Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koji crnogorski fudbalski tim navijate?
FK Buducnost
21%  (38)
FK Zeta
14.4%  (26)
FK Sutjeska
7.2%  (13)
FK Rudar
4.4%  (8)
FK Jedinstvo
1.1%  (2)
FK Bokelj
3.9%  (7)
FK Mogren
4.4%  (8)
FK Mornar
2.8%  (5)
FK Decic
1.7%  (3)
FK Crvena Stijena
5%  (9)
FK Kom
1.7%  (3)
FK Grbalj
4.4%  (8)
FK Petrovac
1.1%  (2)
FK Zora
1.1%  (2)
FK Mladost (PG.)
0.6%  (1)
FK Gusinje
1.7%  (3)
FK Celik
2.8%  (5)
FK Iskra
0.6%  (1)
FK Arsenal
8.8%  (16)
FK Cetinje
0.6%  (1)
FK Lovcen
1.7%  (3)
FK Durmitor
2.2%  (4)
FK Bratstvo
0%  (0)
FK Jezero
2.2%  (4)
FK Zabjelo
2.2%  (4)
FK Berane
2.8%  (5)
Ukupno glasova: 181
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalski savez Crne Gore  (Pročitano 78049 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Dugo mi je trebalo da se nakanim da napisem sve ovo... Smile

Crna Gora 2:2 Bugarska(Vucinic,Jovetic-S.Petrov,B.Georgijev)...

Pogled na tribine:

Stadion nije bio ispunjen do poslednjeg mjesta,sto smatarm minusom crnogorske publike,ipak su kval.za SP i dobar protivnik.
Navijanje veoma dobro,moci na sjevernoj tribini su dobro odradjivali svoj posao.
Na pocetku utakmice koreo,zuti i crvni baloni,na sredini setalica,na kojoj se nalazio lik momka i iznad pise "e viva"...
Pocetak utakmice paklen,citav stadio navija,pjeva se "Ti si nasa prva ljubav Crna Goro volim te" pa "E viva,e viva Montenegro".
Nakon toga smiruju se malo strasti na ostalim tribinama,sjever nastavlja..Neki standardan repertoar,i dalje je to mali br. pjesam,dobro je odradjivano dozivanje sa ostalim tribinama,rado je prihvatano sve to od strane "simpatizera"..
Mozda 100 mrinijih i 40-50 nemirnijh navijaca Bugarske,koji su za divno cudo bili razdvojeni...
U 10 min. gol za Bugare,i dolazi do kracih incidenata na jugu,gdje su se nalazili navijaci bugarske.
Neznam zasto ni kako,poceli su cak i da preskacu ograde i sl..dok nije dosla policija pa ih nekako smirla,vidio sam da je jedan momak priveden.
Drgo pol. bolje sto na tribinama sto na terenu,kako su fudbaleri igrali bolje tako i navijanje dostizalo veci nivo...
Gol Vucinica i erupcija,od tada pa sve do kraja,dok Crna Gora nije primila gol u 92' min,navija citav stadion...
Odjekivalo je "Corbari,Corbari" Smile ,upuceno Bugarima,sta god to znacilo..
To je sve sto imam da kazem sto se tice desavanja na tribinama,mogu da zakljucim da je navijanje bilo veoma dobro,sa malo padova sto sam primjetio,vodje su bile na nivou,koliko sam uspio da cujem kada su dizali masu...

Malo o desavanjima na terenu:

Crna Gora je krenula bojazljivo u ovaj mec,po meni nije imala razloga,jer bugarska odbrana nije bas dobra,sto sam uspio da primjetim od samog pocetka.
Jovetic plasljiv,brzo se oslobadjao lopte,Vucinic je igrao dobro,Branko i Drincic drzali sredinu..
Dok je u drugom pol. sasvim druga situacija od kada je usao Vukcevic,repre. dobija krila,Jovetic konacno pocinje da igra,Vucinic bolji za klasu nego u prvom pol.
Crna Gora je imala minuus od jednog gola na pol.gol za Bugare postigao S.Petrov,posle greske Tanasijevica..
Negdje oko 70' faul za CG,na nekih 20-25m,Vucinic sutira i evro gol,u tim trenutcima Crna Gora razbija bugare,ostoro,agresivno,igra se na njihovoj poloviini.Sjajna akcija i cini mi se da Vicinic pada u sesnaestercu i penal,Jovetic uzima loptu i to je 2:1,haos na tribinama.
Crna Gora igra ludacki,drzi ih na njihovoj polovini,svaki start je krvnicki sto dodatno motivise publiku....
10 min prije kraja ulazi Burzanovic,koji pravi par gresaka,i dalje glavni problem,sporo se oslobadja lopte,i slab u duel igri...
Neocekivano,CG se povlaci u zadnjem minutu,jedan od igraca bjezi Burzanovicu na sredini,dodaje loptu,i sudija svira faul,kojeg nije bilo..Usrani Georgijev namjesta loptu i goll.....2:2..

