Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalsko prvenstvo Srbije - Meridijan SuperLiga 2006/2007  (Pročitano 77579 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
25. februar 2007.
LOLA: MOGLO 9:0
Fudbaler Partizana Milan Smiljanić posle derbija izjavio da "Crvenu zvezdu treba da bude sramota ako osvoji titulu"!

Na konferenciji za novinare posle 128. "večitog derbija" mladi fudbaler Partizana Milan Smiljanić veoma oštro je napao Crvenu zvezdu, a potom i ušao u konflikt sa predstavnicima medija. Mladi reprezentativac izjavio je da Zvezda slobodno može da osvoji šampionsku titulu ukoliko je nije sramota, a na novinarsko pitanje zašto bi to bilo tako, prilično nekulturno je odgovorio: "Nemojte da me prekidate dok govorim."

- Meni je pobeda nad Zvezdom nešto što je sasvim normalno jer sam mislio da ćemo dobiti sa 5:0! Partizan je bio mnogo bolji, ali je Crvena zvezda imala dosta sreće - rekao je Smiljanić i dodao:

- Mi smo pokazali ko smo i šta smo, kao i da imamo karakter, a igrači Crvene zvezde slobodno mogu da osvoje titulu ako ih nije sramota. Ponizili smo ih, a rezultat je trebalo da bude 9:0. Ubeđen sam da nikada, dok budem igrao za Partizan, neću izgubiti od Zvezde.

Izvor:Kurir

Hahahaha...nije mu dobro...a njmu traba da je ponos sto je njegov klub dobio vecitog rivala posel 6 godina...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 13:32:15 od radowan »
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Sta ce decko. Nije lako kad imas dve mozdane vijuge i kad su one u medjusobnoj svadji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7220
Meni je pobeda nad Zvezdom nešto što je sasvim normalno jer sam mislio da ćemo dobiti sa 5:0! Partizan je bio mnogo bolji, ali je Crvena zvezda imala dosta sreće - rekao je Smiljanić i dodao:

- Mi smo pokazali ko smo i šta smo, kao i da imamo karakter, a igrači Crvene zvezde slobodno mogu da osvoje titulu ako ih nije sramota. Ponizili smo ih, a rezultat je trebalo da bude 9:0. Ubeđen sam da nikada, dok budem igrao za Partizan, neću izgubiti od Zvezde.

E sad! Pobjedu treba prihvatiti umjereno i realno. Momak ima problema sa shvatanjem spotra. Preko noci se sve moze promjeniti.

Ubijedjen sam da ce ih vec sledece kolo spustiti na zemlju.  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
zaslužena pobeda Partizana, od samog početka potpuna dominacija i mogu reći da je Zvezda imala sreće da ne izgubi i ubedljivije.

-  a igrači Crvene zvezde slobodno mogu da osvoje titulu ako ih nije sramota.

mislio sam da je Koromanova izjava iz prošlog kola dno dna, ali sam se teško prevario  Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 14:27:48 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Meni je cak donekle i drago sto smo ovako prosli, jer mislim da smo se previse vinuli u zvezde. Uljuljkali smo se velikom bodovnom prednoscu, a i poceli smo da igramo fudbal kao poteznu strategiju, na papiru i u teoriji. Zaboravili smo da se fudbal igra sa loptom i na terenu. Vise smo pricali o tome koliko je koji pojedinac kvalitetan i koliko skup, nego sto smo se bavili uigravanjem tima i rezultatima. Sto se ove izjave tice, da sam ja neko od igraca Zvezde, u slucaju da uspem da se iskontrolisem da ga ne izgazim, to bi mi bio sasvim dovoljan motiv za pobedu na sledecem derbiju sa hendikepom 4 u korist Partizana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson k610i
partizan je rasturio zvezdu,dao joj 4 komada ali ja bih istakao prije toga da je zvezda razvaljena,rasturena i rastimovana!!!

Ko vas jebo godinama jebace vas opet. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S6 edge
Ko vas jebo godinama jebace vas opet. Smile

Takvi komentari su suvisni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Ljudi Lola Smiljanic je samo bio iznerviran  zbog mnogih provokacija!Izmedju ostalog i udarac na kvarno Ognjena Koromana koji se poneo ka pravi primer kako reprezentativac ne treba da se ponasa!!!A sto se ostalog tice nije bio daleko od istine kada je rekao da je moglo biti ubedljivije!!!Najbolji fazone je sto sve vreme dok Smiljanic prica Lazetic ga gurka laktom! Smile
IP sačuvana
social share
VOLIM GA K'O OKA DVA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S6 edge
Da, i nije mi jasno kakve ima veze da li ce biti razlika 109 ili 9 između prvog i drugog ako se igra playoff  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Po hiljaditi put, bodovi se prenose u play-off ligu!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.