Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koji crnogorski fudbalski tim navijate?
FK Buducnost
21%  (38)
FK Zeta
14.4%  (26)
FK Sutjeska
7.2%  (13)
FK Rudar
4.4%  (8)
FK Jedinstvo
1.1%  (2)
FK Bokelj
3.9%  (7)
FK Mogren
4.4%  (8)
FK Mornar
2.8%  (5)
FK Decic
1.7%  (3)
FK Crvena Stijena
5%  (9)
FK Kom
1.7%  (3)
FK Grbalj
4.4%  (8)
FK Petrovac
1.1%  (2)
FK Zora
1.1%  (2)
FK Mladost (PG.)
0.6%  (1)
FK Gusinje
1.7%  (3)
FK Celik
2.8%  (5)
FK Iskra
0.6%  (1)
FK Arsenal
8.8%  (16)
FK Cetinje
0.6%  (1)
FK Lovcen
1.7%  (3)
FK Durmitor
2.2%  (4)
FK Bratstvo
0%  (0)
FK Jezero
2.2%  (4)
FK Zabjelo
2.2%  (4)
FK Berane
2.8%  (5)
Ukupno glasova: 181
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalski savez Crne Gore  (Pročitano 77991 puta)
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Dobor Koroman je cak i meni antipatican...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala bogu. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Oko cega se vi raspravljate na temi o FS CG  Smile
Pridruzicu se i ja ovom off-u posto vidim da komentarisete koromana...Rekite mi onda kakvo je ono ponasanje onog malog debila Smiljanica posle derbija?
Stvarno je jadan mali kompleksas.
Toliko od mene na ovoj temi vezano za to.
Sorry za off
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Bio sam na tekmi,dosao sam do ulaznice pomocu mojih ortaka iz CG..Navijanje je bilo relativno lose,na momente je bilo extra...na severu su se nalazili naj vatreniji,vodja je pokusavao da to navaijanje digne na veci nivo,ali nije islio..Dozivanje sa zapadnom,juznom i istocnom tribinom(gde su bila deca iz raznih klubova)je bilo extra u nekoliko navrata..Erupcija-kada su postignuti golovi...Najvise ovacija je dobio Mirko vucinic(kapiten)strelac prvog gola,umsesto njega je usao Jovetic koji je docekan ovacijama,a on je uzvratio sjajnim driblingom vec prilikom prvog dodira sa loptom..Prvo pol. dosadno..vodila se borba na sredini terena...Madjari su iznenadili u prvom minutu i to je znatno uticalo na utakmicu...drugo pol.dinamicnije,po meni,najbolji je bio Vukcevic(par sjajnih driblinga i pokusaja)Vucinic u drugom pol.je igrao borbenije,kao i Burzanovic..Ulazak Purovica je donekle promenio utakmicu,igrao je veoma pametno,cesti faulovi nad njim..Odbrana je iskreno,katastrofa...Sve u svemu lep fudbalski dogadjaj..Jebena kisa je sve pokvarila,navijanje je verovatno i zbog toga bilo dosta slabije..Jer je kisa padala bez prestanka...i bila je veoma jaka..evo dva snimka u 3gp. formatu,ovo sam uspeo da snimim sa mob...
Kazes da su Simon i Stevan bili dobri?Raduje me to. . .

Momci su bili extra..pogotovo Simon,Jevetic je igrao nekih 5 min..ali je dokazao da je super talenat...Ali mogu da pohvalim Burza i Purovica..Purovic je uneo dosta zvezine,a Burzo je u drugom pol.igrao veoma dobro...I moram da pohvalim golmana..Poleksic je bio sjajn juce...