Moram napomenuti da je Berbatov imao 100% sansu u prvom pol. Poleksic sjajan,kao i u drugom,neznam koji je igrac bio u pitanju,i tu je poleksic briljirao...

Berbatov: Iako nije igrao sa svojih 100% mogucnosti,odusevljen sam njegovom igrom,uzivo djeluje fascinantno,dominantno,elegantno.Lako se oslobadja igraca,korak od 2m,primanje snova..Na kraju krajeva,vidi se zasto igra u Man Utd... Smile

S.Petrov:Veoma dobar igrac na sredini,zahvalan,igra inteligentno,ima dobru loput...
Steta sto nije igrao M.Petrov,ali za CG bolje sto nije...

Sve u svemu,dobar mec,otvoren,nesrecano primljen gol,rezultat manje vise ok,iako ne bi bilo nezasluzeno ni da je CG dobila..

Sliek i video kasnije.... Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2008, 13:10:00 od Goranac and Delija-4ever! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Crna Gora 0:0 Irska

Idemo ponovo prvo o desavanjima na tribinama:

Za razliku od meca sa Bugarskom,sinoc nije bilo mjesta da stane igla na stadionu...
I navijanje bolje...strastvenije,bucnije...
Na pocetku,dok se izvodila himna CG zuto-crvene trake preko sjeverne tribine...
Krece ponovo,kao protiv Bugara,citav stadion "Ti si nasa prva ljubav Crna Goro volim te"....ide neka nova"Ole,ole Crna Gora hrabro bori se"..to je promovisano prtoiv bugarske,zaboravih da spomenem...
Ide standardan repertorar.."Ajde,ajde da pijemo","Sjever je uz vas".."hocemo pobjedu"...
Zaboravio sam da spomenem,da se na severnoj tribini nalazio transparent na obije utakmice.."Mi sa tobom uvijek,ti bez nasa nikad"...
Oko 1000-1500 Iraca koji su popili citavu Podogoricu.. Smile
Gradom su pravili extra atmosferu,dok su na tribinama spavali...Culi su se svakih 15-20 min..A nije ni cudo,kako su pijani bili... Smile
Sa njiam nije bilo sranja,veoma su bili korektni i prijatni,vole fudbal i pivo..i vole da se provode..
Toliko o tribinama,za sada,navijaci opravdali ocekivanja na obije utakmice...

Malo o stanju na terenu:

Crna Gora krenula ostrije,pokusala je od pocetka,ali usrani ostrvski fudbal...
Svjesno su Irci dosli po bod,sto me je dosta nerviralo..Znaju da igraju na rezultat,ne daju puno prostora ljepoti..
Sastav im je bio ludilo,nije bilo Dafa,ali nebitno,od golmana do napadaca sve sjajni igraci...Zbog toga me je nervirala njihova igra..
U ekipi CG najbolji Jovetic,decko je pretircao kilometre i kilometre,driblao,pokusavao...ali najveci hendikep je bio indisponirani Vucinic,kojem sinoc nije islo...
2-3 sanse sa Irce,Poleksic na nivou..Najbolja sansa za CG pripala je Vicinicu,koji nije uspio da je pretvori u gol...to je bilo teze promasiti nego pogoditi,nego ajde.Sut Jovetica skrenut,Given je jedva izvadio tu loptu...Isto se desilo kada je usao Vukcevic..Jebeno je bilo,sto nije 100% spreman pa nemoze da igra od pocetka,ali imao je dva dobra suta i asistencija za Vucinica.Hendikep,bolest Branka Boskovica..Mladi Zverotic se nije bas snasao,trema ga je savladala..

Moram i da prokomentarisem selektora Filipovica..

U prvom mecu je napravio gresku sto mu je Bozovic igrao lijevog beka,to je isto bilo kada je Bajevic stavio Perovica na toj poziciji protiv Milana..
A u drugom mecu sto nije zamjenio vidno indisponiranog Vucinica,Djalovic bi mogao da igra sa Joveticem i Simonom,i to da bude opasnijei..I izmjena Simon-Bozovic,neznam zasto je mladi Zvertotic ostao na terenu..

