Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalsko prvenstvo Srbije - Meridijan SuperLiga 2006/2007  (Pročitano 74940 puta)
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Bolje da su izgubili,nego sto su ovako pobedili. Ovakve stvari samo koce nas fudbal(ligu) da se razvije
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Kada sudiji bude bilo skuplje da pogresi na bilo ciju stetu, nego da ne osteti Zvezdu ili Partizan, tada ce biti bolje sudjenje, zato ovog sudiju treba drasticno kazniti, jer je direktno odlucio ishod utakmice, a ne pricati o ne namernim greskama. Ja sam ubedjen da sudije sude po principu "kada nisam siguran, bolje da sudim u korist Zvezde ili Partizana, jer ostetiti Smederevo ili nekog drugog nije frka, al ostetiti Zvezdu ili Partizan, to je vec mnogo lose po mene"...
I na utakmici Partizana, cini mi se da je bilo 1:1, sudija je trebao da svira faul za Vozdovac i da Partizanov zadnji igrac fasuje crveni, a on se nije usudio da to ucini...I onda naravno da je prvenstvo dosadno...
« Poslednja izmena: 15. Avg 2006, 22:09:25 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Subota, 19. avgust:
17:00h Hajduk Kula - Mladost Apatin
17:00h Borac Čačak - OFK Beograd
17:00h Smederevo - Voždovac
19:30h Partizan - Banat

Nedelja, 20. avgust:
17:00h Bežanija - Vojvodina (TV)

Tabela:
1. OFK Beograd    2 2 0 0 7:2 (+5) 6 bodova
2. Partizan       2 2 0 0 7:4 (+3) 6
3. Mladost Apatin 2 2 0 0 4:1 (+3) 6
4. Crvena Zvezda  2 2 0 0 3:0 (+3) 6
5. Bežanija       2 1 0 1 5:4 (+1) 3
6. Borac Čačak    2 1 0 1 2:1 (+1) 3 
7. Banat          2 1 0 1 1:2 (-1) 3
8. Hajduk Kula    2 1 0 1 2:5 (-3) 3
9. Smederevo      2 0 0 2 1:3 (-2) 0
10. Zemun          2 0 0 2 1:4 (-3) 0 
11. Vojvodina      2 0 0 2 0:3 (-3) 0
12. Voždovac       2 0 0 2 1:5 (-4) 0
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w900
Vredi li uopste gledati prvenstvo pre nego sto pocne play-off?
Po meni svako pominjanje dolazaka i odlazaka igraca i trenera u jesenjem delu sezone je totalno nebitno, kao i koje ce mesto zauzeti Zvezda ili Partizan na kraju regularnog dela. Bitan je samo poslednji deo sezone, a finale ce se ionako igrati u Beogradu.   Zvezda, u medjusobnim duelima ionako, cini mi se, ima isti broj pobeda na Partizanovom stadionu koliko i Partizan, tako da ni ne postoji prednost "domaceg terena".
Samim tim ima li razloga da se vise ijedna utakmica pre play-off-a namesti, osmi ako se u Singapuru ili negde na dalekom istoku dozvoljavaju da se igra liga.
Ako su i tamo zabranili prsli su i Zeka i Bjeka [smilie=13.gif]
P.S. Kakva je sad situacija sto se tice "jesenjeg prvaka" ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Play-off se ne igra po kup sistemu, pa da bude finala, nego prvih sest opet igra dvokruzni sistem! Bitno je svako kolo, jer se u play-off prenose bodovi!
U poslednjih par godina na Partizanovom stadionu uvek dodje X, tako da sa te strane Partizan mozda nema prednost domaceg terena, ali opet sve je moguce! Partizan je lepo krenuo ovu sezonu, najzad ljudi igraju fudbal i mislim da ce biti zanimljiva borba za titulu.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
19/08/2006 | Izvor: B92
MSL: Pobede Mladosti i Smedereva

Fudbaleri Mladosti iz Apatina ostvarili su i treću pobedu u Meridijan Superligi. Apatinci su slavili u Kuli protiv Hajduka sa 2:0. Sa druge strane, Voždovac je ostao prikovan za dno tabele posle trećeg uzastopnog poraza, ovog puta od domaćeg Smedereva sa 3:1.

