeljama. Cak i da je to tacno, kakav je onda to trener od autoriteta koji pristaje na tako nesto? Drugo ja nisam rekao da je Piksi doveo odlicne igrace. Rekao sam da je doveo za nase uslove, sasvim solidne igrace. Znaci doveo je Ailotna, Georgijeva, Kastilja, Tadeua, Gaja i tako dalje. To su sve igraci koji su na papiru bili sasvim solidni igraci i svaki tim sa ovih prostora bi ih kupio istog trenutka samo kada bi mogao. Piksi je uspeo da ih dovede u Zvezdu, a ne da odu u neki drugi klub. E sada to sto oni igraju k'o picke to nije krivica Piksija, vec samih igraca i trenera koji od njih nije napravio tim. Drugo, ja ovde vec pet puta ponavljam da Bajevic nije trener nedelju dana, vec je vec dugo vremena u Zvezdi i niko te sve igrace nije dovodio na svoju ruku, vec je on bio taj koji je odlucivao ko ce doci. Znaci po meni tu je pre svega kriv Bajevic, a onda i sami igraci koji igracu kao picke. Piksi po meni tu nizasta nije kriv. Covek je zeleo najbolje i radio najbolje sto moze. Siguran sam da niko drugi na celu Zvezde ne bi mogao da uradi ni delic ovoga sto on jeste. Ponavljam opet, kriza u kojoj se klub nalazi nije njegova krivica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson K800i
Ako ti mislis da igraci, koji nose Zvezdin dres to i zasluzuju, pa ja ne znam sta sa tobom bilo sta pricam!
Nego, jos jedna vest, koja bi mene neverovatno obradovala:

Petković menja Bajevića?
Subota, 10. mart 2007. 23:25

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković želi da na funkciju trenera umesto Dušana Bajevića, koji je smenjen nakon subotnjeg poraza od Vojvodine (3:0), dovede bivšeg selektora SCG Iliju Petkovića, saznaje "Politika".

Crvena zvezda je nakon subotnjeg poraza dozvolila Partizanu da zimski deficit od 14 bodova, za samo četiri kola smanji na šest bodova i Stojković smatra da bi dovodjenje Petkovića zaostavilo rezultatski sunovrat crveno-belih.

Bajević je na meču sa Vojvodinom otišao sa terena u svlačionicu odmah posle drugog gola Vojvodine u 70. minutu, posle skandiranja navijača "Dušane, odlazi".

Nakon utakmice Stojković je poručio da Bajević više nije trener Zvezde jer je takvim potezom pokazao da "nije dostojan kluba kao što je Crvena zvezda".

Ukoliko Petković u narednim danima zaista sedna na klupu jesenjeg šampiona, debi na novoj funkciji imaće u subotu protiv OFK Beograda u kojem je stekao igračku afirmaciju.

(MONDO) 
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.