Trapatoni-nevidjeni lik.. Smile Smile Smile Svadjao se i pricao sa svojoom klupom citavu utakmicu,sutirao boce za vodu,citavo vrijeme ga je sudija opominjao..

U CG rep,juce najbolji Jovetic i Pavicevic...Batak igrao dva puta rukom... Smile nepita se glavom...

Sastav Irske...Given, Finan, O'Sej, Kilbejn, Dan, Vilan, Mekgidi, S.Rid, Dojl, Kin, Hant.
Da ih malo prokomentarisem..

O'Sej-igrao rutinski,zaduzen za Vucinica,visok,duge noge..dobro igra glavom,i vrsi veoma rano presing...
kilbejn-igrao rutinski...
Finan-skoro da ga nijesam vidio,razocarao me..
Mekgidi-veoma borben,i zna sa loptom..
Kin-na trenutke je pokazao sta zna,ali me je na pr. vise odusevio Berbatov nego on...
ostali-solidni...

Vec sam rekao,igrali cisto ostrvski fudbal..na rezutlat.. Smile

Kasnije cu postaviti jedan klip i dvije slike,bilo me muka da snimam i skljocam na ovom mecu.. Smile

Toliko od mene,naredni mec u Podgorici,ja mislim da je protiv Italije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Crna Gora vs Irska...

Intoniranje himne..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Evo nadjoh neke klipove sa meca protiv Bugara,taman da se ja ne zamaram... Smile

Gol Gorgijeva... Smile

(slavlje nakon gola vučinića)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Miodrag Ješić trener Budućnosti!

Nekadašnji fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić novi je šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti, saznaje MONDO.

Doskorašnji trener sofijskog CSKA doputovao je u sredu uveče na pregovore sa čelnicima crnogorskog šampiona. Iako je prva runda razgovora bila manje-više neuspešna, Ješić se u četvrtak pre podne ipak dogovorio sa upravom Budućnosti i pristao je da preuzme ekipu, koju je do sada vodio Branko "Sosa" Babić.

Prema nezvaničnim informacijama, Ješiću su ponuđeni uslovi koje je imao i njegov prethodnik Branko Babić - mesečna plata od 12.000 evra i ugovor do isteka sezone uz mogućnost produženja saradnje ukoliko obe strane to budu želele.

Nije poznato da li su se u međuvremenu promenili uslovi, ali je u svakom slučaju Ješić rekao DA.

Posle dogovora, Ješić je otišao na ručak sa čelnikom Budućnosti Mojašom Radonjićem, a potom bi trebalo da otputuje iz Podgorice kako bi završio neke privatne poslove. U glavni grad Crne Gore vratiće se tokom vikenda kako bi gledao Budućnost u meču protiv Jedinstva iz Bijelog Polja, a od naredne nedelje počeće da radi sa ekipom.

Pre doslaska Ješića, čelnici Budućnosti ponudili su upražnjenu trenersku funkciju i selektoru omladinske reprezentacije Crne Gore Miodragu Raduloviću, kao i Momi Raičeviću, treneru srpskog drugoligaša Mladosti iz Apatina. Obojica su, međutim, odbila ponude.

Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
izgubili 2:1 od Italije...
Smile
lijepo je bilo dok je bilo 1:1
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile

Dobro je.
CG igra dobar fudbal,napadacki,dosta rizukuje ali napad je najbolja odbrana.
CG je imala svoje sanse,Italija svoje,ali onaj promasaj Vucinica,kada mu je neko od Italijana dodao loptu,jedn na jedan i odbrani Amelija...jbg..ali sve u svemu,dobro je bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
SonyEricsson w700
Luka Đorđević:Veliko srce velikog talenta…

Mlad,perspektivan,borben i naravno talentovan…dečko koji je za dosadašnjih 14 godina života,u fudbalu ostvario mnogo više od znatno starijih kolega.To je on,Luka Đorđević,mladi fudbaler budvanskog Mogrena i redovan član mlađih crnogorskih selekcija,govori ekskluzivno za portal Ultrazonfa…

UZ:-Za početak reci nam nešto o toj famoznoj ljubavi prema fudbalu.Šta je u tvom slučaju presudilo da ti bubamara kao malom postane omiljena igračka?

LĐ:To je moja prva i za sada najveca ljubav.Sve je islo spontano, kad sam poceo da trcim za loptom moj stariji brat Stefan je vec igrao prve utakmice i to kao da mi je bio putokaz.Imao sam osjecaj da sam se rodio sa loptom, a sad sam siguran da je to bilo tako.

