Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koji crnogorski fudbalski tim navijate?
FK Buducnost
21%  (38)
FK Zeta
14.4%  (26)
FK Sutjeska
7.2%  (13)
FK Rudar
4.4%  (8)
FK Jedinstvo
1.1%  (2)
FK Bokelj
3.9%  (7)
FK Mogren
4.4%  (8)
FK Mornar
2.8%  (5)
FK Decic
1.7%  (3)
FK Crvena Stijena
5%  (9)
FK Kom
1.7%  (3)
FK Grbalj
4.4%  (8)
FK Petrovac
1.1%  (2)
FK Zora
1.1%  (2)
FK Mladost (PG.)
0.6%  (1)
FK Gusinje
1.7%  (3)
FK Celik
2.8%  (5)
FK Iskra
0.6%  (1)
FK Arsenal
8.8%  (16)
FK Cetinje
0.6%  (1)
FK Lovcen
1.7%  (3)
FK Durmitor
2.2%  (4)
FK Bratstvo
0%  (0)
FK Jezero
2.2%  (4)
FK Zabjelo
2.2%  (4)
FK Berane
2.8%  (5)
Ukupno glasova: 181
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalski savez Crne Gore  (Pročitano 78805 puta)
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Vučinić kapiten crnogorske reprezentacije
Fudbaler Rome Mirko Vučinić prvi je kapiten crnogorske reprezentacije, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Crnogorska reprezentacija u subotu u Podgorici odigraće prijateljski meč protiv Mađarske.

Biće to debi crnogorske selekcije na međunarodnoj sceni.

“Stručni štab je donio odluku da prvi kapiten crnogorske reprezentacije bude Vučinić”, kazao je pomoćnik selektora Branko Brnović na konferenciji za novinare.

izvor: rtcg online
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
I malo starije vijesti

Filetovi musketari

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović saopštio je juče spisak igrača na koje računa za premijerni meč crnogorske reprezentacije na međunarodnoj sceni, prijateljski susret sa Mađarskom, 24. marta u Podgorici.
Na Filipovićevom spisku našlo se 22 fudbalera, među kojima i osam koji brane boje klubova Prve lige Crne Gore.
Na spisku su: golmani Mladen Božović (Budućnost) i Vukašin Poleksić (Tatabanja), odbrambeni fudbaleri Risto Lakić (Budućnost), Luka Pejović (Grbalj), Milan Radulović (Zeta), Savo Pavićević (Hajduk Kula), Vlado Jeknić (Burghausen), Jovan Tanasijević (Dinamo, Moskva), Radoslav Batak (Ankaraspor), Milan Jovanović (Unirea), igrači sredine terena Mirko Raičević, Nikola Vujović (Budućnost), Janko Tumbasević (Zeta), Nedeljko Vlahović (Kom), Simon Vukčević (Saturn), Vladimir Vujović (Al Vahad), Branko Bošković (Rapid), Vladimir Božović (OFK Beograd) i napadači – Igor Burzanović, Milan Purović (Crvena zvezda), Stevan Jovetić (Partizan), Mirko Vučinić (Roma).
- Igrači koje sam pozvao su ono najbolje što u ovom trenutku Crna Gora ima – rekao je selektor Filipović i naglasio da su se pozivu odazvali svi igrači na koje je računao. – Tokom ovih petodnevnih priprema imaćemo priliku da sagledamo i njihove igračke i ljudske kvalitete, jer ponavljam da su mi ljudski kvaliteti podjednako važni kao i igrački.
Narvno, postoji i širi spisak igrača, na kojem su svi koji žele da igraju za Crnu Goru i oni će dobiti šansu da se dokažu na predstojećim prijateljskim utakmicama – izjavio je Filipović dodajući da se na tom širem spisku nalazi se i Andrija Delibašić. Marku Baši nije upućen poziv za meč sa Mađarskom, a selektor je podvukao da isključivo od fudbalera Le Mana zavisi da li će ubuduće biti na spisku reprezentativaca.
- Baša je zatražio da iz ličnih razloga ne bude na spisku za meč sa Mađarskom.
Za drugi meč biće mu upućen poziv, a ako ga ponovo odbije neće više biti pozivan - rekao je Filipović.
Reprezentativci se okupljaju u ponedjeljak u 12 sati u hotelu “Crna Gora”, a prvi trening biće odrađen na stadionu pod Goricom u 15 sati i 45 minuta.