Evo jos dva video klipa...prilikom postizanja golova..nije bas neki snimak..nije moglo bolje.. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Vucinic!.3gp (582.93 KB)
*
Burzo!.3gp (417.45 KB)
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 13:41:59 od Gorski_Delija!!! »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima nade za Simona da se vrati . .to bi bilo dobro za Cg. . a i Jovetic vam blaga vredi. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Dejo" presrećan debijem Crnogoraca

U svom prvom međunarodnom nastupu fudbalska reprezentacija Crne Gore je u subotu pobedila Mađare, a tih 2:1 u prijateljskom meču oduševilo je predsednika tamošnjeg Saveza, Dejana Savićevića.

- Bila je to istorijska pobeda ostvarena u veličanstvenoj atmosferi. Zahvaljujući zadivljujućem zalaganju naših igrača pobedili smo dobru ekipu bogate tradicije. Verujem da to ukazuje da možemo u budućnosti da izgradimo tim za respekt, rekao je "Dejo".

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Era postaje Crnogorac

Bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore i član tima koji je osvojio drugo mesto na EP u Nemačkoj 2004. godine dobio je ponudu da zaigra za reprezentaciju Crne Gore.

Prema pisanju podgoričkih Vijesti prvotimac Olimpijakosa Miloš Marić obavio je prve neformalne razgovore sa predstavnicima FS Crne Gore na temu njegovog igranja za tim selektora Zorana Filipovića.

- Prija mi takvo interesovanje, ali nisam mogao da dam nikakav odgovor. Moram o svemu dobro da razmislim i da se posavetujem sa drugim ljudima. Nisam čovek koji bih nešto obećao, što bi kasnije pogazio, rekao je Marić koji je dodao da ga niko iz FS Srbije nije zvao u poslednje vreme.

- Niko nije sa mnom razgovarao, a ja nisam tip koji se sam nameće.

Marić je rođen u Užicu, a afirmisao se kao igrač u Zeti iz Golubovaca odakle je pre tri godine prešao u Olimpijakos.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nove pobede Budućnosti i Zete

Fudbalsko prvenstvo Crne Gore 21. Kolo (28.Mart)

Berane - Dečić  2:0
Budućnost - KOM  2:0
Grbalj - Sutjeska  1:0
Petrovac - Mogren  0:2
Rudar - Jedinstvo  3:0
Zeta - Mladost  3:0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
"Dejo" presrećan debijem Crnogoraca

U svom prvom međunarodnom nastupu fudbalska reprezentacija Crne Gore je u subotu pobedila Mađare, a tih 2:1 u prijateljskom meču oduševilo je predsednika tamošnjeg Saveza, Dejana Savićevića.

- Bila je to istorijska pobeda ostvarena u veličanstvenoj atmosferi. Zahvaljujući zadivljujućem zalaganju naših igrača pobedili smo dobru ekipu bogate tradicije. Verujem da to ukazuje da možemo u budućnosti da izgradimo tim za respekt, rekao je "Dejo".

Sportskacentrala.com

Znaci nije bacio pare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Era postaje Crnogorac

Bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore i član tima koji je osvojio drugo mesto na EP u Nemačkoj 2004. godine dobio je ponudu da zaigra za reprezentaciju Crne Gore.

Prema pisanju podgoričkih Vijesti prvotimac Olimpijakosa Miloš Marić obavio je prve neformalne razgovore sa predstavnicima FS Crne Gore na temu njegovog igranja za tim selektora Zorana Filipovića.

- Prija mi takvo interesovanje, ali nisam mogao da dam nikakav odgovor. Moram o svemu dobro da razmislim i da se posavetujem sa drugim ljudima. Nisam čovek koji bih nešto obećao, što bi kasnije pogazio, rekao je Marić koji je dodao da ga niko iz FS Srbije nije zvao u poslednje vreme.

- Niko nije sa mnom razgovarao, a ja nisam tip koji se sam nameće.

Marić je rođen u Užicu, a afirmisao se kao igrač u Zeti iz Golubovaca odakle je pre tri godine prešao u Olimpijakos.

Sportskacentrala.com
kako posle da dodje u uzice da ga neko ubije Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.181 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.