Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalsko prvenstvo Srbije - Meridijan SuperLiga 2006/2007  (Pročitano 75510 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Rniću i Djordjeviću dva meča suspenzije
Cetvrtak, 14. septembar 2006. 10:55

Fudbaleri Partizana Nemanja Rnić i Nenad Djordjević kažnjeni su sa po dve utakmice zbog isključenja u derbiju 5. kola Meridijan superlige izmedju Partizana i OFK Beograda (0:1), dok je Djordje Ivelja iz OFK Beograda kažnjen sa jednom utakmicom neigranja.

To znači da će oba igrača Partizana moći da igraju u "večitom derbiju" 23. septembra protiv Crvene zvezde, pošto će propustiti nedeljni susret u Apatinu i meč šesnaestine finala nacionalnog kupa naredne srede.

Disciplinski sudija Nikola Latinović pokrenuo je postupak protiv Partizana zbog propusta u organizaciji derbija, odnosno ulaska navijača u teren i lomljenja stakla na svlačionici posle meča.

Što se tiče trenera Partizana Miodraga Ješića i kapitena Ivice Kralja, očekuje se izveštaj Odbora za sudijska pitanja i njegova prijava. Nadležni organi Zajednice superligaša će odgledati snimak i u petak saopštiti odluke, da ne bi poremetili atmosferu u taboru crno-belih pred duel s Groningenom u Kupu UEFA.

Beogradski dnevnik "Politika" saznaje da će glavni sudija meča Partizan-OFK Beograd Milenko Vukadinović i njegov pomoćnik Jovan Borović biti suspendovani i to najmanje četiri kola zbog slabe arbitraže.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Partizan - OFK Beograd definitivno 0:1!
Petak, 15. septembar 2006. 11:05

Branislav Delić, komesar za takmičenje Meridian Superlige, odbio je zahtev Partizana da njegova utakmica petog prvenstvenog kola protiv OFK Beograda bude poništena, saznaje "Sport" iz pouzdanih izvora!

To znači da ostaje aktuelan rezultat ostvaren na terenu - 0:1 - i da će OFK Beograd sa 11 bodova ostati treći na tabeli, iza Crvene zvezde i apatinske Mladosti, koji imaju po bod više, s tim da crveno-beli tek treba da odigraju odloženu utakmicu protiv Zemuna.

Partizan zauzima četvrtu poziciju sa devet bodova, zabeležio je tri pobede i dva poraza.

Rukovodstvo crno-belih žalilo se na brojne propuste i nelogičnosti u poslu koji je obavio glavni arbitar Milenko Vukadinović sa pomoćnicima. Komesar Delić pažljivo je razmotrio žalbu i na kraju je odbacio kao neosnovanu.

Sastanak Odbora za sudjenje, na čelu sa Bogoljubom Stepanovićem, tek predstoji.

Pored Vukadinovića, kojem prema nezvaničnim informacijama "ne gine" višenedeljno odsustvo sa prvoligaških terena, na meti Odbora naći će se još nekoliko sudija koje u mečevima nacionalnog šampionata nisu bile na visini zadatka.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
MSL: Zvezda sa novajlijom, Partizan u Apatinu
Subota, 16. septembar 2006. 10:28

Utakmicama šestog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Meridijan Superligi, a večiti rivali svoje mečeve će zbog evropskih obaveza odigrati u nedelju.

Aktuelni šampion Crvena zvezda dočekuje novajliju u eliti ekipu Bežanije, a redovi crveno - belih uzdrmani su nakon poraza od Libereca u prvom meču kvalifikacija za Ligu UEFA.

Strateg Zvezde Dušan Bajević nije izašao pred novinare već tri dana, jer kako se navodi u klubu, teško mu je pao poraz u Češkoj.

Ipak, kada je takmičenje u nacionalnom šampionatu u pitanju Zvezda stoji veoma dobro jer posle četiri odigrane utakmice ima maksimalnih 12 bodova.

"Mnogo sam se iznervirao zbog svega, ne mogu da verujem da smo ovako nešto dozvolili, pogotovo posle iskustva iz Strazbura. Ozbiljnim ekipama, a svi mislimo da Zvezda to jeste, takve stvari ne smeju da se dešavaju. Čeka nas serija teških utakmica. Sada moramo da se fokusiramo na meč sa Bežanijom, potom dolazi Zemun, večiti derbi, pa revanš sa Liberecom", konstatovao je golman Ivan Randjelović u izjavi za "Sportski žurnal".