-----------------------------------------------

Odabrao i Vlaisavljević
Selektor mlade reprezentacije Crne Gore, Dušan Vlaisavljavić objavio je spisak reprezentativaca za prijateljski meč sa Makedonijom, 25. marta u Skoplju. Na spisku su golmani Ivan Janjušević (Sutjeska) i Bojan Radanović (Kom), odbrambeni igrači Draško Božović, Blažo Rajović, Boban Čabarkapa (Budućnost), Blažo Igumanović (Zeta), Miroje Jovanović (Mladost), Dušan Borilović (Lovćen), Janko Simović (Berane), Nikola Vujadinović (Radnički, Pirot), igrači sredine terena Milan Đurišić, Ivan Delić (Budućnost), Nenad Đurović, Marko Ćetković (Zeta), Luka Tiodorović (Kom), Nikola Bogdanović (Bokelj), Zijad Adrović (Sutjeska), Danilo Tomić (Mladost) i napadači Žarko Korać (Zeta), Zdravko Dragićević (Petrovac), Goran Vujović (Banat), Ilija Spasojević (Dinamo, Tbilisi). Selektor Vlaisavljević saopštio je da nije mogao da računa na sve igrače kojima je uputio pozive. - Zbog povreda nijesam mogao da računam na Slobodana Lakićevića, Ivana Fatića i Slavena Stjepanovića, dok su Stevan Jovetić i Simon Vukčević pozajmljeni A selekciji. Računao sam i na Andriju Kaluđerovića, ali on zbog administrativnih problema nije mogao da se odazove pozivu - kazao je Vlaisavljević i dodao da je mlada reprezentacija prioritet i da će mu u buduće na raspolaganju biti i igrači koji su za meč sa Mađarskom u A selekciji. Mlada selekcija okupiće se u 11 sati, nakon čega će otputovati za Igalo, gdje će se pripremati za meč u Skoplju.
IP sačuvana
social share
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
A rezultati? Sa Madjarima?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa utakmica je prekosutra  Smile Smile
IP sačuvana
social share
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Znam, znam, ssaajjkkoo... Mislio sam na procjenu rezultata. U ciju ce korist zavrsiti? Hoce li Madjari popustati da bi Crna Gora ovu istorijsku utakmicu dobila, ili cemo dobiti svojom zaslugom, igrom i uigranoscu, ili, pak, nema sanse da dobijemo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Madjarska nema neku ekipu, dok se Crna Gora tek "skrpila", toko da bilo koji rezultat moze doci u obzir.

Zelja i znanje crnogorske selekcije ce biti na ispitu, a mislim da je za njih dobro sto su pozvali ekipu slicnog kvaliteta, da vide na cemu su.

Za znanje cemo videti, dosta toga zavisi i od postavke igre selektora Filipovica (mogli su da nadju i neko bolje resenje od njega, ali sta je tu je), dok je zelja ono sto je diskutabilno. Jedan deo igraca ce igrati sa njom, drugi ce cisto odradjivati profesionalne obaveze, kako se meni cini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Danas negdje procitah da im je strategija 4-5-1... Mada mislim da je ekipa solidna, za pocetak... Evo, vidjecemo. Ja se nadam pobjedi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
i ja mislim da je solidna ekipa, i da ce dobiti Madjare.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
4-5-1? Taj jedan napred bi trebalo da bude Vucinic, iza njega mogu da budu Bozovic, Boskovic, Burzanovic, Vukcevic, tu Filipovic moze da bira lepo, dok ce mu biti problem koga od zadnjih veznih da ubaci. Mislim da ce postavka biti slicna onoj Okukinoj iz meceva mladih reprezentacija nekadasnje SCG i Hrvatske (i celim kvalifikacijama na kraju krajeva). Narocito zbog toga sto najkvalitetniji igraci Crne Gore su upravo igrali u toj reprezentaciji.

SCG je igrala sa dva napadaca, ali je ipak Lazovic bio uvek povuceniji od drugog spica (Purovic ili Vucinic), tako da bi ovo trebalo da bude slicno. Mislim da ce Burzanovic biti taj "pomocni" napadac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja sam cuo da se madjari boje naseg napada i da smo valjda tu jaci od njih, ali da im je nasa odbrana manji problem. nemojte mi vjerovat na svaku rijec jer mi je sve ovo iz neke podsvjesti, nisam siguran...
IP sačuvana
social share
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.