Ekipa OFK Beograd-a je propustila šansu da ostane na vrhu posle remija u Čačku protiv Borca, gde nije bilo golova.

Vicešampion države Partizan dočekuje Banat od 19 i 30, dok Bežanija i Vojvodina igraju u nedelju. Meč Zemun – Crvena zvezda je odložen zbog obaveza Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~<<d3l1j3 s3w3r>>~

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung D600
Aaaaa ViceSampion, KAko da ne ........................... Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Hajduk Kula - Mladost Apatin 0:2 (0:1)
Trnavac 42', Kopunović 73'

Borac Čačak - OFK Beograd 0:0 (0:0)

Smederevo - Voždovac 3:1 (2:1)
Bogdanović 11', Zečević 19', Kasom 48' - Kolaković 44'(p)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizan - Banat 2:0 (0:0)
Marinkovic 86`, Odita 90`
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
MSL: Marinković i Odita spasili Partizan
Subota, 19. avgust 2006. 21:41

Ljubimac navijača Partizana, talentovani Nebojša Marinković utišao je zvižduke simpatizera crno-belih, koji su "već videli" remi sa Banatom u 3. kolu Meridijan Superlige Srbije.

"Džoker" Miodraga Ješića je golom u 87. minutu prekratio muke navijačima Partizana, koji su strepeli da će Banat uzeti bod u Humskoj i tako najaviti novu rasprodaju bodova.

Sudbinu Banata zapečatio je Nigerijac Obiore Odita u poslednjem minutu meča. Odita je uzeo loptu na 30 metara od gola, prošao dvojicu igrača Banata i potom snažno šutirao u desni ugao golmana Banata Danila Pustinjakovića.

Slabo je igrao Partizan. Jedini koji je dobijao aplauze navijača bio je Obiore Odita, koji se trudio, pokušavao svojom igrom da probudi i ostale igrače u crno-belim dresovima, u prvom delu je pogodio i stativu.

Posle hora zvižduka oko 7.000 navijača Partizana u poluvremenu, Partizan je nešto bolje ušao u nastavak meča.

U igru je ušao i debitant Nenad Mirosavljević, a potom i Marko Markovski, tako da su u timu bila trojica klasičnih napadača, uz Oditu.

Navijači Partizana su postajali sve nestrpljiviji, a muke im je prekratio Nebojša Marinković koji je posle akcije sa Mirosavljevićem pogodio mrežu za 1:0.

Samo dva minuta kasnije Srdjan Baljak je sjajno šutirao i umalo je zaledio navijače Partizana. Srećom po njih, lopta je otišla pored gola.

Tačku na pobedu stavio je Odita svojim četvrtim golom u sezoni.

Partiuzan je tako preuzeo čelnu poziciju na tabeli, koju deli sa apatinskom Mladosti.

Povratnik u elitno fudbalsko takmičenje Srbije, apatinska Mladost se ne šali. Tri kola i tri pobede. Treću u nizu, fudbaleri Mladosti zabeležili su u subotu u Kuli protiv Hajduka 2:0. Strelci su bili Tranavac i Kopunović.

Hajduk je očigledno u krizi. Posle dobre igre i rezultata protiv CSKA u Sofiji u kvalifikacijama za Kup UEFA, Hajduk je najpre visoko poražen na Karaburmi u prethodnom kolu od OFK Beograda 5:1, a u subotu je izgubio i bodove na svom terenu od vojvodjanskog rivala.

OFK Beograd je u Čačku osvojio bod protiv solidnog Borca 0:0, dok je Smederevo ostvarilo prvu pobedu u ovoj sezoni nad Voždovcem 3:1.

Bežanija i Vojvodina igraju u nedelju.

Meč Zemun - Crvena zvezda odložen zbog utakmice crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.