Meč izmedju Zvezde i Bežanije igra se na stadionu crveno - belih sa početkom u 19 časova.

Ješić: Povratak u surovu stvarnost

Sa druge strane fudbaleri Partizana u četvrtak su protiv Groningena zabeležili trijumf na svom terenu, ali su u igri crno - belih, kao i u svim mečevima u ovoj sezoni, bile prisutne oscilacije.

Ipak, trener Partizana Miodrag Ješić bio je zadovoljan nakon meča sa holandskim timom, ali je istakao da se crno - beli sada vraćaju u "surovu realnost domaće fudblaske scene".

U toj i takvoj stvarnosti fudbalere Partizana u nedelju očekuje gostovanje apatinskoj Mladosti, koja je do sada osvojila čak 12 bodova.

"Po ko zna koji put ponavljam da je nama svaki sledeći meč najvažniji. Mladost je zabeležila odlične rezultate, radi se o ekipi koja dugo godina igra zajedno i neće nam biti lako. Ipak, uz dužno poštovanje domaćinu, mi želimo trijumf, kao i u svakom drugom meču", rekao je Ješić za "Press".

On je ponovio da je njegovom timu potrebna podrška sa tribina kako bi crno - beli pružili još bolje partije.

"Kada bi smo imali konstantnu podršku, sigurno bi igrali 30 do 40 odsto bolje nego do sada. Najviše bih voleo da Jug opet bude pun", naveo je Ješić.

Utakmica izmedju Mladosti i Apatina  Smile igra se u nedelju sa početkom u 16.30 časova.

U subotu su na programu prva četiri meča šestog kola, a sastaju se Voždovac - Vojvodina, OFK Beograd Banat, Smederevo - Borac i Zemun - Hajduk.

Na tabeli vode Crvena zvezda i apatinska Mladost sa po 12 bodova, ali crveno - beli imaju utakmicu manje, trećeplasirani OFK Beograd sakupio je 11 poena, dok je na četvrtom mestu Partizan sa devet bodova.

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Rezultati subotnjih mečeva:

Zemun - Hajduk Kula 0:1 (0:1)
A. Davidov 44'

OFK Beograd - Banat 3:0 (0:0)
Simić 50, Rakić 58', Božović 78'

Voždovac - Vojvodina 1:0 (1:0)
Kolaković 5'

Smederevo - Borac Čačak 1:0 (1:0)
Andrić 20'

Nedelja, 17. septembar:
16:30h Mladost Apatin - Partizan
19:00h Crvena Zvezda - Bežanija

Trenutna tabela:
1. OFK Beograd    6 4 2 0 12:3  (+9) 14 bodova
2. Crvena Zvezda  4 4 0 0  8:1  (+7) 12
3. Mladost Apatin 5 4 0 1  7:3  (+4) 12
4. Partizan       5 3 0 2  9:6  (+3)  9
5. Smederevo      6 3 0 3  7:5  (+2)  9
6. Hajduk Kula    6 3 0 3  5:10 (-5)  9
7. Bežanija       5 2 2 1  8:5  (+3)  8
8. Banat          6 2 1 3  4:8  (-4)  7
9. Vojvodina      6 1 2 3  1:4  (-3)  5
10. Borac Čačak    6 1 1 4  2:5  (-3)  4
11. Voždovac       6 1 1 4  4:11 (-7)  4
12. Zemun          5 0 1 3  1:7  (-6)  1
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Konacan ishod:
Mladost Apatin [1 - 0] Partizan Belgrade
60'   [1 - 0]   Drakulic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
E u qrac... 3 poraza u prvenstvu zaredom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E u qrac... 3 poraza u prvenstvu zaredom

Slobodno mozes da racunas i na cetvrti Smile

Elem, posle ovoga ko ce doci da gleda derbi na JNA. Bice tuzno, verovatno poluprazne tribine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Tri utakmice, tri puta 1:0 za protivnika.  Smile
Ma, na kraju, vazna je Evropa!  Smile
Derbi za nedelju dana ce da bude jedan od najgorih u istoriji! Prognoziram opet 0:0!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Derbi za nedelju dana ce da bude jedan od najgorih u istoriji! Prognoziram opet 0:0!

I ja mislim da ce derbi biti ocajan. Vi bez igraca, a mi bez igre. Pa ko ce to da gleda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Mi nazalost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.