UZ:-Imaš li fudbalskog idola…Da li je eventualno taj neko uticao na tvoje bavljenje ovim sportom ili je sve počelo iz klinačke radoznalosti?

LĐ:Pocelo je sa Kezmanom a danas najvise uzivam u igrama Fernanda Toresa, toliko da me drugovi iz kluba zavitlavaju i da licim na njega.Jednom je cak u novinama poslije jedne utakmice izasao tekst pod naslovom ,,Djordjevic kao Tores,,…Ko zna, jednog dana…

UZ:-Da li si i jednog trenutka,pomišljao da digneš ruke od svega i prestaneš sa treninzima?

LĐ:NEEE, NIKADAAAA.

UZ:-U kom bi klubu iz bivše SFRJ najradije voleo da igraš?

LĐ:Umjesto odgovora:,,Ima jedan tim, ceo sam zivot s njim pevam svaki dan ej napred Partizan..

UZ:-Kada bi došao u situaciju da možeš da biraš…koji bi evropski klub,liga…bio idealan za tebe…?

LĐ:Volio bih da jednog dana neku moju, nadam se uspjesnu domacu karijeru zavrsim u Engleskoj ligi, ako bas mogu da biram volio bih da igram u Liverpulu jer tamo ,,Never walk alone,,!

UZ:-Kakve planove gajiš prema budućnosti…škola,fudbal,škola…verujemo da su ambicije na najvišem nivou….Smiley

LĐ:Volio bih da te dvije stvari idu paralelno i naravno, koliko je moguce, jednako uspjesno.Znam da je to rijetko u fudbalu, ali cu se potruditi da budem jedan od rijetkih.

UZ:-Ne tako davno na video portalu Youtube pojavile su se tvoje majstorije sa zelenog tepiha ovekovečene video kamerom.Kakvi su komentari rodbine,prijatelja,drugara iz kraja,škole na viđeno…?

LĐ:Komentari su poput vasih cim ste me uocili medju velikim brojem video klipova.Inace, volim da poslije utakmice pogledam kako je izgledalo i da probam da ispravim greske i popravim igru.Da li uspijevam neka presude vasi citaoci koji ce nakon citanja ovog intervjua pogledati moje klipove na youtube.com.

UZ:-Partizan ili Crvena Zvezda?

LĐ:Naravno, Partizan.Vec sam sa pionirima mog najdrazeg kluba bio na pripremama, odigrao nekoliko prijateljskih utakmica i dao 2 gola.

UZ:-Mladi sportisti često vole da kažu da utakmice posmatraju radi ‘’skidanja” nekog novog poteza,finte,driblinga…kakvo je tvoje mišljenje o tome…da li pratiš inostrane mečeve?

LĐ:To je tacno i siguran sam da to puno koristi.Ali, mislim da je najvaznije gledati svoje utakmice i iz toga izvlaciti korist.Inostrane lige su za uzivanje.

UZ:-Čime se pored fudbala baviš u slobodno vreme?

LĐ:Pored fudbala se u slobodno vrijeme bavim uglavnom fudbalom a u rijetkim trenucima opustanja odigram fudbalsku utakmicu na video igricama.Kad se odmaram od fudbala uz pomoc moje majke, super fitnes instruktora, na fitnesu se pripremam za fudbal.

UZ:-Kako izgleda jedan dan u životu mladog sportiste..?

LĐ:Pocinje skolom, nastavlja se treninzima a zavrsava istina vrlo rijetko i uglavno ljeti izlaskom sa drugovima.Mozda ce te pomisliti da je dosadno ali meni nije.

UZ:-Da li si dosada imao priliku da posetiš naš sajt…U slučaju da nisi,pozivamo te da nas posetiš i postaneš uvažen gost…jer su tvoji prethodnici imali samo reči hvale na naš rad…

LĐ:Jesam imao sam prilike, odlicni ste, samo nastavite tako.

UZ:-Još jednom ti se zahvaljujemo na prihvatanju poziva za intervju…Veliki pozdrav…

LĐ:Hvala vama sto ste mi pruzili priliku da preko vaseg sajta kazem sta mislim.I ako mi se ostvare planovi, i tad cu vam biti na raspolaganju.

Izvor:Ultrazonfa

Ovaj mali je nas,talentovan je...nema razloga da ne zakuca na vrata Humske...
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 19:55:19 od aifel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.